Part 20*Обичам те*

927 48 7
                                    

    Краката ми се разтрепериха,за пореден път тази вечер.Чувствах,че нервите ми са опънати до краен предел.Бостън?Та това е на края на света!Може би преувеличавам,все пак отива само за три дни,но не исках да се отделям от него дори и за минута.Три дни биха минали като три години.Болката от по-късно,отново започна да пори мощно гърдите ми.Но точно в този момент,няма да я спра.Не и когато съм толкова емоционална.

-Мога ли да дойда с теб?-всяка дума се нижеше по тънък конец.Бях готова да рухна.Тук и пред него.

-Грейс...прекалено е опасно и рисковано.-въздиша шумно.

-Ама,разбира се!Сигурно искаш да прекараш време с Роуз.-скръстих ръце и едва тогава осъзнах какво бях казала.Не мислех трезво и емоциите замъгляваха преценката ми.-Съжалявам,не го мислех.

-Не се извинявай.-стана и се приближи,обхващайки крехкото ми и уязвимо тяло в мечешка прегръдка.Болката моментално напусна тялото ми и отстъпи място на нежността и облекчението.-Дори и да дойдеш,какво ще кажеш на родителите си?-мекият му глас погали кожата ми.

-Все ще измисля нещо.Може да им кажа,че съм на учебна екскурзия?-това да лъжа родителите си взимаше своята връхна точка.

-Да,може би.Но те ще се досетят.-това беше вярно.Те самите не бяха толкова ударени старци.Всъщност мозъците им си функционираха съвсем нормално.

-Но си струва до опитаме.-оптимизма ми беше на макс.

-Предполагам.-колебливият му тон прикриваше типичната за него загриженост.

-Та кога заминаваме?-отделих се от прегръдката и прокарах поглед по тялото на Джей.

-Утре.-отговори,а аз моментално върнах очите си върху спокойното му лице,което току що ми сервира нещо непредвидено.

-Утре?!-възкликнах.-Но кога ще кажа на нашите?-въпреки,че силите ми бяха изцедени до капка,крачех с нервни крачки напред-назад.

-Хей,успокой се.Ако искаш им остави бележка,а аз ще говоря с нашите да замажат положението.-той ме хвана за раменете и спря нервният ми изблик.

-Благодаря ти.-прошепнах и зарових глава във врата му.Целунах го леко и само от допира на устните ми,кожата му настръхна.

-Грейс...да си лягаме.-опитваше се да не се пречупи.

-Мхмм...-измрънках и отново целунах кожата му.Исках го точно сега.

The Challenge *Dirty games*Where stories live. Discover now