Ny

161 6 2
                                    

Mit ur ringede. Jeg stoppede det, og stod op. Idag var dagen hvor jeg skulle starte på min nye skole. Jeg glædede mig rigtig meget. Jeg flyttede fra min anden skole pga. At vi skulle flytte. Jeg gik i bad, og gjorde mig klar. Jeg gik ned til stationen, og tog toget mod skolen. Jeg gik mod indgangen til skolen, og jeg havde sommerfugle i maven. Jeg gik ind, og prøvede at finde kontoret. Det var virkelig ikke nemt, for skolen var ret stor. Der kom en pige hen til mig. "Kan jeg hjælpe dig med noget?" Spurgte hun sødt. "Øhm ja, jeg er ny, og skal finde kontoret" svarede jeg sødt. "Okay. Kom med mig" sagde hun, og fulgte mig ned til kontoret. "Tak for hjælpen, vi ses måske" sagde jeg til pigen, og gik ind. "Hej du må så være Mathilde" sagde en dame. "Ja det er mig" svarede jeg. "Jeg hedder Susanne, og jeg er lære i den klasse som du skal gå i" sagde hun. "Nå men skal jeg vise dig ned til din klasse?" Spurgte hun. "Ja det må du da meget gerne" svarede jeg, og vi gik. Vi kom ind. "Okay. Alle sammen. Det er er Mathilde, og hun er ny i klassen." Sagde Susanne. "Hej" sagde jeg lidt akavet. "Jeg skal bruge to frivillige til at vise hende rundt på skolen" sagde hun. "Jeg vil gerne" sagde en pige med mørkt hår. "Og mig" sagde en dreng. "Okay. Louise og Frederik, i må gerne gå nu." Sagde Susanne, og vi gik. De virkede rigtig søde. Da vi så var færdige gik vi tilbage til klassen. "Hey Mathilde vil du ik sidde ved os?" Spurgte en lyshåret pige, som virkede lidt snoppet. "Jo" svarede jeg bare, og gik derhen. Jeg ville aller helst have siddet med Louise, men sådan er det. Vi snakkede bare lidt i denne time, og sådan fortsatte det så resten af dagen, ret luksus. Vi havde fået fri, og jeg gik igen mod stationen. På vejen mødte jeg Louise , som kom cyklende. "Hey, hvor skal du hen?" Spurgte Louise. "Jeg skal bare hjem" svarede jeg. "Hvor bor du egentlig henne? Spurgte hun. "Et stop med toget herfra" svarede jeg. "Okay. Skal jeg vente med dig?" Spurgte hun. "Ja det må du da meget gerne!" Svarede jeg. Vi ventede ikke længe, før toget kom. "Nå men farvel, tak fordi du gad at vente med mig!" Sagde jeg. "Jamen det var så lidt!" Svarede hun, og vi krammede farvel. Jeg gik ind i toget, og satte mig. Det tog kun 5 min. Jeg stod af, og begyndte at gå hjemad. Da jeg kom hjem, satte jeg mig og hørte musik. Jeg var på Facebook, og så jeg havde fået mange venneanmodninger. De var næsten alle fra nogen fra min klasse. Jeg godkendte dem, og lagde min pc væk. Jeg var ret træt, så jeg lagde mig til at sove.

Jeg vågnede igen ved at min mor og bror kom hjem. Jeg stod først op, da vi skulle spise. Efter maden, gik jeg op på mit værelse igen, og lå og skrev med Louise, indtil jeg skulle i seng.

Her var det første kapitel. Jeg håber i kunne lide det, og at i vil læse med fremover. I må gerne skrive forslag i kommentaren, og hvad i synes om den.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 28, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Best friends - Page FourWhere stories live. Discover now