~1.rész~

2.5K 64 6
                                    

Jasmine Hood vagyok, 18 éves. Legjobb barátom Shawn Mendes, akivel mindent megbeszélek. Ha ő nem lenne nem élnék.
-Jasmine! Hallottad mit mondtam?-kérdezi legjobb barátom. Az ágyon ülve gondolkodtam mi történik éppen velem. A barátom Cody Sett. Igen, van barátom, bár sokan egy lúzernek tartanak, de ő tudja milyen vagyok valójában és szeret.
-Nem, bocs nem figyeltem. Elmagyaráznád mégegyszer?-könyörögtem.
-Oké. Elmagyarázom, de ez az utolsó, hogy megismétlem. Már vagy fél órája magyarázok a matekról, de te nem is figyelsz! Mi a franc bajod van? Állj! Akkor mondd, ha elmagyaráztam.-figyelmesen végig hallgattam az anyagot. árcsak Shawn kiváncsian néző feje maradt hátra.
-Oké... nos... Cody... már vagy egy napja nem találkoztunk. Félek, hogy valami baj van... tudod... köztünk!-mondom miközben hátra dőlök az ágyamon.
-Ajjj már! Tuti, hogy minden rendben. Szeretitek egymást, boldogok vagytok. A suli legjobb párosa vagytok, minden rendben.-mondja Shawn.
-Szerinted! Szerintem nem... fura mostanában.-válaszolok és végül felülök, hogy bele nézhessek szemeibe.
-Minden rendben van.-mondja és végig simít karomon.
-Oké... elhiszem. De mostmár menned kéne, elég késő van és már kint is sötét van.-nézek ki az ablakomon.
-Megyek. Jó éjt Hercegnő. Holnap jövök érted!- mondja egy puszi kíséretében.
-Jó éjszakát!-mondom majd felállok az ágyamról. Shawn a teraszom fele sétál és ott távozik. Tudni illik külön feljáratot készítettünk Shawn-nak, hisz olyan mintha itt lakna. A fürdőmbe mentem, letusoltam majd magam köré csavartam a törölközőmet és kiléptem a fürdőből. Amint leültem az ágyamra a terasz felől kopogás jött, így oda mentem megnézni ki az.

Átverésből Szerelem?(Shawn Mendes)Where stories live. Discover now