TÇ3

42.7K 1.5K 73
                                    

Şarkı önerisi;
TWICE- Ohh Ahh 😻

MERİÇİN AĞZINDAN;
Kızlarla kavga ettikten sonra onlar (Toprak sağolsun)bara gitmek istediler.Lan onlar şimdi çok kısa giyinirler piçlerde bakar diyerek Toprağın yanına gittim.
"Lan şerefsiz kızlara niye bara gidek diyon heh cevap ver!"
"Ulan ben ne biliyim böyle olacağını?"
"Toprak sende kızlarla bara git nerde olduğunu öğren sonra bize söyle bizde gelelim"
"Meriç ben nasıl gidiyim lan kızlarla kavga etmedikmi biz?"
"Ben onu bunu bilmem halledecen git kızlarla piçler onlara bakmasın"dedim ve odadan çıktım.

Eslemle odalarımız karşılıklıydı.İkimizinde bir duvarı komple cam.Sigara içmek için balkona çıktı.Dumanı üflerken o kadar etkileyiciki.Off kafamı çok karıştırıyosun be Eslem.Pencerenin perdesini yanlızca üstünü değiştirken kapatıyor.

+MERİÇ SEN İYİCE MALA BAĞLADIN KAATMASINMI LAN KIZ O ZAMANDA PERDESİNİ NE GEÇİYO SENİN AKLINDAN TÖVBE ALLAHIM ÇOK TÖVBE...
Hay ben senin gibi içsesin...

Neyse Eslemin ne yaptığına baktığımda elbise seçiyodu.VE HEPSİDE ÇOK KISA.!

Ulan Toprak varya eksik doğmuş bu çocuk kesin bak.Al işte perdeyi kapattı ulan Toprak senin yüzünden ne seçtiğini göremedim lan.
Acaba Toprak bar işini halletimiki.Ben bir gidip bakıyım.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
ESLEMİN AĞZINDAN (BARDAN)
Kızlarla bara vardıktan sonra arabaları kilitleyip bara girdik.Bu bar bizim barımızdı TEHLİKE BAR.Korumalar bizi görünce hemen selam verdiler.Bizde onlara başımızla selam verip içeri girdik.

Hemen bize ayrılan mor siyah lobiye gidio oturduk.Garson gelince biz kızlarla tekila Toprak ise viski istedi.Toprak devamlı çevreye bakıyodu.O sırada teefonu çaldı.Cevaplamak için yanımızdan çıkıp gitti.Siparişlerimiz gelince hemen içmeye başladık.

Bizde kolay sarhoş olmayanlardanız.Bar dj sayesinde iyice coşmuştu.Şu anda çalan şarkı benimde sevdiğim bir şarkıydı kızlarla kalkıp dans etmeye başladık.

Birisi belimden tuttu arkamı döndüğümde tanımadığım birisi olduğunu gördüm.Ellerini itip:
"NABIYOSUN LAN SEN!"diye bağırdım o ise sırıtmkla meşguldu.
"Hiç nabıyım güzel bir kız buldum onunla dans edicem"dedi.Ne sanıyo ya bu kendini!
"LAN SEN KİMSİNKİ BENİMLE DANS EDECEKSİN HEH KİMSİN!!!!"
"Senin gibi bir kızı bulmuşken hayatta bırakmam!"deyip beni sürüklemeye başladı.

Yumruk atmaya çalıştım ama kollarımı tuttu.Of nabıcam ya ben?Adam tam beni yukarıya doğru götürüyoduki bir yumruk darbesiyle yere düştü.
Arkamı döndüğümde Meriçin kızgın ve seğiren çenesiyle karşılaştım.Adamın üstüne çıkıp:
"LAN SEN KİMSİN HEH KİMSİN BU KIZA BENDEN BAŞKA KİMSE DOKUNAMAZ ANLADIIZMI LAN BENİ!!!?" diye bağırdı.Meriçi adamın üstünden itip:
"Bidakka Meriç kalk şu adamın üstünden!" dedim.Bana şaşkınca bakışlarına aldırmadan adama bende giriştim.
"AMK ÇOCUĞU NAICAKTIN LAN BANA HEH NABICAKTIN ŞEREFSİZ UÇKURUNA DÜŞKÜN PİÇ!!!!!" diye dövmeye başladım.
Meriç beni adamın üstünden kaldırdı.Ona kızgın bir bakış atıp Merti aradım.
"Mert benim barda bir adam var hemen gel onu bizim depolardan birine götür"deyip kapattım.Adamın kulağına eğilip:
"Cık cık cık sana Kanaryayla uğraşmaman gerektiğini söylemedilermi?Tüh çok yazık olcak sana"deyip kalktım.
Adamın gözündeki korkuyu görüp sadistçe sırıttım.Adam:
"S-Sen Ka-kanaryamı dedin?"evet anlamında başımı salladım.Sonra adama 1 tekme daha atıp arkamı dönüp yürümeye başladım.Meriç umrumda bile değildi.O kimki bana bağırıyor?
Barda kızları bulup:
"Kızlar artık eve gidelim saat geç oldu birde yarın maçımız var"dedim.Nefes sevinçle çığlık atıp
"Ayy evet uzun zamandır maç yapmıyoduk çok iyi olur"dedi.Kızlarda onaylar anlamda kafa salladılar.
Meriç yanıma gelip kolumu tuttu.Gözüne sinirle bakıp kolumu çektim ve kızlarıda alarak erkekleri gerimizde bırakarak yürüdük.Arabaların yanaına gelince yine sırıtıp birbirimize göz kırptık.Meriç koşup:
"Eslem bak çok hızlı gidiyosunuz bu size veya başkalarına zarar verebilir"
"Sana noluyo ya bugüne kadar bizim herzaman yaptığımız şeyi banamı kııtlıycaksın!Sen kimsinki!"diye bağırdım.Meriç hiçbişey diyemedi bende arabama atlayıp kızlara baktım önce ben şarkıyı seçecektim sonra yarış başlayacaktı.Şarkımız LEON ONdu.Elimi pencereden dışarı çıkartıp 3e kadar saydım ve gaza kökledim.Ben kızlardan önce başladığım içinkızları arkada bıraktım.Dikiz anasından baktığımda Meriçin peşimde olduğunu gördüm takmadım ve gaza daha çok kökledim beni kimse yarışlarda geçmedi geçemezde.Eve vardığımda arabayla bir  kez drift attım.Benim hemen arkamdan Meriç geldi ve hiçbişey demeden eve gitti.Aman banane demesse demesin çokta tın ya.Bende eve gittim üstüme pembe puantiyeli pjamalarımı giyip balkona çıktım.Balkonumda hamağa benzer birşey var onun üstüne oturup bir sigara yaktım.Ve gökyüzüne bakıp düşünmeye başladım.Sigaram bitince küllüğe söndürüp banyoma gittim küvetin içine çikolatalı köpük koyup doldurdum.Ve içine girip kendimi rahat bıraktım.Parmaklarımın buruştuğunu farkedip  saçlarımı şeftalili şampuanımı alıp yıkandım çıktım.Kızlara baktığımda bahçede oturuyolardı.
"Naber kızlar?"
"İyi Eslem mis gibi kokuyon kız banyomu yaptın"
"hee yaptım.Kızlar acaba bizim taşınabilir pisti getirp dansmı etsek?"
"Yok.Benim daha iyi bir fikrim var.Kaykay sürücez"
"Ayy çok iyi fikir hemn gidip pisti getirelim.Kızlar hangi kaykanızı alcaksınız?"
ESLEM=Sarı lacivert
Gece=Üstünde grafiti yazıları olanı
ESİM=Mor siyah
Nefes=Üstünde gri bir hortum olanını
Kızlarla pisti getirp kurduk üstümüzü gidip değiştirdik.Ben beyaz üstünde turuncu cebi olan bir t-şhirt ve kot şort turuncuconvers giydim.Gece beyaz askılı kemerli tulum beyaz sandalet giymiş.Esim yırtık bol pantolon beyaz gömlek beyaz nike air ayakkabı giymiş.Nefes ise pudra pembesi cebi taşlı bir t-şhirt kot şhort ve siyah fiyonklu ayakkabı giymiş.Vee hazırız kızlrla birlikte pistin yukarısına çıkıp kaymaya başladık.O sırada Nefes durdu ve müzik bombasını getirip şarkı açtı.

Bu sesi duyan Meriçlerde balkona çıkıp bizi izlemeye başladılar ama biz bozuntuya vermedi ve görmemiş gibi davrandık.Diğer komşularımız bizim bu halimize alışık oldukları için sorun olmadı.Baktığımızda Meriçlerde  ellerinde kaykayla  geldiklerini gördük.Ayaz müziğin sesini kısıp
"Kızlar size bir teklifimiz var.Sizinle kaykay yarışması yapacağız biz kazanırsak eğer bizimle yemeğe gelirsiniz.Ama biz kazanamazsak sizin bir isteğinizi yerine getiririz.Kabulmü?"dedi.
Kızlarla göz göze geldim onaylar anlamda başımızı saladık  Nefes:
"Tamam kabul ediyoruz" dedi.
Acaba yarışmayı kim kazanacak çok merak ediyorum....
ˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆ

ˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

GFRIEND 💋

TEHLİKE ÇETESİ (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now