Disparitia

757 50 3
                                    

Alia POV:
Era ora 12 .. M-am trezit in sufragerie si eram deasupra lui Francisco care era si el treaz.
-Neata, iubire!
-Neata! spun strangandu-l in brate.. Am inceput sa rad cand am vazut-o pe Ecaterina care dormea langa Cameron, iar Cameron era cu capul in toaleta. Francisco privi si el amuzat.
M-am ridicat si m-am deplasat usor catre bucatarie. Pe masa era un bilet:
" Draga mea Alia, haita si hibridul tau protector impreuna cu iubitul sau sunt in pericol.. Inca un pas gresit si veti disparea... Te astept in seara asta la miezul noptii la vechea fabrica.. SINGURA!!"
Francisco POV:
Am urmat-o indeaproape pe Alia.. Se opri si imi striga numele cu lacrimi in ochi..
"-Sunt aici, scumpa mea!"
Imi arata un bilet in care eram amenintati..
"-Nu pleci singura nicaieri!!!"
Plangea pe pieptul meu.. Incercam sa ma concentrez si sa imi contactez sora.. Si-a ridicat barierele?!"
-"Asta nu e binee!!! Nu e bine de loc!, imi spune ea cu o privire de plangacioasa.."
"-Vino aici, plangacioasa mica.."
"-Aiden.. Avem nevoie de tine.. Vreau sa mergi cu Ethan sa verificati fabrica."
"-Imediat!"
DUPA 2 ORE:
Aiden inca nu s-a intors si nici Ethan.. Eram ingrijorata si speriata.. Era tarziu.. M-am imbracat rapid si am alergat spre fabrica.. Singura:/
Am ajuns acolo in 15 minute, am intrat.. M-am prabusita podea simtind podeaua rece si venele pulsandu-mi.. Din acel moment ... Totul NEGRU..
M-am trezit in sfarsit.. O lumina slaba imi intra in ochi... In spatele meu, legati de scaun ca si mine erau Raven, iubitul ei, Aiden si Ethan..
"-Ia uite cine s-a trezit!!! imi striga o voce batjocoritoare.. Esti acasa, scumpa mea! "
Sentimentul de dejavu, imi trecu un fior rece pe spate..
Era chiar EL , cel care imi bantuia visele..
In lumina, in fat scaunului de care eram legata in catuse imbibate in Otrava Lupului aparu un baiat de 20 de ani cu ochi caprui si par negru ca un taciune..
"-Damon, marai frustata.."
"-Mmm, intepata mai esti.."
"-Ce vrei?!spun total enervata de atitudinea lui.."
"-Pe tine! sopti langa urechea mea, muscanfu-si buja de jos.. Isi arata coltii albi si se indrepta spre Raven.. O musca de gat , eu simtind cum o tepusa de lemn mi se infinge in inima... Ma durea, dar suportam pentru ca stiam ca daca o sa plang ii voi da satisfactie.. Se indrepta pe rand si spre Aiden si Ethan..
Un raget imi iesi din gat.. Era un raget de durere si de chemare.. Il chemasem pe Francisco..
Ochii rosi nu incetara sa imi apara.. Eram un Alpha Adevarat.. Eram nascuta pentru asta.. Intrecuse masura destul.. Doar pe ei ii am si nu ii puteam lasa aici..
Mi-am incordat muschii, am rupt catusele si legaturile de la picioare.. M-am ridicat ranjind criminal.. M-am indreptat spre Damon... M-a prins de maini si mi-a dat un pumn in gura , simtind un gust metalizat acaparandu-mi gura.. Ma enerva si nici macar nu stia de ce sunt in stare.. Il apuc de gat si il ridic in aer, vazand cum faat i se facu rosie.. Cu cat se zbatea mai tare cu atat stransiarea mea devenea tot mai apasata.. Il uram foarte mult, il uram pentru tot ce mi-a favut.. Pentru cosmaruri si pentru frica pe care mi-o bagase in vene.. Dar acum simteam altceva, simteam adrenalina pulsandu-mi in vene.. Simteam cum vreau sa il omor.. Si asta am si facut, mi-am scos tarusul pe care l-am ascuns inainte sa ies din casa si i l-am infipt in inima cu un ranjet invingator pe fata.. S-a terminat!!
Francisco POV:
M-am intors pe partea Aliei cu gandul sa o iau in brate.. Asternutul de pe pat era rece, iar ea lipsea.. M-am ridicat alarmat din pat si am inceput sa o strig.. Am incercat sa o contactez telepatic.. avea barierele ridicate..
"-Fabrica!!,murmur .. Ecaterina , Rebecca haideti!!!"
Fetele s-au trezit si am plecat in graba spre fabrica..
Rebecca POV:
Era noapte.. luna stralucea slab.. imi trimitea fiori reci pe spate , dar nu i-am luat in seama.. Trebuia sa o ajutam pe Alia..
Ecaterina POV:
Francisco ne trezi alarmat si murmura ceva de fabrica.. Am ajuns foarte repede acolo si i-am gasit pe toti teferi.. Dar unde este Alia?? Franvisco pleca in cautarwa ei.. Iar noi ne ocupam de ceilalti.
Alia POV:
Il vad pe Francisco apropiindu-se.. Ii sar in brate ,el strangandu-ma si mai tare.. I-am povestit tot ce s-a intamplat si m-a mustrat usor din cauza faptului ca nu i-am spus de cosmarurile din incaperea neagra.. M-a privit dragastos, iar eu mi-am asezat capul pe pieptul sau..
"-Hai sa mergem intr-un loc special, imi sopteste usor."
Aprob incet , dand din cap.. Ma duce in padure si intram intr-un liminis superb.. In mojlocul acestuia era asezat un lac, incinjurat de copaci mari cu flori ce cadeau alene.
"-E minunat!il apuc de mana si il trag mai aproape de mine.."
Se transforma in lupul sau alb, iar eu ii urmez exemplul.. Ma musca de ureche.. Ma supar si ma intorc ca mai apoi sa ii sar in spate, prinzandu-i ceafa intre dinti si strangand usor.. Ne-am jucat asa toata noapte, eu nu voiam sa se termine, dar soarele imi invada privirea, trezindu-ma langa un Francisco bosumflat.. Se ridica usor si ma lua in brate, pe umarul sau. A alergat cu mine pana am ajuns la vila in care locuiam.. Ecaterina iesi tafnoasa pe usa si imediat ce ma vazu facu ochii mari ca mai apoi sa imi strige:
"-Tuu! Mai speriat de moarte! Stii cate griji mi-am facut?"
"-Ne-am facut.. o corecteaza o Rebecca somnoroasa."
Incep sa rad, dar ele erau asa de serioase incat am inceput sa alerg cu doua nebune le urmele mele.. Am auzit cum baietii au intrat in casa si cand s-au intors au venit pregatiti ca pentru un film: popcorn, sucuri, bere..
Le puteam zari fetele amuzate.
M-am oprit si cele diua s-au trantit de spatele meu cazand pe jos.. M-am aruncat peste ele incepand sa le gadil..:))) radeau si plangeau in acelasi timp.. Toti eram feticiti, iar eu presimteam ca aceasta zi va fi una foarte buuna pentru toti...;))))

Alpha SupremWhere stories live. Discover now