La noia del banc

84 7 0
                                    

Jo sóc la noia del banc. Saps aquella que s'assenta sempre en el banc del carrer i observa la gent? Sí? Doncs aquesta sóc jo.

M'agrada mirar com la gent passa. Com, atrafegats, els humans d'avui en dia corren amb les seves maletes a les mans i la corbata o els tacons ben ajustats per no perdre el tren. Jo, tranquila, observo. Observo com la jove soltera amb una filla passa corrents per portar-la a l'escola. Observo com l'avi passeja el gos, que es diu Huchimoto. També veig com a la gent se li escapa el tranvia o el taxi, i com esbufeguen frustrats davant d'aquesta situació. Al veure-ho, somric. És divertit pensar que per a ells el temps és or i se'ls hi tira a sobre. Jo, en canvi, m'he fet amiga d'ell i he après a viure amb calma. En quedem pocs, de calmats.

Miro el rellotge que porto al canell: les 8:30 del matí. Ara deu ser l'hora en que la dona que treballa a l'altre costat de la ciutat passa corrents davant meu. I per que? Doncs perquè, com sempre, ha parat un parell de minuts a l'Starbucks a pendre un café, pensant que li sobrava el temps. Mireu-la, ja ve.

I, ara mateix, també veig com el bus que havia d'agafar s'escapa. Torno a somriure i penso:

" La gent que va al cinema no sap el que es perd. La vida és millor que qualsevol pel·lícula".

Pensaments d'una desconegudaWhere stories live. Discover now