Kapitola 2.

3.9K 103 12
                                    

,,Čau mami, razím do práce!" Rozloučila jsem se. ,,Dobře, ale můžeš ještě cestou odvést bratra do školy?" Zeptala se. ,,Jasně." Brácha si zabalil potřebné věci a vyrazili jsme. Když jsem ho vyhodila před školou, zjistila jsem, že jdu pozdě. Sakra. Ale počkat.. proč vlastně spěchat, když už tak přijdu pozdě? Takže jsem se ještě stavila u McDonald's (ne nejsem typ člověka, co má rád Starbucks).

Brzy poté jsem dorazila do budovy, kde budu pracovat. Šla jsem do vnitř a spatřila staré ženy, které vypadaly, jako by si myslely, že jim je ještě 20. Všechny na mě divně koukaly.

Asi žárlily, že jim to trvalo léta než dosáhly této práce a mě vlastně jen jeden den. ,,Dobrý den, pane Stylesi" řekla jsem, když jsem vcházela do jeho kanceláře. ,,Paní Decapro, nemám rád lidi, kteří jdou už první den pozdě" řekl. ,,Jo vlastně, musela jsem ještě odvést svého bra-" ,,Nezajímá mě, proč jsi přišla pozdě. Jen ať se to už neopakuje."

,,Budeš pracovat u mě v kanceláři a nebudeš mluvit s nikým jiným než se mnou"  řekl. ,,A co můj táta? Mohla bych si promluvit alespoň s ním?" ,,Oh tvůj táta tady nepracuje. Je v jiné budově" odvětil. Chvíli jsem si prohlížela jeho obrovskou kancelář, když jsem se otočila, pan Styles byl nebezpečně blízko. Poté se mě zeptal na tu nejpodivnější věc ,,Oh Melino, tak mladá, tak čistá. Chci to změnit." Přibližoval se. ,,Polib mě Melino." ,,V žádném případě" odpověděla jsem. ,,Melino, když jsem říkal, že budeš moje osobní asistentka, myslel jsem tím OSOBNÍ." Takže celou tu dobu se mnou chtěl mít jen sex?! Kdo si myslí, že jsem?! To je nechutné.

,,Dobře, takže teda končím. Nechci aby se po mě sápal 28 letý kluk" řekla jsem, když jsem odcházela z kanceláře. ,,Nemůžeš skončit, jen já tě můžu vyhodit. A já tě nevyhazuju." Šel za mnou po chodbě. ,,Tak mě vyhoďte, nechci s Vámi mít nic společnýho" utíkala jsem. Když jsem přišla domů, byly dvě hodiny odpoledne. Bože, pořád mám ještě hodinu, než škola skončí. Koukala jsem na Netflix, dokud jsem nedostala esemesku.

462713819: Promiň, že jsem tě vystrašil. Pojď zpátky.

Na chvíli jsem byla vystrašená. Pak jsem si uvědomila, kdo píše. Už jsem ale ani nebyla tolik naštvaná. Jediný důvod, proč jsem s ním nechtěla mluvit byl ten, že vím, že by to udělal znovu.

Já: Jak si zjistil mé číslo?!

462713819: To je jedno. Potřebuju, abys pro mě pracovala.

Já: Jen když slíbíš, že už se mě nepokusíš políbit.

462713819: Dohodnuto. Můžeš přijít už zpátky, prosím?

Já: Ne, díky. Sbohem.

O 20 minut později jsem uslyšela zvonek. ,,Sakr- pane Stylesi, co tu děláte?" Byla jsem vyvedená z míry. ,,Přišel jsem, abych tě viděl" odvětil. ,,Tak tady jsem, teď jděte" zavírala jsem dveře. Víte, je celkem obtížné vyhazovat někoho jako je on. ,,Melino, prosím pusť mě dovnitř. Chci si jen promluvit." ,,Nemyslím si, že musíte jít dovnitř. Stačí, když budeme mluvit tady."

,,Bylo to neohleduplné, omlouvám se" řekl. ,,Dobře, přijímam vaší omluvu, takže jděte" zavřela jsem dveře.

Četla jsem magazín a přemýšlela, nevadilo by mi pracovat pro staršího muže. Čas všechno změní. Neříkám, že se mi líbí nebo tak něco, jen vím, že je vážně vážne atraktivní.

-

Další díl je na světě!

DÁLE JSEM CHTĚLA ŘÍCT, ŽE SLEČNA, KTERÁ TENTO PŘÍBĚH PSALA, PŘESTALA UPDATOVAT, TAKŽE BUDE BRZY KONEC :(

ALE NAPADLO MĚ, ŽE BYCH MOHLA PŘEKLÁDAT NOVOU FF O STEJNÉM PŘÍBĚHU. JE HODNĚ ZNÁMÝ A POPULÁRNÍ. CO ŘÍKÁTE? :)


My Dad's Boss (CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat