27.fejezet

1.3K 84 11
                                    

Egy újabb borús nap köszöntött a városra. A fák lombjait vadul cibálta az erős szél. Az ablakokat a kövér esőcseppek verdesték. Egyenletes, gyors koppanásuk megnyugtatta Harryt. Göndör fürtjei szétterültek a párnán. Kezeit összekulcsolta hasán, s hallgatta a vihar vad hangját. Egész éjjel forgolódott. Hajnalban arra kelt fel, hogy egy ág hozzá csapódott az ablakának. Maga mellé nézett, hogy megnézze nem kelt-e fel Louis a zajra, de Harry sehol sem találta a fiút. Harry nehezen, de visszatudott aludni. Viszont nem hagyta nyugodni, hogy Louis az éjszaka közepén haza ment. Az esőcseppek zaját felváltotta egy ritmusos dallam. Harry kizárta a vihar hangját és a lentről szóló kellemes zenére összpontosított. Hirtelen kipattantak szemei. Átfutott agyán, hogy ki lehet lent, ha egyedül van a lakásban. Louis nem lehet, hiszen mikor felkelt nem volt mellette. Haley sem lehet, mert nem tudott volna bejönni. Aztán Liamre gondolt, hátha ő lehet az, de eszébe jutott, hogy ő egyből haza ment, mikor Louisval a kanapén enyelegtek. Nem foglalkozott hiányos öltözékével lement halkan a nappaliba. A lépcsőhöz érve felerősödött a zongora hangja. Kissé sántítva ment le a lépcsőn. Lába már nem igényelte a kötést, de a túlzott mozgást se. Harry megkönnyebbült mikor megpillantotta Louist. Nyugodtan neki dőlt a falnak. Mosolyogva nézte a zongoránál ülő fiút. Ujjai fürgén mozogtak a billentyűkön. Harry megrázta fejét, hogy elterelje piszkos gondolatait. A kanapé felé nézett, ami meg volt ágyazva. Ezek szerint Louis ott aludt az éjjel. Harrynek rosszul esett, hogy nem mellette ébredt fel, de megtudta érteni. A sok tisztázatlan ügy után nem csodálja, hogy Louis nem akart egy ágyban lenni vele. Még mindig nem szakított Haleyvel, pedig ő az egyetlen oka annak, hogy nincsenek együtt. Vagy legalábbis Harry szerint ő az egyetlen ok. Harry tudja, hogy nem kéne kihasználnia a lányt, de egyszerűen nem tudja elengedni. Még.

"Gyere Harold. Csatlakozz." mondta Louis helyetszorítva a széken Harrynek. Harry vonakodva, de helyet foglalt Louis mellett. Kezeit ölébe helyezte és nézte ahogy az idősebb fiú a billentyűkre helyezi apró kezeit, és játszani kezd. Harry tiszta szívéből mosolygott az éneklő fiúra. Angyali hangja volt. Imádta, mikor Louis énekelt neki. Annyira mély és romantikus volt.

"Ők nem tudják mennyire különleges vagy. / Ők nem tudják mit tettél a szívemmel. / Mondhatnak bármit. / Mert ők nem ismernek minket." Louis ezeket a sorokat Harrynek szánta. Végig fűzöld szemébe nézett. Arcuk olyan közel volt egymáshoz. Harrynek pedig ezek az apró dolgok annyira sokat jelentettek. Annyira de annyira megakarta csókolni Louist, de hagyta, hogy az utolsó hangot is leüsse a zongorán. Hagyta, hogy az utolsó szavakat ajkaira suttogja, míg füle mögé tűri Harry haját. Harry időpontot akart kérni a fodrásznál, de nem tudta rávenni magát, hogy megtegye. Louis miatt. Louis imádta a haját. Harry pedig imádta, hogy Louis mindig beletúr vagy kontyba fogja. Harry felemelte fejét, annyira, hogy ajkait egymáshoz érjenek. Louis arcára tette kezét, majd gyengéden csókolta a fiút. A levegőhiány miatt hamar elkellett válniuk egymástól.

"Itt maradsz még egy éjszakára?" kérdezte félénken Harry. Remélte, hogy igent mond neki. Louis elgondolkozott. Harryre nézett, majd ki az ablakon, majd vissza Harryre.

"Maradok." felelte egy féloldalas mosoly kíséretében. Harry bólintott, majd jelezte Louisnak, hogy összedob valami reggelit. Harry a gofri mellett döntött. Hetek óta ezt eszi és meg is látszik, hiszen kis pocakot eresztett. Utált emiatt tükörbe nézni. És most, hogy Louis is látta mégjobban zavarja. Harry megérintette hasát, majd szomorúan lesütötte szemét. Harry kisütötte az utolsó adagnak valót, majd a márvány pultra rakta a gőzölgő édességet. Letörölte kézfejével a verejtéket homlokáról, majd elővette a Nutellás üveget. Lábujjhegyre kellett állnia, hogy elérje a polcot. Direkt rakta olyan magasra, hogy még véletlenül se essen kísértésbe. Megfordulva megugrott, mikor meglátta Louist a pultnak támaszkodva. Elmosolyodott, majd letette a Nutellát. Louis kaján mosollyal közelített a magas fiú felé. Harry nagyot nyelt. Louis apró kezeit végig vezette Harry fedetlen testén, majd alsónadrágján keresztül megmarkolta Harry fenekét. Harry ajkai elnyíltak egymással, s azonnal az alacsony fiúnak esett. Louis a pultnak nyomta Harryt. Louis nedves csókokkal hintette be Harry forró testét. Alhasához érve, Harry hátra vetette fejét, és a pultba kapaszkodott. Medence csontját kínzóan lassan csókolta körbe. Ezzel együtt olyan lassan kezdte el lehúzni róla a fehérneműt. Megszabadította a ruhadarabtól, majd kezébe vette péniszét. Felnézett Harryre aki elnyílt ajkakkal, szapora lélegzettel vetette hátra fejét. Harry belemarkolt Louis hajába, s előre hátra tólta fejét, ezzel fokozva az élvezetet. Kéjes nyögések hagyták el Harry ajkait. Louis már majdnem átrepítette a gyönyör kapuján, de megzavarta valaki, aki őrült módon kopogtatott az ajtón.

Strong ∆ l.s. ||Befejezett||Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz