Episode 6

5.2K 426 28
                                    

Uzun ve heycan dolu bir bölümle karşınızdayım. Ben bölümü çok beyendim. Geç oldu ama harika oldu. Beğenmenizi umuyorum. Oy ve yorumlarınızı bekliyorum.
Iyi okumalar...

Son sürat giden arabayı ani bir frenle durdurdu. Arabanın torpido gözünü açıp içindeki kan torbalarıyla bir süre bakıştı.

"-Benden uzaklaşmanı sağlıyorsa neden kullanıyorsun?!"

Derin bir nedes alıp torpidoyu kapattı. Vakit kaybetmeden arabadan indi. Elini cebine atıp anahtarı almak istediği zaman kapının aralık olduğunu gördü.

-Lanet olsun!

Sinir ve endişeyle kapıyı açıp içeri girdi. Mutfağa,ordan da salona baktı. Boş olduğunu görüp yatak odasına yöneldi. Kapıdan baktığı zaman içerisinin boş olduğunu görsede içeriden yayılan enerjiyi damarlarında bile hissetti. Sakin adımlarla odanın ortasına kadar ilerledi.  Enerjinin kaynağını bulmaya çalışıyordu. Adımları ondan habersiz giysi dolabına yaklaştı. Dolabı açtığı an çekmeceden gelen ışığı görüp əekmeceyi açtı. Içeride gördüğü kutu ona oldukca tanıdıktı. Hızla aklına dolan anılar onu bir kaç dakikalığına duraksatmıştı. Kendine gelmeye çalışarak kutuyu eline alıp açtı. Içinde gördüğü iki ateş kristali en karanlık geceleri bile aydınlatacak kadar güçlü parlıyordu. Her iki kristali eline aldı. Anında kaybolan ışığa alışamamışken duyduğu ağlama sesiyle arkasını döndü.

-Miguel.

Hızla yatağın üzerindeki bebeğine yaklaştı. Elindeki kristalleri yatağa bırakıp bebeğini dikkatle kucağına aldı. Gözleri kızarmış oğluna bakınca onu bıraktığına bur kez daha oişman ildu. Oğlu bu haldeyse kim bilir Kraliçe'si ne haldeydi. Içini kavuran sonsuz pişmanlıkla kucağındaki oğlunu kendine daha da bastırarak odadan çıktı. Yataktaki kristalleri unutarak...

********

Karşımdakia dam sanki nefretin ta kendisiydi.

Karşımdakia dam sanki nefretin ta kendisiydi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Koyulaşmış gözlerini bana dikmişti.

-Sen Ardor değilsin.

Yüzünde ne aly ne de iyi bir duygu barındıran,tamamen nefret ve öfkeyle dolu bir gülümseme yarandı.

-Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem Kraliçe. Fakat ben ta kendisiyim.

Bilinmeyen Değişim Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin