⚠DRIE⚠

2.9K 91 28
                                    

Hij sloot de kleine tussenruimte tussen ons twee en drukt zijn lippen op de mijne.

Een fijne elektrische stoot raast door mijn lichaam, en ik leg mijn hand op zijn schouder.

Hij trekt terug en opent zijn ogen. Hij kijkt me geschrokken aan.

"Fuck sorry, het spijt me. I-"

Voor hij zijn zin kan afmaken, duw ik hem op de bank en ga ik op hem zitten.

"W-" Ik druk dorstig mijn lippen op de zijne en mijn lichaam tegen de zijne. Een kreun verlaat zijn mond en zijn handen glijden over mijn rechterbil. Hij wrijft erover voor een harde klap er op valt. 

"F-Fuck.." Kreun ik en zijn handen pakken ruw mijn heupen vast. Hij draait ons om, en bekijkt schaamteloos mijn lichaam. "Heb je condooms?" Hijgt hij en ik bijt op mijn lip.

"N-Nee." Mompel ik blozend en hij haalt zijn schouders op.

"Dan doen we het zonder, s-"

"Wacht!"

"Hebben we geen voorspel nodig, en dadelijk heb ik een SOA?" Ratel ik en hij drukt lachend zijn hand op mijn mond. "Zie ik eruit als iemand die met veel mensen in bed lig?"

"N-Nee maar..."

"Niks te maar, babey ben je wel klaar, wil je dit niet? Als je dit niet wilt stoppen we nu." Zegt hij en zet zijn knieën op de bank, en laat zichzelf op zijn ellebogen leunen. Hij drukt een kus op mijn voorhoofd, en wilt wegtrekken. Ik pak zijn shirt vast en hou zijn grip vast. 

"Harry.." Zucht hij en kijkt mij smekend aan.

"B-Ben je hier alleen omdat je in mijn.. Broek, broek wilt?" Vraag ik en kijk hem recht in zijn ogen aan. 

"Wat? Nee natuurlijk niet. Wat denk je wat voor gek ik ben?" Mompelt hij en legt zijn handen op mijn schouders.

"Gewoon.. D-De meeste mensen willen altijd seks van me, en-"

"Ik ben niet zo.. Babe- Harry." Zucht Louis en haalt een hand door mijn haar. "Ik zou zoiets nooit doen,  nooit." Mompelt hij en streelt mijn wang met zijn vingers. "Ik ben gewoon bang.. Dat je me pijn doet?" Breng ik er voorzichtig uit en hij grinnikt zachtjes. "Ik doe voorzichtig, kom." Mompelt hij en steekt zijn hand uit.

Ik pak zijn hand aan, en sta op van de bank. Hij trekt me langzaam mee naar de slaapkamer, en duwt me voorzichtig op bed. Hij trekt zin trui uit, waardoor ik zijn blote borst zie, en een paar spieren. 

Hij kijkt me grijnzend aan en trekt een wenkbrauw op. "Kleed je maar alvast uit baby." Mompelt hij en ik knik met rode wangen. Ik trek snel al mijn kleren uit, en mijn boxer trek ik voorzichtig uit. Ik voel het bed inzakken en Louis duwt met zijn vingers mijn kin omhoog. 

"Fuck je ziet er zo onschuldig uit." Zegt hij zacht als hij me naar achter duwt, belandend op de zachte dekens. Ik bekeek lip bijtend zijn lichaam, en bloosde toen ik zijn lengte tegen zijn buik aanzag staan. 

"Dit is allemaal jouw schuld." Gromde hij wijzend naar zijn stijve. Ik kroop dichterbij en legde mijn handen om zijn dijen heen, voor de steun natuurlijk. Hij sloeg mijn handen weg en pinde ze achter op mijn rug. "Hou ze daar," Ik maakte een zielig geluidje maar sloot mijn mond om hem heen.

Kleine likjes gaf ik aan de top, en hij kreunde frustrerend. "Pest me niet zo Harry." 

Ik giechelde maar liet al snel mijn tong rondgaan. Ik begon langzaam te zuigen, en zijn dijen trilde. "F-Fuck- Ah fuck!" Kreunde hij, en vlocht zijn handen in mijn haar. Ik grijnsde en bewoog sneller mijn hoofd, ik voelde hoe hij zijn vingers tegen mijn hoofd duwde, en steeds harder kreunde.

"I-Ik ga komen.." Kreunt hij en ik trek terug met een luide 'pop'. Ik open mijn mond en sluit mijn ogen. Ik voel warmte op mijn gezicht en lik mijn lippen af. Hij draait me om en ik open snel mijn ogen.

Hij duwt een vinger in mijn mond en kreun binnenmond's "Zuig." Mompelt hij en ik zuig aan zijn vinger. Hij haalt zijn vinger uit mijn mond en ik voel een kus op mijn linkerbil. "Ik ga je zo goed laten voelen." Zegt hij en zijn vingers glijden naar binnen. Ik sluit genietend mijn ogen, en een kleine kreun verlaat mijn mond als hij zijn vinger beweegt. 

Kreunen verlaten mijn mond, en ik voel hoe zijn vinger mijn prostaat raakt, waardoor ik mijn rug beweegt, en Louis grommend mij een klap op mijn billen verkoopt. 
"Blijf."

Hij slaat op mijn linkerbil.

"Stil." 

Hij slaat op mijn rechterbil.

"Liggen.' Hij slaat weer op mijn linkerbil.  

"Louis..." Zeur ik en duw mijn kont omhoog. "Rustig baby, waar ligt je glijmiddel." Mompelt hij en ik open een oog. "O-Onder mijn kussen."  Even later zie ik zijn handen allebei naast mijn hoofd. Hij komt voorzichtig, en kreunend in me en drukt een kus op mijn schouder. "Als het p-" 

"Doe het gewoon." Onderbreek ik en laat mijn handen naar onder zakken.  Ik voel hoe een hand van Louis de mijne wegduwt, en zijn gezicht in mijn nek legt, terwijl hij beweegt. Pompend en hijgend beweegt Louis zijn hand over mijn boner. Ik kreun in en voel hoe Louis bijt in mijn nek, wat mij luider laat kreunen. Het bed beweegt tegen de muur, en ik krul mijn tenen.

"Ik.. Ik ga komen!" Kreun ik hardop en Louis maakt zuigzoenen in mijn nek.

"H-Hou het vast." Mompelt Louis en ik voel hem harder gaan. "K-Kom maar." Hijgt Louis in mijn nek, en ik kreun. "F-Fuck je bent een f-"

"Dankje Louis." Mompel ik en druk een slordige kus op zijn kaak.

"Fijne verjaardag Harry."


___________________________________

LARRYHHH

Over 2 hoofdstukken is dit boek afgelopen, zoals in de beschrijving staat is dit een kortverhaal, met vijf hoofdstukken. xoxo

Anywaysss, heeft er iemand musically, zoja? Drop ittttt.

Gedachtes op dit hoofdstuk?

Xoxoxo

Police [L.S]Where stories live. Discover now