Κεφάλαιο 3

1.3K 101 38
                                    


Δύο εβδομάδες μετά.

*Louis *

Πλεον εγω κι ο Hazz τα έχουμε φτιάξει και το ξέρουν και οι κολλητοι μας.Ήταν αρκετά δύσκολο να τους το πουμε,αλλά απ'οτι φαίνεται το πήραν πολύ χαλαρά.Ιδικά ο Niall που μας είπε ότι από την αρχή το ήξερε ότι μια μέρα θα είμασταν μαζι.

Πριν από δύο εβδομάδες καταφέραμε να γνωρίσουμε και τους δικούς του ,την μητέρα του και την αδερφή του,οι οποιοι μας είχαν καλέσει για φαγητο.Η μητέρα μου με την Annie,την μητέρα του Harry,έχουν γίνει πλέον "κολλητές".Βγαίνουν συνέχεια μαζί!

Δεν έχουμε καταφέρει όμως να τους το πούμε

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Δεν έχουμε καταφέρει όμως να τους το πούμε. Είναι αρκετά δυσκολο και για μένα και για τον Harry,αλλά κυρίως για μένα γιατί άμα το μάθει ο πατέρας μου θα με σκοτώσει!!!

Σήμερα ,οι δικοι μας λείπουν ,εχουν παει για ψωνια,στην πόλη που είναι γύρω στα 20 λεπτά με το αυτοκίνητο,και μας ειπαν ότι θα αργήσουν ,γι' αυτο αποφάσισα να καλεσω τον Hazz να έρθει από εδώ.

[...]

-Hey Lou !μου είπε και μπηκε μέσα στο σπίτι
-Γειά ,του απάντησα πιάνοντάς του το χέρι κατευθύνοντάς τον στα πάνω δωμάτια.Άνοιξε το δωμάτιο μου και ξάπλωσε στο κρεβάτι βγάζοντας τα παπούτσια του.
-Λοιπόν τι θες να κάνουμε?ρώτησε και σηκώθηκε καθωμενος οκλαδόν.
-Δεν ξέρω,χαμογέλασα και τον πλησίασα και του έδωσα ένα απαλό φιλί στις άκρες των χειλιών του.

Εκείνος έπιασε τον σβέρκο μου τραβώντας με ακόμα πιο κοντά εμβαθυνοντας το φιλί.Με τραβούσε δυνατά και το φιλί ολο και αγριεύε.

******************

Τον ξαπλωσα πισω και αρχισα να τον φιλάω στο λαιμό αφηνοντας του σημάδια.Εκείνου του ξέφευγαν βαριοι αναστεναγμοι που αντηχουσαν σε όλο το δωμάτιο.
Σιγά σιγά ,κατευθηνθηκα προς τα κάτω φιλώντας κατά μήκος όλο του το γυμνασμένο του σώμα.
Fuck φαίνεται τόσο υπέροχος!
Άρχισα να κατεβάζω σιγά σιγά το παντελόνι του αφαιροντας το τελείως.Πλησίασα λίγο ποιο κάτω από τον αφαλό και αρχισα να του φιλάω και να του γλυφω το δέρμα με απαλές κινήσεις,οταν πλεον ειχα φτασει στο λάστιχο του εσώρουχου του.
Όλο αυτό μου φαίνεται τόσο καινούριο και ξένο αλλά ταυτόχρονα τόσο γνώριμο.
Νοιώθω έτοιμος να κάνω οτιδήποτε με αυτόν.. .οτιδήποτε!

The NeighborsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα