7.

352 19 4
                                    

OMG! Het is vandaag de dag dat link me komt ophalen! Roep ik enthousiast als ik naar de keuken loop. Ik pak een boterham en smeer er een dikke laag Nutella op. Ik ga op de bank zitten en bekijk mijn meldingen.

WhatsApp: 3 nieuwe berichten.

Link: Haii, Soof! Ik kom over 10 minutjes. Xjes Link

Link: Owhja.. voor ik het vergeet. ik heb een verrasing voor je!

Link: Naja.. tot zo, Soof!

OMG, over 10 minuten?! roep ik door de woonkamer. ''Dan moet ik me snel klaar maken!'' Ik ren naar boven en trek mijn kledingkast open. Ik pak er een paarse croptop en een zwarte broek met gaten erin. Als ik m'n kleren aan heb gedaan, loop ik nog even naar mijn make-up stash. (Zo noem je dat toch? XD) en pak mijn nieuwe mascara van 'Maybelline New York' en doe het rustig op mijn wimpers. Ik pak mijn 'babylips' en loop erg onhandig van de trap. Zodra ik beneden ben loop ik de gang uit. Ik pak mijn handtasje en stop mijn 'babylips' erin.

8 minuten later

*Ding Dong* "Ik doe wel open!" Ik ren naar de deur en daar staat Link. Ik ga op mijn tenen staan en geef hem een kusje. Hai, Linkie! Zei ik verlegen. 'Hey, Sophia. Kom je mee?' Oke, momentje. Ik loop naar binnen. 'Ik ga met Link mee, Doei!!' Schreeuw ik door het huis. Oke, tot vanavond! Hoor ik mijn moeder terug roepen.
Ik loop naar de voordeur en loop zonder dat ik het door heb tegen Link aan. "Owh sorry! Ik ha-" Veder kom ik niet, want Link heeft zijn lippen op die van mij gezet. "Nu zijn we eindelijk klaar om te vertrekken" zei Link en pakte mijn hand. We liepen naar zijn auto en stapte in.

Mag de radio wat harder? Vroeg ik verlegen. 'Tuurlijk! Druk maar op dat knopje' Zei hij en wees naar een knopje waar - en + op staat. Ik neuride zschtjes mee en na 5 minuten begonnen we eigenlijk pas echt te praten. Link.. begon ik voorzichtig. ''Ja, Soof?'' "Waar gaan we eigenlijk heen?" Ja, dat ga ik nog niet vertellen! Dat is een verrassing!" Antwoorde hij. Maar nu ben ik nieuwsgierig! Zeg ik met een pruillipje. "Je ziet het zo, Soof."

*Aangekomen bij de verrassing*

POV Link
Ik deed de auto op slot en pakte Sophia haar hand. Ik zag dat ze begon te blozen. We liepen samen een groot gebouw in. Wow, het is hier mega groot! Riep ze enthousiast. Ik grinnikte. We liepen naar een grote tafel waar een paar mensen achter stonden. "Twee kaartjes voor FLY, alstublieft" Een kleine vrouw achter de tafel gaf me 2 kaartjes. 'Hal 5' stond er op de kaartjes, dus liepen we naar een soort poort waar 'Hal 5' op stond. We stapte een grote zaal in. Het verbaasde me dat Sophia nog niks had gezegd. We liepen naar een soort grote trap met grote rode stoelen. Ik bergeleide Sophia mee naar de laatste rij en we gingen zitten. Link.. zei ze zacht. Ik keek haar aan. 'Ik houd van je!' Zei ze en legde haar hoofd op mijn borstkast. "Ik ook van jou, Soof" Ze begon weer te blozen. De film begon eindelijk. {Voor de mensen die nog niet wisten waar ze waren.. ze zijn bij de bioscoop 😂}

De film was bijna afgelopen. Sophia lag te slapen, nog steeds met haar hoofd op mijn borstkast. Ik pakte mijn telefoon en maakte een selfie met haar slapend.

POV Sophia
Huh? Owh.. hai, Linkiee. Zeg ik beschamend wanneer ik wakker word met mijn hoofd op Link zijn borstkast. Ik geef Link een kusje en kijk dan naar het grote scherm voor me. Er staan allemaal namen. 'Is dit de aftiteling?' Vraag ik gapend aan Link. "Ja, je hebt best lang geslapen!" Grinnikt hij. We staan op en lopen richting de uitgang. als we weer door dat poort ding zijn gelopen pakt Link opeens mijn hand. Ik schrik er lichtelijk van maar laat het niet merken.

POV Link
We lopen hand in hand het gebouw uit. Ik kijk op mijn telefoon en zie dat het al 5 uur is. 'Het is al 5 uur. Waar zullen we gaan eten?' Vraag ik. "Bij de Mac donalds dan maar?" antwoord ze slaperig en we steken de straat over..




















































Te veel spaties 😂😂

Hahahahahahaha dat einde vond ik wel grappig! XD

De zon scheen net en het onweerde.. like.. WTF..

Oke.. sorry 😂❤

Lees ook mijn andere boek!

Het gaat over een WhatsApp fangroep van Allthesegamez 😊

Wow! 700 woorden.

Dat vind ik best knap van mezelf :P

Dit met deze tekstjes heb ik genakt van Jenniferxfox :P

Lees haar verhalen ook!

Vooral haar verhaal: "What i did for love" Is geweldig!

Ga haar volgen ofzoww...

Byyyyeeeee X Marlouu 😊

"xLinktijger, I ❤ YOU" || Dutch || Completed ✔️Where stories live. Discover now