Part 42. "Are you kidding?"

1.1K 78 4
                                    


V minulej časti:„Ďakujem,že som pre vás mohla pracovať. Máte skvelé deti pani Blacková. Vážte si prosím ten poklad, ktorý doma máte," povedala som so slzami v očiach a poslednýkrát som sa pozrela na dom. Usmiala som sa, nasadla do auta, a poslednýkrát som opustila túto príjazdovú cestu. Budú ma nenávidieť, za to, že som ich opustila bez rozlúčky, ale ja som naozaj nemala na výber.


Susan s mojim otcom pred pol hodinou odišli na víkend preč. Niekam do nejakých aquaparkov asi. Priveľmi som nevnímala, čo mi Susan hovorila. Bolo mi hrozne. Celé poobedie som preplakala. Niekoľkokrát mi zvonil mobil. Volal mi Thomas. Ani raz som nezodvihla. Necítila som sa na to. Nechcela som ho počuť zlomeného. Nechcela som im ublížiť, ale ja som nemala na výber. A až priveľmi dobre si pamätám na ten večer, keď mňa opúšťal môj otec. Áno možno by som sa na neho hnevala viac, keby odišiel bez rozlúčky, ale keď  mi tam hovoril, ako sa mi ozve a ako musí odísť, bolo to ešte horšie. Nechcela som, aby deti trpeli. Nebolo v mojom úmysle im ublížiť, to nie. Ale za prvé, požiadali ma o to ich rodičia, a za druhé bolo by to o veľa ťažšie. Z môjho premýšľania ma prebral zvuk zvončeka, ktorý sa ozýval po celom dome. Zotrela som si slzy z tváre a potiahla som nosom. Zbehla som dolu po schodoch a otvorila som dvere, v ktorých stál Justin. Môj dych sa okamžite zadrhol, pretože on bol posledný, koho som tu čakala. Najskôr som si myslela, že je to otec a Susan. Že si to buď rozmysleli, alebo na niečo zabudli. Potom ma napadol Lil. A nakoniec som ešte rozmýšľala nad tým, že sem prišiel Thomas, keď som mu nezdvíhala mobil. Že by tu mohol stáť Justin ma nenapadlo ani vo sne.

„Justin?"stála som tam ako obarená. „Čo tu dopekla robíš?" opýtalasom sa ho zmätene. „J-ja," zasekol sa. Nevedel čo má povedať.Môj dych bol príšerne zrýchlený, lebo som absolútne nechápala situácií, v ktorej som sa práve nachádzala. Áno dohodla som sa sním, že sa stretneme ale až na ďalší deň. Nie dnes pre boha. Veď ja vyzerám hrozne. Určite sa zasekol len preto, lebo ma zbadal. Ako hrozne vyzerám. Že som celá opuchnutá červená a uplakaná. Pozerala som na neho ako nepríčetná. Absolútne som nevedela čo chce, nevedela som čo mám robiť. „Do čerta. Za toto zhorím v pekle," pokrútil hlavou a než som stihla niečo povedať, umlčali ma jeho pery na tých mojich. Pár sekúnd mi trvalo, než som sa spamätala, no potom som si ruku obmotala okolo jeho krku a tým som si ho pritiahla bližšie. Zatiaľ čo jeho rukami pristála na boku a on si pritiahol bližšie mňa, ja som druhou rukou zatvorila vchodové dvere. Hneď potom som si svoju ruku zaplietla do jeho rozhádzaných vlasov. Zahryzol mi do spodnej pery,na čo som mu vzdychla do úst, on to šikovne využil a jeho jazyk už preskúmaval moje ústa. Jeho ruky sa presunuli na môj zadok,ktorý následne zmačkol. Ja som vyskočila a obmotala som si okolo neho nohy. Justin vyšiel so mnou schody hore až do mojej izby a pritom sme sa od seba ani neodlepili. Položil ma na posteľ a ľahol si nadomňa. Podopieral sa rukami o matrac, aby ma nezaľahol.Odlepil sa od mojich pier a vyzliekol mi tričko, ktoré po pár sekundách skončilo niekde v kúte izby. Putoval po mojej tvári jeho perami a zanechával za nimi mokré stopy. Pokračoval po krku apo ruke, a zanechával po svojich perách mokrú cestičku od mojich pier až po môj pupok. Zachvela som sa pri jeho horúcom dychu na mojom odhalenom tele. Vrátil sa k mojim perám a ja som mu vyzliekla jeho tričko, ktoré sa už po chvíli váľalo niekde pri tom mojom.


Ležala som mu otočená chrbtom predýchavajúc, čo sa to práve stalo. Vyspali sme sa spolu. Asi nikdy nepochopím, ako sa tu ocitol. Pred mojími dverami. Práve tedy, keď som potrebovala niekeho pri sebe.Pocítila som jeho pery na mojom pleci. Striaslo ma od toho úžasného pocitu. Pousmiala som sa a otočila som sa k nemu tvárou.

„Justin,toto bolo-" ani ma nenechal dohovoriť. Iskra, ktorá bola doteraz v jeho karamelových očiach sa zrazu stratila. „Ja viem. Bolo to hlúpe," povedal a pokrútil hlavou. Postavil sa z postele a začal si obliekať boxerky. „Justin-" znova ma prerušil. „Viem Ronnie. Bola to obrovská chyba, vzhľadom na to, že obidvaja máme to čo potrebujeme. Máme pri sebe ľudí, ktorých ľúbime,"povzdychol si. Ach, keby si ty len vedel Justin. Keby si tak vedel,že ťa neskonale milujem. „Nesmie sa to nikto dozvedieť,"povedal zúfalo a hľadal svoje veci, zatiaľ čo ja som tam len tak sedela s prikrývkou na hrudi a sledovala som, čo sa to okolo mňa deje. Vedela som, že podviedol Tami, a že ho to bude zožierať zvnútra a mňa pravdepodobne ešte viac, lebo Tami je môjmu srdcu veľmi blízka a nezastavila som ho, keď som mala. Musela som ho nechať odísť. Znova.

„Predtým, ako odídem ti však musím niečo povedať," povzdychol si a prevliekol si cez hlavu tričko. Sedela som v tej istej polohe a so zatajeným dychom som počúvala, čo sa mi práve chystá povedať.„Tami nie je moja priateľka a malý Max nie je môj syn. Celé som si to vymyslel, len preto, lebo som ťa videl šťastnú a nechcel som ti znova pokaziť život. Celý svoj život som myslel len seba,ale keď som ťa tu uvidel znova po troch rokoch, šťastnú ako asi ešte nikdy pred tým, nechcel som ti to zkaziť. Preto som si to vymyslel. Pretože povedať milujem ťa je jednoduché. Oveľa ťažšie je to skrývať v sebe, aby si tým nič nepokazil. Mrzí ma to, ale keď už sa toto stalo, máš právo vedieť, že som nikomu neublížil. A ty už vôbec nie. Teda, myslím mojej strane. No každopádne ma to mrzí Ronnie," povedal so zvesenou hlavou.

Keď mi po pár sekundách došlo, čo mi práve povedal, začala som sa hrozne smiať. Rehotala som sa, až mi tiekli slzy po tvári, lebo mi došlo, že on celý ten čas na mňa hral hru s rovnakým žolíkom,ako ja s ním. „Ronnie, prečo sa smeješ?" zamračil sa. „Pretože ako vidím, sme obaja zamilovaní až po uši, no obaja sa snažíme byť natoľko nesobecký, až sme sa tým dostali do úplne trápnej a zároveň dosť vtipnej situácie, kde zisťujem,že obaja tu hráme jeden na druhého tú istú hru s tým istým žolíkom v rukáve," povedala som so slzami v očiach. „Tým sami snažíš povedať, že si slobodná. Lil nie je tvoj priateľ a Daniel nie je váš syn?" opýtal sa ma zo zodvihnutým obočím. „Presne tak. Daniel je len ďalšie z detí, o ktoré som sa starala a Lil je môj najlepší priateľ, ktorý mi vsugeroval myšlienku o tom, že možno na mňa hráš presne to isté, čo ja na teba, ale ja som to rázne odmietla," povedala som a mykla plecami.

„To si zo mňa snáď robíš srandu nie?"


„Nie. Je to tak ako som povedala," usmiala som sa na neho a postavila som sa z postele. Netrápilo ma, že pred ním stojím nahá. Veď len pred chvíľou sa ma dotýkal a nevadilo mi to. Omotala som si ruky okolo jeho krku a naklonila som sa k nemu bližšie. „Milujem ťa Justin Bieber. Vždy som bola príliž zbabelá povedať ti to. Ale dnes už môžem. Už viac nie som zbabelec. Nie som slabá,"povedala som so slzami v očiach. „Nikdy si nebola slabá. Si silná žena, vždy si bola a vždy ňou aj budeš. Milujem ťa Veronica Weyton," zašepkal mi na perách a potom ich spojil dokopy.Prevliekla som mu tričko cez hlavu, hodila som ho na zem a za ruku som ho potiahla spať do postele. Uložila som sa mu na hrudi a spokojne som zaspala. 

No čo? spokojní, ako sa to zatiaľ vyvíja? :3 ja som sa snažila..:3 ♥ hádam som vás potešila. ♥ LOve Y♥U GUys!♥-Katherine

He saved us [JBFF SK]Where stories live. Discover now