Capitolul 7: Infantil

972 51 6
                                    

Faith P.O.V.

Am simtit cum inima imi sta in loc cand am auzit-o pe Brook, spunand asta. S-a intors cu spatele, vrand sa plece. Am alergat spre ea, am apucat-o de brat si-am intors-o. O priveam cu ochii inlacrimati. Ea evita sa ma priveasca in ochi.

- Cum poti sa spui asa ceva, Brook?! Eu, eu te iubesc! am tipat eu suspinand in lacrimi.

- Inceteaza, Faith! Se uita holbeaza oamenii la noi..

- Sa se holbeze, nu-mi pasa de cred ei. Nu ne putem despartii! am continuat eu. M-am apropiat s-o iau in brate, dar ea m-a respins.

- Relatia asta nu mai poate continua asa. Stiai bine ca asta nu putea dura o vesnicie. Dragostea noastra nu e normala. Ar trebuii sa pleci si sa gasesti pe cineva care te poate face cu adevarat fericita.

- Eu te vreau pe tine, Brook! Tu ma faci sa fiu cu adevarat fericita. Te rog, nu ma parasii. Mi-e frica.

- Ti-e frica sa accepti realitatea? Cat timp ai de gand sa mai stai langa cineva care nu-ti poate oferi -..

- Tu mi-ai oferit totul, Brook. Te rog sa ma intelegi.

- Nu. Nu o sa fi fericita, daca te las sa stai cu mine. Eu nu-ti pot oferii un viitor. Gandeste-te. Fetele nu se pot casatorii si nu pot avea copii.

- Despre asta e vorba? Brook, nu-mi pasa de copii! Nu vreau nici-un copil. Te vreau pe tine.

- Iti dai seama cat de egoist suna asta? M-a privit urat si si-a smucit bratul. Uita-ma. a continuat ea, intorcandu-se si plecand.

M-am lasat in jos, ghemuindu-ma. Mi-am cuprins umerii si-am inceput sa plang tare. Cativa oameni s-au oprit in jurul meu...Mi-am sters lacrimile cu manecile si m-am ridicat, facandu-mi loc prin multimea de oameni ce se adunase la spectacol. Am alergat spre casa, simtind cum privirea mi se incetoseaza si ametesc.

Am deschis usa si-am intrat in casa. Am urcat scarile si am intrat in camera mea, incuind usa. M-am sprijinit de usa, lasandu-ma usor in jos. Am inceput sa plang tare, gandindu-ma la ce mi s-a intamplat. Nu stiam ce va trebuii sa fac in continuare...Poate sa caut o alta fata de care sa ma pot indragostii. Dar este imposibil. Eu tot pe Brook o iubesc. Chiar daca mi-a spus cuvintele acelea. Nu inteleg de ce a facut-o...De ce m-a ranit?

Dupa vre-o 2 ore, cat am stat inchisa in camera am deschis usa si-am coborat jos, in living. Acolo, parintii mei, impreuna cu Sam, ma asteptau. Am schitat un zambet fals si m-am apropiat de ei.

- Am decis. Ma intorc acasa.

Am fost asaltata de imbratisari din partea tuturor. E frumos ca cineva sa te iubeasca. Dar totusi parca nu se compara cu dragostea lui Brook..

* * *

 Au trecut 2 luni de cand m-am intors acasa. Brook a avut grija sa-mi trimita inapoi toate hainele. Ne comportam exact ca un cuplu despartit. Nu mai stiam nimic de ea. Uneori treceam pe la biserica din apropierea casei ei, spunandu-le parintilor ca ma duc la biserica, dar defapt doream s-o vad pe Brook. Am sters contacul din telefon. Probabil si ea a facut la fel. Vacanta era pe sfarsite. M-am hotarat sa ascult de sfatul lui Brook si sa incerc sa gasesc pe cineva care ma poate face cu adevarat fericita. Nu stiu daca urmeaza sa ma indragostesc de  fata sau un baiat. Stiu ca cineva acolo sus ma iubeste siima va ghida.

* * *

Era duminica. Tocmai ma intorsesem de la biserica, impreuna cu ai mei. Timpul vindeca ranile, dar raman cicatrici. Parintii mei au uitat tot incidentul si zambesc tot timpul. Si Sam e la fel de fericit ca m-am intors. Acum are pe cine bate la jocurile video. Mereu imi face in ciuda, aratandu-mi un dans al victoriei. Sincera sa fiu, nici nu ma straduiesc sa castig. Daca as face-o, probabil ar incepe sa planga si s-ar duce la mama.

Am urcat sus, spunandu-le ca ma duc sa dorm. Ma dor picioarele. Am stat 4 ore numai in picioare. Toate scaunele au fost ocupate. Si-am facut atatea plecaciuni. Imediat m-am aruncat in pat. Mama a urcat sus in camera si mi-a adus un pahar cu suc, crezand ca mi-e sete. De obicei ea nu face acte de caritate. I-am multumit si a plecat. Am luat paharul in maini si l-am baut pe tot. Mi-am trantit capul pe perna, simtind cum deja mi se facea somn. Am inchis ochii si-am adormit.

* * *

Visam ca sunt cu Brook. Ca ne imbratisam. Ca imi atinge corpul, dezmierdandu-l. Zambesc inocent si ma apropii, sarutand-o. Imi doresc ca asta sa nu se termine niciodata. Ahh!....Brook se apropie de mine si-mi sopteste la ureche:

- Te voi ucide, tarfo! spune c-o voce familiara.

Imi dau seama ca visez. Incerc sa ma trezesc, dar vad doar negru. Aud din nou acelasi lucru, dar acum vine din partea tatei. Ce cauta el aici? Si de ce spune asta?

- Mai incet, poate o trezesti! aud vocea mamei acum. Ce se intampla???

- Nu. E adormita complet. N-are cum sa se trezeaza. Acum e sansa noastra!

Simt cum doua maini imi cuprind corpul, ridicandu-ma din pat. Aud lemnul scartaind. Coboram scarile.

- Sa o ducem in bucatarie.

Ce-au de gand sa-mi faca?!? Vreau sa ma trezesc!

Ajungem in bucatarie. Mama si tata vorbesc, fara sa stie ca ii pot auzii..

- Si acum ce facem cu ea? intreaba mama.

- O vom trimite de unde a venit.

- Ce se naste din foc. In foc se va intoarce.

Ce dracu' se petrece?

- Sa o bagam in cuptor!

- Da, buna idee!

Nu..Va rog..Nu vreau sa mor. Mama, tata...De ce vreti sa ma ucideti?...

Am simtit cum corpul imi este indesat intr-un loc inghesuit. Imi era frica. Vroiam sa tip, sa zbier, sa dau cu pumnul. Au pornit gazele..Acum nu pot decat sa astept sa mor. Presupun ca asta este. Ultima mea dorinta ar fi sa stiu de ce imi fac asta...

- Stiam ca aici se va ajunge. imi raspunde vocea pe care am auzit-o in ploaie. Stiam eu ca nu mi s-a parut.

- Cine esti?

- Cine sunt? Hahaha. Buna intrebare. Am si eu una pentru tine. Vrei sa mori?

- Tu nu mi-ai raspuns la intrebare..

- Daca tu imi raspunzi, atunci o sa-ti raspund si eu.

- Nu...Nu vreau sa mor.

- Nu e de ajuns doar asta. Trebuie sa spui: "Vreau sa traiesc. Sa-i fac pe cei care imi vor raul sa sufere. Sa patimeasca pentru pacatele lor."

- Nu vreau asta.

- Atunci o sa mori.

- Care ar fi rostul daca as spune-o?

- Ar putea fi singura ta sansa sa te salvezi.

- Cine esti tu de crezi ca ma poti salva?

- Daca vei spune ce ti-am zis, iti voi raspunde.

- Vreau sa traiesc. Sa-i fac pe cei care imi vor raul sa sufere. Sa patimeasca pentru pacatele lor. Gata. Acum cine esti ?

- Eu sunt Diavolul.

Victim Of EcstasyWhere stories live. Discover now