0.3

81 4 0
                                    

-Miriam-

Jag borstade bort löven som hade fastnat på den silvriga klänningen och försökte så gott som jag kunde platta ner mitt hår efter händelserna i skogen. Eldin såg så nöjd ut att jag började fnissa, gladare kille fick man leta efter. Lite ont i rumpan hade jag allt, det hade känts när han tryckte in den om man säger så. Vi bestämde oss dock för att vi skulle ta oss till den där festen nu även om det började bli sent.

Redan när vi åkte in i kvarteret där festen skulle vara hörde vi hög musik och kunde skymta människor dansandes. Ju närmre vi kom desto högre blev folkljudet och musiken. Just nu spelades "Pongdance" med Vigiland. Jag älskade den låten, alltså bokstavligt talat älskade. Just därför hoppade jag av moppen precis när han hade stannat den, slängde iväg min lilla plånbok som endast innehöll kondomer och dansade loss med alla andra människor. Bakom mig suckade Eldin lite och gick sedan in mot huset, förmodligen för att ta något att dricka.

-Rosalinda-

Fyfan vad arg jag var. Jag kunde inte ens beskriva min ilska just nu. Min enda kärlek hade inte bara ljugit för mig utan även försökt vara otrogen mot mig bara några timmar efter vi hade sagt att vi älskade varandra. Plötsligt såg jag hur två killar stod och hade shotstävling och jag tänkte direkt att det skulle vara det perfekta sättet att glömma han, bli stupfull. Jag som inte var särskilt blyg gick direkt fram och sa att jag ville vara med. De bara skrattade och nickade och hällde sedan upp tio shot glas till mig. Jag halsade de fyra första direkt och killarna bara stirrade på mig. Jag himlade på ögonen, vadå hade de aldrig sett en hjärtekrossad tjej som ville glömma allt tills imorgon? Tog två till på direkten och jag började känna den brännande känslan i halsen. Det var inget jag direkt brydde mig om och tog istället tre till, lite långsammare nu men ändå mycket snabbare än de andra som var med. Alkoholen började sätta sina spår i min kropp nu och golvet började åka runt och min hjärna kändes som potatismos. När jag sedan hade ett glas kvar kom en kille jag aldrig hade sett fram till mig och drack upp den sista shoten.

"Va, va, vafaaan gör du" sluddrade jag fram
"Gumman du har druckit alldeles för mycket redan, kom så tar vi en nypa luft"
"Jaj, jaj, jag är in....in...te alls något fuuuull, och vem faaaaan e du?"
"Jag är Eldin, kom nu."

Jag fnittrade, jaja det var förhoppningsvis inte något problem med honom. Han var ju snygg iallafall. På vägen ut snubblade jag till på en tröskel, vem faaan sätter trösklar så att man ska snubbla på dem? Jag muttrade till, vilken idiot alltså. Killen som gick framför mig hade fina bruna ögon och hans hår var i en kastanjebrun färg stylat lite uppåt. Det såg fluffigt ut, det kanske var fluffigt. Jag sträckte mig framåt för att känna efter och mycket riktigt, ja det var riktigt fluffigt. Han vände sig om och kollade lite konstigt på mig, vadå jag ville ju få reda på om det kändes som det såg ut.

Edvin, Enis, Elvis eller vad han nu hette hade satt mig på en stol här ute och var inne för att hämta ett glas vatten. Av att sitta still och få frisk luft hade fått mig och nyktra till lite. Jag övervägde faktiskt att smyga härifrån för att jag hade insett hur pinsamt det var att en helt främmande kille hade fått tagit hand om mig när jag var skitfull. Men sen insåg jag att jag var ju iallafall tvungen att tacka honom för det så jag fick nöjt sitta där på min stol och vänta.

-Lara-

Jag försökte fortfarande förstå vad som precis hade hänt. Hade jag förstört någon relation eller var tjejen bara helt enkelt galen? Jag orkade faktiskt inte riktigt lägga någon mer energi på det utan ringde istället Sammy, en av anledningarna till att jag hade blivit tvingad att gå på den där skitskolan.

Den bästa sommaren i mitt liv Där berättelser lever. Upptäck nu