~6.rész~

1.1K 49 2
                                    


-Asszem' most megyek!- fogta meg a táskáját majd kiviharzott az erkélyen. Lefagyva ültem ágyamon. Ezt nem csinálja egy normális ember! Shawn-nak barátnője van! Akkor miért csinálta? Tisztában van vele, hogy megcsalta Hannah-t? Nem tudtam mit csináljak, csak ültem ott és gondolkoztam, majd ismét rám tört a sírás. Bementem a fürdőmbe lezuhanyozni, hátha jobb lesz, de nem lett. Amint kiléptem a fürdőből ismét sírni kezdtem... Cody iránt érzett szerelmem valós volt. A szívem darabokra tört... Az ágyamon feküdtem és sírtam közben az időt figyeltem. Este valaki kopogott a teraszomon. Az ajtóhoz lépdeltem ahol Shawn alakját pillantottam meg. Fura... hisz sosem kopog.
- Mizu?- kérdezem kinyitva az ajtót.
- Jasmine! Sajnálom azt a csókot... csak... véletlen volt. Nem akartam... vagyis a legjobb barátom vagy. Csak az vagy számomra!- lép beljebb.
- A csók... Shawn! Nincs semmi baj! Én is tévedtem! Fáradt voltam, nem tudtam mit csinálok. - soroltam a dolgokat.
- Akkor minden rendben?- kérdezi széttárt karokkal.
- Még szép! -ölelem meg.
- Akkor jó éjt Hercegnő!- mondja, majd egy intéssel távozik. Gyorsan kirohanok az erkélyre és nézem távolodó alakját. Észre se vettem, hogy hideg van. Miért? Talán lefoglalt Shawn? Vagy túl forrónak éreztem magam... vagy a szerelem fut? Ki tudja...

Átverésből Szerelem?(Shawn Mendes)Where stories live. Discover now