Pakken

292 7 0
                                    

"Anna-Belle! Du skal op nu! Din far og jeg skal på arbejde, så du kommer til at blive hjemme alene." Det er Anna-Belles mor der vækker hende. Anna-Belle er nærmest altid alene hjemme. Men denne dag burde være en normal skoledag, hvis ikke de havde pinseferie.. Anna-Belle skynder sig op, og begynder at gå ned af trappen, for at nå hen til køkkenet, hvor hendes far sidder. Hendes far er rimelig lys i huden, og har brunt hår og lyseblå øjne. Han går ofte i skjorte og jeans. Som regel går han med briller, men idag har han kontaktlinser. Han smiler da han ser Anna-Belle, og læser videre i den avis, han var i færd med at læse i. Da Anna-Belles mor kommer ind, giver hun Anna-Belle et kys på kinden, og giver hende noget toast og et glas mælk. Anna-Belle skynder sig at takke sin mor, og sætter sig ved spisebordet. "Far? Må jeg godt besøge Emilie idag, nu når jeg er alene hjemme?" Hendes far løfter blikket fra sin avis, og smiler. "Det er egenligt fint med mig, så længe din mor er enig." "Og jeg er også enig." Så sagde de farvel til Anna-Belle. Da Anna-Belle var færdig med sin morgenmad, tog hun sin mobil frem, og ringede til sin veninde Emilie.

Samtale:
Anna-Belle= #
Emilie= %

#= Hej Emilie!
%= Ehh.. Er det dig Anna-Belle?
#= Ja, hvem skulle det ellers være? c:
%= Hvorfor ringer du? c:
#= Jeg ville spørge, om jeg måtte komme hjem til dig nu?
%= Jeg er ikke hjemme idag :c
#= Ej.. Kommer du hjem imorgen? c:
%= Ja, Anna-Belle! (Griner) Vi skal i skole imorgen!
#= Nå, ja. (Griner) Men vi ses! c:
%= Ja, vi ses! c:

(SAMTALE SLUT)

Anna-Belle bliver lidt trist over, at hendes bedste veninde ikke var hjemme. Så hun begynder at spille på sin mobil. Som sædvanligt spiller hun Subway Surfers og Crossy Road..
(Nogen banker på døren) Anna-Belle hører en banken ved deres dør, og rejser sig op, for at se hvem det er. Da hun når hen til døren, tænker hun sig om, og kigger ud af brevsprækken fra døren, for at se hvem det er. Men der er ikke nogen. Alligevel åbner hun døren og ser, at der ligger en kasse bundet med rødt stof. Anna-Belle bærer kassen med ind på sit værelse.

Hov, vent.. Det her var første kapitel. Ved godt den ikke er spor uhyggelig, men det bliver den meget snart! Forresten.. Hvad tror du, der er i kassen? Er det noget godt eller dårligt? Find ud af svaret i næste kapitel! 😘

DæmondukkenWhere stories live. Discover now