User-ul

495 16 0
                                    

Sunr Kevin.Si am 16 ani. Nu prea am prieteni pe facebook. Sunt cam anti-social ce pot sa zic. Intr-o zi am primit o cerere in prietenie. "User" se numea contul. Am dat accept plin de fericire. Vorbisem cu acel sau acea User. Parea o persoana de treaba. I-am cerut sa ne intalnim deoarece scria ca suntem din acelasi oras. Singurul raspuns pe care il primeam era "User" "Next User". Ciudat lucru...in fine! Am trecut cu vederea aceste mesaje fara sens. Am primit un link catre un site. Am dat click si am dat de o gramada de video-uri gretoase.
Am dat click pe unul pe care scria "Sean". Era un baiat de varsta mea. Era saten iar ochii ii lipseau. Orbitele goale erau pline de viermi ce devorau carnea putrezita a orbitelor. Baiatul ma "privea" fix prin obiectivul camerei si fara niciun motiv incepu sa urle. Parea ca simte o durere ingrozitoare apoi am vazut cum singur cu mana sa isi smulgea oraganele din corp. Se oprise la un moment dat deoarece murise. La sfarsitul video-ului scria cu rosu mare pe ecran: USER!. Ce naibii e asta? Am dat click pe un alt video. De data asta video-ul se numea Careen. Era o tipa de vreo 16-17 ani. Era imbracata sumar si avea plagi infectate pe tot corpul. Ma privea zambind larg ori doar asa mi se parea deoarece carnea de pe obrajii ei era indepartata putand sa ii vad intreg maxilarul. Si aceasta incepu sa urle si luand o cansitra de benzina si turnand-o pe ea si pe Sean care mort fiind statea rezemat de scaunul lui Careen. Arunca un chibrit si ambii luara foc intr-o liniste deprimanta. Imi venea sa vars dar curiozitatea ma facu sa vreau sa dau click pe un video! Care sa fie? Sarah,Mike,Lola,Quentin,Amber,Patrick sau Melanie? Am decis sa dau click pe ultimul video unde scria "next user". Era un cadru cu un baiat de vreo 16 ani ce privea atent un monitor de calculator. Stai un pic. Aia e camera mea! Ala sunt eu...
*dupa doua luni*
Politia a ridicat un PC. Ofiterul Sasha Owen deschide aparatul. Pe monitor apare un singur video:Kevin. Ofietrul da click plin de curiozitate. Cadrul era cu un baiat de 16 ani ce privea la monitor ca apoi panicat fiind sa incerce sa fuga. Ecranul se facu negru. In cadru apare din nou acel baiat. E vesel. Pare drogat. In castile ofiterului se auzea un zgomot asurzitor. Baiatul urla iar apoi luase un cutit si incepu sa se mutileze apoi se aseza pe scaun din nou avand un topor in mana si isi aplica o lovitura fix in crestetul capului. Ecranul se facu iarasi negru. Pe un rand de scaune stateau zece tineri. Fiecare era mort si in jurul gatului aveau tablite cu numele lor. Sean,Careen,Sarah,Mike,Lola,Quentin,Melanie,Patrick,Amber si Kevin. In mijlocul lor se puse o femeie cu un pistol care surazand spuse : gata cu user. Si apoi duse pistolul la gura si apasase pe tragaci. Creierul si sangele femeii improsca totul in jur. Ofiter Owen vomita neputand sa indure ceea ce a vazut. Ecranul se facu din nou negru si spre surprinderea ei scria :sti ce? Uita ceea ce am spus! Tu esti noul USER!




In poza e "USER-ul":)

Scary Stories Where stories live. Discover now