I.

222 15 2
                                    

*Bella*
,,Nemohli jste se stěhováním počkat až aspoň vyjdu základku?" Zeptala jsem se podrážděně rodičů a otráveně jsem se podívala z okna auta. ,,Vždyť to není zase tak hrozné, ne?" Snažila mě máma uklidnit. ,,Néé. Vůůbec." Řekla jsem ironicky. ,,Přestaň být tak otrávená!" Křikl na mě táta a já si pustila do sluchátek písničky.

|time skip: před novým domem|

„Tak, už jsme tady." Oznámil táta a já vylezla z auta. Dům má bílou barvu s nádechem modré, 1 patro, 2 balkóny a celkem velkou zahradu. Je celkem hezký. Táta odemkl a já jsem vešla dovnitř. Ten dům je vážně obrovský. Táta řekl, že budu mít pokoj s balkonem. Po chvíli přijeli stěhováci a my začali se zařizováním domu. Zjistila jsem, že v tomto městě je pizzerie Freddyho Fazbeara. No, tak zase to není tak hrozné..

|time skip: druhý den|

Dnes jdu poprvé do nové školy. Hurá, hurá. Samozřejmě ironicky. Táta mě ke škole odvezl. Ve třídě je asi 20 dětí. Bohužel, není zde žádná volná lavice. Chvíli jsem tam jen stála, když mi najednou jedna bělovlasá holka naznačila, abych si k ní sedla. ,,Ty jsi tu nová, že?" Zeptala se a já přikývla. ,,Jmenuji se Margot." Představila se. ,,Bella." Sedla jsem si a připravila si učení. Po zazvonění do třídy vešel asi dvacetiletý muž se zlato-zelenými dlouhými vlasy až po pas. Na sobě měl napůl rozepnutou košili, díky čemuž jsem si všimla jeho jizev. ,,Kdo to je?" Zeptala jsem se potichu Margot. ,,Sebastián Sakamaki (XD), učitel přírodopisu, chemie a tělocviku. A můj brácha." Vysvětlila mi potichu. ,,Takže, přestoupila sem nová žákyně. Pojď k tabuli a řekni něco o sobě." Řekl učitel a já tedy šla k tabuli. ,,Jmenuji se Bella Rox. Bydlela jsem ve vesnici Rokkusu. Přestěhovala jsem se sem včera." Učitel jen přikývl a poslal mě do lavice. Poté začala hodina.

(303 slov)

FNAF: ŠkolaKde žijí příběhy. Začni objevovat