16

2.8K 142 0
                                    

Zayn buvo susiraukęs ir atrodo, net įtūžęs. Nesu dar jo tokio mačius. Na jis dažniausiai būna ramus ir visa kita, bet šįkart jis nejuokais supyko. Ir kas juokingiausia, kad pyksta ant savo merginos. Žinoma esu mačius ir pikta Zayn, bet ant manęs, kai dar buvau jo mergina, jis taip nepykdavo. Neskaitant paskūtiniu mūsų santykių dienų.
Daky akis tiesiog degė žiūrėdamos į mane. Ar tai koks nors grasinimas? Nes man pradeda juokas imti. Nesuprantu tokiu merginu, kurios mano jog gali pagrasinti man savo ilgais nagais.
-Ko čia šypsaisi kale?!-surėkė ant manęs.
Ups, turbūt busiu nepastebėjus, jog mano veida puošia pašaipi bei pajuokianti šypseną.
-Daky atsiknisk nuo jos,-suurzgė Zayn.
Nesiterpiau į jų pokalbį, nes iš šalies, tai atrodo juokinga. Dažyta juodukė su priklijuojamais nagais, bei pripustais papais bando savo vaikina patraukti nuo jo buvusios ir dabartinės priešės. Juk taip skamba gerai, tiesa? Atrodo nieko juokingiau nebūtu, jei ne vienas jos pasakytas sakynis, kuris manyje prikėlė žudike.
-Šita kalė pražergė vėl tau kojas, kad su ją būni?!-klykiantis balsas mane tiesiog verčia vemti ant išbetonuoto keliuko.
Galėčiau ją apvemti. Net šypsena kylą nuo tokio vaizdo.
-Daky, baik,-ponas Malik tikrai moka tyldyti merginas.
Man atrodo, jog jis tiesiog nenori pratrūkti.
-Donkey...
-Daky!
-Taip, tiesa Daky,-nusijuokiau,-nenoriu tavęs liūdinti, bet savo papais ir dažytu asfaltu manęs neįšgąsdinsi. Manęs nedomina visas tavo tas spektaklis vidurį kelio. Tai manęs neveikia,-mirktelėjau.
Nustebau, kai ji pradėjo verkti, bet kai iš kažkur-galbūt krūmų?-išlindo paparacai aš supratau, jog čia tik spektaklis. Mane ir Zayn apakino blykstės, o aplinkui girdėjosi bereikšmiai klausimai: ("ar jūs su Zayn meilužiai?") ("kodėl Zayn vėl esi su Gabby Skyven?"). Norėjau pabėgti nuo visų tų klausimų, bet man tiesiog sukosi galvą. Pajautusi šilta, bei stipria ranką, buvau įtraukta į Zayn glėbį. Jis greitai nutempė mane į kino teatrą ir nupirko du bilietus bet kokio filmo. Suradome savo sale ir greitai nubėgė-tai yra jis mane tempė-atsisėdome gale.
-Čia jie mūsų neras,-atsiduso Zayn.
-Turbūt sunku būti žvaigžde tiesa?-paklausiau.
-Taip.
Daugiau nieko nebeklausinėjau, nes prasidėjo filmas. Termimatorius?! Juk tai naujausia dalis! O dieve, dievinu Arnoldą! Jis turėtu būti visų vyrų idealas. Jau penkiolikos buvo tikras saldainiukas, o dabar turėdamas tiek metų, jis vis tiek atrodo kietai. Nors tiesa sakant niekada nenorėjau tokio raumenų kalno. Man visada patiko tokio tipo vaikinai, kaip Zayn. 'Iki kol išsiskyrėmė." Prakeikta pasąmonė primena. Ji turbūt teisi. Po velniais tikrai teisi.
-Apie ką galvoji?-tyliai paklausė Zayn.
-Apie nieka. Tiesiog...nieka,-šyptelėjau.
Kodėl aš iš vis jam aiškinuosi? Žinau tik tiek, kad Zayn vis dar turėdamas mergina, bando mane susigražinti. Tai nenormalu, bet ta kalė vis tiek niekam tikus.
-Žiūrėk,-nusijuokė ir pradėjo mėti į priekį esančius žmonės popkornus.
-Zayn,-sukikenau bandydama jį subarti.
Žmonės pradėjo dairytis, kas ką mėto, kol mes pasilenkė stengėmės garsiai nesijuokti. Lėtai pakėliau galvą pamatydama, jog visi toliau tęsia filmo žiūrėjimą. Zayn pasėmė saują popkornu ir metė į priekį. Deja šįkart nepavyko pasislėpti ir po kelių minčių mumis per prievarta ištempė apsauginiai tiesiai paparacams į rankas.
-Prakeikti kraujasurbiai,-suurzgiau.
Mes bandėm prasibrauti pro juos, bet jie lyg kokie HALKAI. Kai pagaliau mums pavyko prasibrauti pro juos, nubėgome į Zayn mašiną. Jis greitai ją užvedė ir apsisukęs patraukė link miesto parko.
-Zayn tu viršyji,-sumurmėjau.
-Viskas bus gerai, juk esu lenktynininkas,-burbtelėjo.
-Zayn prašau prilėtink,-paprašiau.
Jis pažiūrėjo į mane ir susigaudęs pagaliau prilėtino. Man vis dar neiškrenta iš galvos tas kartas, kai jis padarė per koledžo lenktynes avariją ir vos nežuvo.
"...-O dieve,-užsidengiau burną, kai į Zayn mašiną trenkėsi dar viena.
Greitai prasibroviau pro žmones ir įbėgusi į trasą bėgau link jo. Stengiausi kuo greičiau iki jo nusigauti ir girdėjau, kaip mane vejasi Mona su kitais. Pribėgau prie Zayn mašinos ir atidariau dureles. Mašina buvo visa sumaitiota, kaip ir Zayn.
-Padėkite jį ištraukti,-pasakiau.
Ištraukėmė jį iš mašinos ir nunešėmė kiek toliau. Greitosios pagalbos darbininkai jį įkėlė į mašiną ir prijingė aparatą, kuris padės jam kvepuoti.
-Kas nors važiuos kartu?-paklausė.
-Taip,-linktelėjau ir įlipau.
Atsisėdau prie Zayn ir žiūrėjau į jo nubrozdinimus. Nežinau, kodėl, bet širdis virpėjo ir bijojau, jog jam kažkas nutiks..."
-Gabby,-jo ranką atsirado ant mano kelėno.
-Zayn nereikia,-sumurmėjau.
-Kodėl bijai mane vėl prisileisti?-jis sustabdė mašiną kelkraštyje ir atsisuko į mane.
-Nes bijau tave vėl prarasti.

Problem (Z.M) TAISOMAWhere stories live. Discover now