Angelina Jolie

492 0 0
                                    

"Var är hon ditt äckel!" Jag går fram till honom och drar honom i håret och han stönar av smärta. "Varför tror du att jag tänker berätta det för dig?" Jag flinar mot honom och tar upp min tactical kniv och sätter mot hans kind. "Om inte så hjälper säkert denna till"

Jag trycker in kniven i kinden på honom och det går hål, blod kommer fram och rinner ner mot hans hals

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jag trycker in kniven i kinden på honom och det går hål, blod kommer fram och rinner ner mot hans hals. Han spärrar upp ögonen men säger inget, jag trycker hårdare och det kommer mer blod. Han blundar hårt och jag trycker hårdare. Jag drar med kniven ner mot hans hals och han skriker av smärta. "Fan! Okej jag berättar, bara du slutar!" Jag slutar att röra den, men har kvar den på samma ställe. "Jag lyssnar" säger jag och kollar på honom. "Hon är i det bakre rummet, gå in i dörren bakom dig och sen vänster, så ser du två dörrar, den högra dörren går du in i och du ser henne!" Jag släpper hans hår och stoppar ner min kniv i mitt skärp. Jag tar tag i hans handleder och knyter fast honom i röret vid golvet. "Om hon inte är där, blir det synd om dig!" 

Jag går in i dörren och går vänster som han sa, när jag öppnar dörren sitter det tre män runt ett bord med hög dunkande musik och spelar kort. Dem kollar upp när jag kommer in och en av dem sträcker sig mot sitt gevär, jag duckar och tar samtidigt upp min pistol och skjuter honom i bröstet två gånger, dem två andra har redan tagit sina vapen och siktar på mig, den ena har en vit draktatuering på högra halvan av ansiktet, jag rullar snabbt över till ett bord som står lutat mot väggen, båda männen skjuter mot mig och jag kollar mina kulor, fyra kvar, det klarar jag mig lätt på. Det är tyst och jag sticker ut huvudet och hinner se att dem båda står kvar vid sina stolar, jag skjuter drak mannen i knäskålen och den andra killen i halsen. Han faller ner på golvet med en duns och drak mannen skriker och håller sig för sitt knä. Jag springer fram och sparkar undan hans vapen ur handen på honom. "Vad i helvete vill du din slyna!?" Han stirrar ilsket på mig och svettdropparna rinner ner i ögonen på honom. "Jag är här för min syster, din kollega sa att jag skulle ta den vänstra dörren, men han sa visst inget om er" han kollar snabbt på sitt vapen som ligger bredvid sin döda kompanjon. "Tänk inte ens tanken buddy! Du hinner komma 5 centimeter sen har du ett skott i huvudet!" 

Jag går fram till ett par skåp och kollar igenom dem, inget rep där, jag kollar i lådorna och hittar buntband, jag tar två stycken och hör ett klick. "Stå helt jävla still!" Jag behöver inte ens se honom för att veta att han tar stöd av väggen. Jag sätter mig snabbt på huk och drar snabbt upp min kniv och skickar iväg den och den träffar honom rakt mellan ögonen. Han faller ner på golvet och jag går fram och tar tillbaka min kniv. Jag torkar av den på mina byxor och sätter i den i bältet igen. 

Ett dövt skrik hörs från bortre änden av rummet och en halvt dold dörr syns. Jag går fram och puttar bort en bokhylla från den och öppnar. Där, på en stol, sitter hon. Jennifer. Min syster. Hon har blåmärke över ansiktet och ben och armar. Torkat blod finns på hennes kläder och hon har silvertejp över munnen. Jag går fram till henne och sätter mig på huk framför henne, jag tar försiktigt bort tejpen. "Jennifer? Herregud! Förlåt mig så mycket" hon reagerar nästan inte, hon lyfter sakta huvudet och kollar på mig. Hennes ögon spärras upp av förvåning och hon ler trött. "Vilken tid det tog denna gången" jag skrattar tyst och ler. "Tja, jag tog en fika på vägen" skojar jag med henne, hon skrattar men tystnar snabbt och rycker till av smärta. Jag kollar oroligt på henne och reser mig upp och går bak till stolen, jag knyter loss repet och Jennifer faller framåt ner i golvet, jag springer fram och kollar så hon inte slagit sig allt för hårt. Jag bär upp henne i min famn och bär henne ut där jag kom från. Jag går ut dit mannen fortfarande sitter fast. "Du hittade henne" Säger han med förvåning. Jag kollar på honom nonchalant och fortsätter utåt. "Ska du bara låta mig vara kvar här?!" Jag stannar och kollar bak på honom. "Du förtjänar fan inte att bli fri!" Sen fortsätter jag vidare mot utgången.

Vi kommer ut i ljuset och Jennifer ligger tyst i min famn, jag går mot min bil och sätter henne i framsätet. Jag stänger dörren och går runt till förarsidan och sätter mig. Jag stänger ögonen och andas ut. Sen sätter jag i nyckeln i tändningslåset och kör därifrån. Långt därifrån!
----------------
Så, jag hoppas den var bra och det är den första av dem alla. Jag hoppas verkligen ni vill ge mig tips eller egna förslag! 😊 glöm inte att kommentera och gilla! 👌🏼

One shot Svenska Where stories live. Discover now