Meisje in een jongensklas

20 0 0
                                    

(INTRO)

De pauze was ein-de-lijk voorbij. Die duren echt voor eeuwig. Toen ik de klas binnenkwam, kreeg ik alweer wat opmerkingen naar mijn hoofd geslingerd. Mijn klas vind mij blijkbaar heel erg lelijk. Er wordt heel veel gepest in mijn klas. Ik heb best veel spijt dat ik niet door ging studeren naar Havo, in plaats van Mbo. Havoërs zijn hele andere mensen.

Toen ik de klas binnenkwam, schreeuwde Luuk 'Daar heb je de plank weer'. Kijkend naar beneden ging ik op mijn plekje zitten, naast Aila. Wel ben ik omringt door mijn pesters. Op de voorste rij zitten de andere twee meiden. Thirza is psychisch en heeft thuis problemen. Haar zus ik biseksueel en ze kan ook nog eens niet goed met haar ouders opschieten. Ook is zij altijd negatief over andere personen. Daarnaast zit Elise. Zij is een bitchy girl en ze wil hogerop komen dan de andere meiden. Als ze lief is tegen iemand, dan praat ze alsnog achter je rug om. Ik kan het zelf niet zo goed vinden met deze twee meiden. Gelukkig heb ik op de eerste schooldag kennisgemaakt met Aila en het klikte ook meteen, ook al is haar persoonlijkheid precies de tegenovergestelde van de mijne. Zonder haar in de klas had ik het zeker niet overleefd.

Sinds kleins af aan wilde ik al architect worden. Hoe ik er ooit op ben gekomen, weet ik niet. Veel mensen verwachten het niet van mij. Eerst heb ik drie jaar Havo gedaan, vervolgens ging ik verder met een jaartje Mavo, waarna ik ben begonnen met de opleiding bouwkunde. Eigenlijk dacht ik dat het veel beter zou zijn om in een jongensklas te zitten, omdat ik dacht dat ze niet roddelen. Meiden daar tegenover roddelen heel veel. Vaak zijn ze ook jaloers op elkaar. Dat is dus iets waar ik een hekel aan heb.


Ciara's Life (NL)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin