Part 1

3.2K 98 7
                                    

     Алармата изпищя и ме откопчи от прегръдката на хубавия ми сън. 6:30 отново.Сетих се, че е Петък и настроението ми се подобри значително.Станах, измих се, облякох си черна блузка с надпис "Love",тесни бели джинси и обикновените си боти. Както винаги слязох в кухнята  и закусих набързо оставената от мама закуска(родителите ми ставаха прекалено рано за работа,затова и винаги закусвах сама).Училището ми беше на около 10 минути пеш.Още щом застанах до шкафчето си Мая ме затрупа с въпросите си:

Мая: Чу ли за купона у Гаред?Ще ходиш ли?Какво ще облечеш?

Грейс(аз): По-бавно,Мия.За какъв купон ми говориш?

Мая: Не си ли чула още?Гаред прави купон в хижата на родителите си.Те заминали за уикенда на почивка и той решил да се възползва.Кажи ми,че ще дойдеш.Моля те,моля те,моля те!

Грейс: Добре,добре.Ще дойда,щом толкова много настояваш.

   По принцип си падам купонджийка,но не винаги бях в настроение да се развихря.

Мая: Йей! Дочух,че Джеймс Колин щял да идва. Аххх колко е сладък.

Грейс: О,Мия,стига  си въздишала по този надут кретен.Не си струва.Той ходи само по к...-прекъсна ме нечий глас.

Джеймс: За мен ли си говорите, дами?-попита някак надуто  и се усмихна.

Мая: О,Джеймс...-и за малко не припадна,но я хванах на време.

Грейс: Не,не говорим за теб. Това,че си популярен, не значи,че си в устата на всички.-излъгах,опитвайки се да съвзема Мая.

   Изключително много мразех такива като него.Определено не бяха моя тип момчета.Смятаха се за много важни от другите,но за мен бяха просто едни "красиви надувковци".

Джеймс: Щом така казваш,синеочке,добре.-тръгна си,отново лепнал самодоволната си и мазна усмивка.

   Заведох Мая до чешмите и наплисках лицето и с вода,за да се осъзнае.-не мога да повярвам,че абсолютно всички момичета,въздишат по него.Е с изключение на мен,де.

  Часовете минаха бързо.Тичах до вкъщи и стигнах за няма и 5 минути.Всъщност може да се каже,че обичах бягането.Вкъщи нямаше никой.Родителите ми се връщаха около 19:00,така че къщата беше моя още 5 часа. Хвърлих чантата на леглото,написах си домашните,взех си душ и се втренчих в гардероба си.Чудех се какво да облека.Нещо,което беше секси и привлекателно или нещо,което показваше,че съм по-стисната.Е този ден ми беше на кеф,въпреки красавеца Джеймс да ме беше ядосал леко.Затова избрах първото.Облякох си една черна прилепнало точно по извивките на тялото ми,рокля,с обувки на висок ток и чанта,голяма колкото да побере телефона и най-важните ми неща.Оправих си прическата,която представляваше леко накъдрена коса,пусната свободно по раменете ми.Обадих се на Мая,за да я попитам от колко е партито и в колко ще се срещнем.Разбрахме се да се видим в 19:20,пред нас.Е сега беше 18:40,нашите скоро щяха да се приберат,а не можех да си позволя да ме видят в този вид.Затова им оставих бележка върху хладилника.Казах им,че ще преспя в Мая.Дамм лъжех родителите си.Може би се малко лошо момиче,но не харесвах лошите момчета.Странно,а?Както и да е.Беше ми малко тъпо,но ако им кажех,че съм на купон с алкохол,момчета и т.н.,или нямаше да ме пуснат,или щяха  да ми наложат час за прибиране.

   Някой позвъня на вратата.Беше Мая.Тръгнахме за хижата.


The Challenge *Dirty games*Where stories live. Discover now