Capitolul 1:Inceputul....

27 2 0
                                    

Eu sunt Isabelle Smith si am 16 ani neimpliniti. Eu locuiesc cu bunica mea, Elizabet Smith, de la 2 ani, de cand tatal meu a murit, in armata, iar mama mea, s-a recasatorit cu un barbat, al carui nume nu il stiu, si nici nu vreau sa il stiu....Din cauza lui, pe mama, eu nu o mai pot vedea,caci,altfel, vom avea de suferit amandoua,deoarece acestui ,,animal", caci altfel nu il pot numi, nu ii plac copii..Coincidenta: Si eu sunt copil!!
Il urasc, am auzit din vorbe in vorbe ca ii face mamei viata amara!!

Ehh, acum traiesc o viata destul de grea, dar acceptabila,alaturi de bunica mea,care din pacate, nu este foarte sanatoasa,de asemenea...

Pentru prima data,cand am auzit vestea ca as fi fost parasita, la varsta de 12 ani, am fost distrusa,credeam ca nu sunt in realitate...De aceea am scazut si cu invatatura eu fiind o eleva-model...

Si iata-ma acum,in patul meu de paie, scriind in acest jurnal,si impartasindu-mi problemele si nevoile in el..

Viata mea parca s-a ingreunat,de acum un an, cand aflasem, vestea, care inca ma macina, in care, bunica mea avea neaparata nevoie de un medicament special pentru boala ei, iar acesta putea fii gasit doar in spitalele renumite din New York..

Totusi, eu inca am o speranta si o bucurie in suflet,ca as lutea sa-mi insanatosesc bunica,datorita careia,astazi eu TRAIESC!!

Si de aici incepe aventura mea....

Aceasta este prima noastra carte!! Speram sa va placa!! Lyyy all 😘😘

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 05, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

În căutarea fericiriiWhere stories live. Discover now