Deel 10

277 22 0
                                    

Eva's hoofd rust op Floris zijn borst zijn handen liggen om haar onderrug en drukken haar zachtjes tegen hem aan. Beide zijn ze niet van plan elkaar los te laten. 'Zullen we maar nar de disco gaan dan' grinnikt Floris terwijl hij een kusje op haar kruin geeft. 'Laten we dat maar doen maar ik wijs de weg' zegt ze er nog wat eigenwijs achteraan omdat hij de gene was die verkeerd was gelopen. 'Jaja moppert hij terwijl hij haar mee trekt door zijn arm weer om haar middel heen te slaan.

Lachend vliegt Eva om Floris zijn nek heen. Ze was aangeschoten ze was dan wel 16 en hij 17 maar daar werd niet naar gekeken. Hij grinnikt zachtjes zoveel had ze namelijk nog niet op 3 glaasjes. 'Zeg flo' gaat ze tussen zijn benen staan omdat hij op de kruk voor haar staat. 'Wat vind jij nou zo leuk aan mij' zegt ze dronken. 'Dat je zo lekker eigenwijs kan zijn' geeft hij een zacht tikje op haar neus. Om vervolgens een kusje op haar lippen te geven. 'Kan je nog een witte wijn bestellen' probeert ze op zijn schoot te klimmen wat na een tijdje gelukt is. Het handige is dat je gewoon al het drinken gratis kan krijgen omdat de boottocht al inclusief is. 'Eef je bent dronken ik ga er niet nog een voor je bestellen' grinnikt hij zacht terwijl hij Eva bij haar heup vast houd zodat ze niet van zijn schoot af zou glijden. Ze zucht diep en laat haar hand over zijn borst glijden. Haar vingers frunniken aan het bovenste knoopje van zijn blouse. 'Eef je bent dronken' houd hij haar grinnikend tegen door haar handen vast te pakken. 'Ik
Vind je zo leuk' laat ze met een verliefde zucht haar hoofd tegen zijn hoofd aan vallen. 'Ik jou ook hoor' grinnikt hij alweer zachtjes.

Noodlot Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu