- 7. Bölüm -''İşte Şimdi Yandık!!''-

99 33 6
                                    

Multi Medya: Mert

Eve geldiğimizde çaktırmadan odalarımıza doğru yönelecektik.Ama başarılı olamadık.Maalesef ki annem bizi önüne çekti ve konuşmaya başladı.

Başlıyoruz!Hadi bakalım

Annem bize bakıp '' Siz ne zaman normal kızlar gibi alışveriş yapacaksınız.Evet normal çünkü bundan önceki alışverişte neler olduğunu biliyorum.

Kumsal,Masal sizde benim kızlarımsınız bu onuya açıklık getirelim. Bir daha böyle şeyler yok,Anlaşıldı mı??'' Hepimiz kafamızı olumlu anlamında salladık.Ve odama doğru yürüdüm.Saat 21:35 uyuyayım ben şimdiden.Hem yarın okul değil mi?Aynen ya uyu gitsin Su.

Bu düşünceleri bırakıp kendimi uykunun huzurlu kollarına adadım.

 ●○

Uykumdan istemsizce kalktım ve daha sabah bile olmadı yok artık!02:45 daha normalde bu kadar erken kalkmazdım ben ne oldu şimdi böyle. Boşver Su uyayım ben boş ver bu düşünceleri.

1 Saat sonra 🔻

Saat 3:46'tı oldu.Ya benim bu uyku düzeni ile aram pek iyi değil.

Nedense Memlekete gidince akşamları hemen uyan Su ortaya çıkıyor.

Ama İstanbul da neden ise o geceleri uyuyamayan Su ortaya çıkıyor. Yok ben uyuyamam olmaz sıcak her yerim ter içinde bil duş alim ben. Yatağımdan kalkıp ses çıkarmayacak bir şekilde banyoya ilerledim.

2.Katta 2 banyo var bir annemin kendisine özel birde Kumsal,Masal ve Benim kullanacağımız banyo var. İşte oraya doğru yöneldim. Banyoya girip kıyafetlerimi çıkardım ve kendimi güzel suyun etkisine bıraktım.

Evet Duşum bitip tekrardan kıyafetlerimi giyip.Odama doğru yöneldim saçlarımı kurutarak yatağa doğru yöneldim.Ama halen hiç uyku yok.

Sonuç=Kumsal ile Masalın yanına gitmek.Yatılı okulda da öyle yapardım.Çoğunluk ile işe yaramazdı ama boş ver.

Masal ile Kumsalın odasına doğru yöneldim odaları yan yanaydı.Şimdi kolay olandan başlayalım yani Masaldan.

Masalın odasına sessizce gittim.Kapıyı tıklattım ama açan olmadı. Ben de son çare içeri girmek.Hadi gazamız mübarek olsun.

Sessizce Masalın yatağına doğru yöneldim. Biraz dürttüm ama halen uyanmadı.

Bak hadi Masal canım arkadaşım sen beni bilirsin hadi diyerek onu kaldırmaya çalıştım.Ama halen yok yok Eh yeter ama beni de düşününün.

Sinirle ''Masal kalk yoksa tependen suyu boşaltırım. Kızım kalksana!!''dedim ve

Masal aniden yerinden fırladı ''Hay ben sana oksijen veren ağacı ta'' dedi ve kulaklarımı kapattım.Masal halen konuşuyordu ya da küfür ediyordu her neyse elimi sus anlamında dudağıma koydum.Sonunda sustu.

Oh be sonunda bazen hiç susmayacağını düşündüm ama olsun buna değerdi veya değmezdi neyse konumuz bu değil.

Kafamı düşündürmek için salladım Masala yalvarır bir ses tonu ile ''Masal nonu,nonu Masal uyuyamadım bir şeyler yapalım nonu''dedim.

'Nonu'

Benim bir nevi yalvarırken kullandığım tatlı ve istediğim bir şeyi isteme yöntemim genellik ile bu başarılı olur.

Masal bana bakıp ''Harbi malsın''dedi.Kıkırdayarak onun şakasına koluna vurup ''Deme öyle.Hadi Kumsalı uyandıralım hım olur mu? Olur olur'' dedim.Heyecanlı bir ses tonu ile Masal başını olumlu yönde salladı.

SAF KRALİÇEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin