Jurnalele lui Nathaly

25 2 0
                                    

Dragă jurnalule,

M-am distrat de minune alături de sora mea. În anii omenești,sunt cu câțiva ani mai mare decât ea,dar în anii paranormali... E cu 76 de ani mai mare decât mine. Mâine împlinește 14 ani. Abia aștept!

După 2 ani

Dragă jurnalule,
Eu și Valentina am fost obligate să aducem trupul Karmelley. O bufniță. A fost cea mai bună amică a Valentinei. S-a transformat în bufnița acum 11 ani,dar..Răul a fost făcut. Am fumat cât de mult am putut înainte,deoarece nu vreau ca Valentina să se apuce de acest viciu. Valentinei îi este sete. Eu îi sugerez lacul. Când eram micuțe,tata asta ne sugera,dar ceva... Ceva se întâmplă cu ea.
Dispare. Dispare. Îmi face cu mâna și mă lasă. Nu o văd. Stau mai bine de un minut încremenită. Atunci...Atunci,realizez că a dispărut pentru totdeauna.

După multe vreme:

Dragă jurnalule,
Îl iubesc pe Damon. E cel mai bun! El mi-a arătat calea iubirii și a fericirii. Nu credeam că simt asta. Dar o simt. E ceva neexplicabil. Oh,scuze,trebuie să plec la o întâlnire cu el! Te iubesc,jurnalule! Și pe tine,dragul meu,Damon.

După și mai multă vreme:

Dragă jurnalule,
Nu pot să cred. L-am văzut pe Damon...Sărutându-se cu altă fată. Îi spunea că o iubește și toate cele... Îi spunea cu mai mult adevăr decât mie.Ce aș mai putea face???

O nouă Elena?Où les histoires vivent. Découvrez maintenant