BÖLÜM 2

4.9K 101 9
                                    

Ömer defneyi kızıl saçlarından tanımıştı bile.  Birbirlerini gördüler ve birbirlerine selam verdiler sonra masaya oturup iki kahve söylediler.
Ömer :merhaba nasılsın uzun zaman dır görüşmüyorduk
Defne :iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın baya zaman geçti aradan ilimizde büyümüşüz .
Ömer: bende iyiyim , senle dergi hakkında konuşmaya gelmiştim .
Senin derginin bu ayki  birkaç sayfasını pasionise verirsen bizim için çok büyük bir avantaj olur .der ömer ve bunun üzerine tam 2 saat konuşurlar . konuşma sonlarına doğru defneyi rahatsız eden bir durum olmuştur ,arka masadaki adam defneden gözlerini alamıyordur  defneninde dikkati ikide bir dağılıyordur ve odaklama mıyordur konuya ,ve en sonunda defnenin başka yerlere bakması ömerinde dikkatini çekmektedir
Ömer :defne n'oldu Yoruldum mu ? Başka yerlere bakıyorsun deminden beri .
Defne : pardon ! yok bir şey dalmışım der gülerek
Ömer: var bir şey hadi söyle yapabileceğim birşey var mı ?
Defne : şey ...... Aslında ...... Arka masadaki adam beni rahatsız ediyor bana bakmaktan duramıyor dikkatimi dağıtıyor der çaresiz bir ses tonuyla.
Ömer defnenin bu sesini şirin bulmuştu ve arkasına dönüp adama bakarak  ö: afedersiniz bir sorun mu var ? Deminden beğri bizim masaya bakıyorsunuzda .. Der ömer alayacı bir ses tonuyla . Adam: yok be sana ne bakıcam arkadaşına bakıyorum der . ömerde :rahatsız ediyorsunuz kadını ama der koruyucu bir sesle defne de o ara aklından ömerin nasıl asil bir adam olduğunu geçti iyordur . adam :sanane kardeşim git işine senin arkadaşın rahatsız olsaydı söyleri sana mı kaldı bunu bana söylemek ?!?!?!?!? Der yüksek sesle . ömer:lütfen bakmayı kesermisiniz der ve hışımla ayağa kalkar adamda kalkar defne olayın ciddiliğini yeni anlamış bir şekille d:kalkma ömer lütfen baktı okadar büyütme hadi gidelim istersen yarın tekrar konuşuruz dedi . ömer: defne bekle sen bulaşma dedi . adam ömere yavaş adımlarla yaklaşmaya başladı  defne hala sevdiği adama birşey olmasından çok korkuyordu .
Yorummmm 👇

Defne Ve Ömer Where stories live. Discover now