Kapitel 4

675 19 2
                                    

Felixs perspektiv:

Omar bestämde att vi skulle äta på Mc Donald, för typ fjärde gången denna vecka. När vi var där beställde jag en 10 kronors hamburgare, och en liten Cola. Min mat blev färdig först så jag gick och satte mig vid ett litet runt bord i hörnet. Killarna kom strax och började äta. Jag stirra på min hamburgare. Den såg så äcklig ut. Det ända jag såg var en hög av fett. Utan att tänka djupare på tanken så börja jag äta. Den var jätte god, men jag kände mig äcklad av att äta den. Oscar som satt på stolen bredvid mig la sin hand på mitt knä. Jag titta upp på honom och han log svagt, fast han hade en tår i hans ena öga. Jag sucka och åt fort upp den lilla biten som var kvar av hamburgaren.

"Igår såg jag världens snyggaste tjej på plattan. Ni skulle bara veta! Hon hade..." Börja Omar babbla, Ogge satt med sin mobil, Oscar satt och åt medan han ignorerade Omar. Jag lyssnade trött på Omars historia om tjejen han såg.

Några timmar senare:

"Är ni färdiga?" Frågade Ogge plötsligt. Jag hoppade upp ur stolen som jag satt och halv sov i. Jag tog mitt skräp och slängde det innan jag gick ut ur Mc Donald. Killarna kom efter någon minut och vi börja vår promenad tillbaka till studion.

Några timmar senare:

"Killar ni har jobbat bra idag, ni har varit här tillräckligt länge gå nu." Säger Daff och ger mig en blick då jag har tagit på mig min hoodie medan vi dansade. Plötsligt kände jag en hand på min rygg. Jag kollade upp på personen som stod bredvid mig. Det var så klart Oscar. Han log svagt mot mig, och jag bara nicka till svar, fast han inte fråga något.

"Kom igen!" Ropade Omar som redan var vid ytter dörren. Oscar skrattade lite åt hur exalterad Omar var. Jag log svagt, jag ville bara hem och sova. Efter den långa vägen hem så klev vi äntligen in i vårt hus. Ogge slängde av sig sina skor och sprintade in i vardags rummet med Omar tätt bakom honom. Oscar stod på knä och plockade upp Omars och Ogges skor. Jag ställe upp mina skor i den lilla svarta sko hyllan. Sedan gick jag förbi vardags rummet, genom köket upp för trappen och in i mitt rum. Jag stängde dörren med foten och slängde mig på sängen, med magen först. Jag lät ut en djup suck med ansiktet i kudden.

"FEEEEELIX KOM VI SKA KOLLA PÅ FILLLLM!" Ropade Omar, jag sucka och skaka på huvudet fast ingen kunde se mig. Jag ställde mig upp och ropade,

"GE MIG TVÅ!" När jag inte fick något svar bytte jag om till svarta mjuk byxor och tog av mig min hoodie och t-shirten, jag slängde på mig hoodien igen fast utan t-shirten. Sen tog jag min mobil som låg slängd på sängen, och gick ut genom dörren. Genom köket och in i vardags rummet. Omar ligger över hela soffan. Ogge sitter i ena fåtöljen medan Oscar sitter i den andra.

"Det är upptaget i soffan, Omar har bestämt att det är hans ställe, så du kan sitta här. Jag kan sitta på golvet." Säger Oscar och ställer sig upp innan jag sagt något. Jag nickar stumt och sätter mig ner i fåtöljen. Oscar hämtar en stor kudde och sätter sig på golvet framför mig, och lutar sig mot mina ben. Omar startar filmen. Början var tråkig så jag satt och spelade spel på mobilen tills mitt batteri tog slut. Sen satt jag där och försökte förstå vad filmen handlade om. Plötsligt kom det lite snusk med två killar. Jag vet att jag gillar killar men jag har inte sagt det till någon. Tillfället har bara inte kommit. Jag försökte att inte kollade tillbaka på tv:en, men på något mystiskt sätt hamnade mina ögon där ändå. Ett tyst,

"Shit" kom ut ur min mun när jag märkte mitt lilla problem där nere. Oscar kollade upp på mig med frågade blick. Mina händer for fort som attans till mitt hårda problem och försökte täcka det. Även fast jag hade mjuk byxor och försökte täcka det märkte Oscar det och skrattade lågt. Jag smög kollade ner på hans "område" fast jag såg inget. Jag suckade djupt.

"Oj Sandman." Sa han och log lite, jag trodde han skulle flina och reta mig, men han bara log istället. Och tog tag om mina händer och tog bort dem från mitt "område". Sen vände han sig igen och kollade tillbaka på tv skärmen. Jag log svagt, det detta var nog ett bra tecken.

När några minuter har gått ställde sig Oscar sig upp och tog upp kudden. Han satte sig ner på armstödet på fåtöljen. Han lutade sig ner till mig och viskade,

"Kan vi dela? Jag börjar få ont i rumpan." Jag nicka och flyttade på mig lite till vänster så han kunde sätta sig ner bredvid mig. Jag lutade automatiskt mot honom. Han log och smög sin arm runt mig fast lät den stanna på den nedre delen av min rygg. Vilket inte hjälpte mitt lilla problem som fortfarande var där. Och jag trodde för en sekund att jag hade tur och att Oscar inte såg det, fast såklart hade jag fel. Bara någon minut senare viskade han,

"Är det en hård dag idag?" Han skratta lite åt hans egna skämt. Jag bara ignorera honom. Och vände mitt fokus tillbaka till filmen som jag inte hade någon aning om vad den handlade om.

Någon timme senare:

När filmen äntligen tog slut halv sov jag, fast klockan var bara sju så jag kunde inte sova än.

"Kan vi äta pasta till middag?" Fråga Ogge, Omar nickade och ställde sig upp för att gå in i köket. Oscar hade somnat och låg med huvudet på min axel fast mer på mitt huvud för han var längre än mig.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hur lång tid kommer det ta, innan du märker att jag inte
är som du?
Jag har också känslor.
Varför är jag mycket mindre
värd än de andra?
Är det för att jag inte är som du?
Är det för att jag inte är en docka?

***
Förstår mig inte på människor som behandlar inte bara mig men också andra som dockor.

Två röstningar och ett nytt kapitel kommer inom en vecka.
Hoppas ni gillade detta kapitel!

Hejdå!🙃❤️

Jag Mår Bra ~foscar~Där berättelser lever. Upptäck nu