TOKAT (7.BÖLÜM)

83 16 9
                                    


-Ne gülüyorsunuz ya bana da söyleyin ?

-Peki seni hastaneye kim getirdi biliyor musun?

-Kim

-O çocuk , hem de kucağında gittin hastaneye .

-Neee o çocukla bir de kucağında hastaneye ...

-Allah belanızı vermesin!!!

Bir anda çıkmıştı ağzımdan  onlara baktığımda ikiside bana şaşkınlıkla bakıyorlardı.

-Ne oldu ya sanki .Dedi Ela .

-Eeee sonra ne oldu?

-Seni hastanenin önüne bıraktı ve gitti.

-Beni...kapıya..bırakıp gitii....

-Malesef evet.Dedi Alperen.

Ne yapacağımı şaşırmış vaziyette oturuyordum.Hiç tanımadığım bir kişi tarafından hastanenin kapısında bırakılmış daha doğrusu atılmış biri olarak kendimden nefret ediyordum.

-Neyse ben kalkayım artık .Dedikten sonra hızla onların yanından ayrılmış ve eve doğru yürümeye başlamıştım.Elimin ağrısı daha fazla şiddetlendi. Artık dayanamıyordum.Telefonumu cebimden çıkarıp baktığımda kapalı olduğunu sezdim telefonu açtığımda 18 cevapsız arama 7 mesaj gördüm.

-ABİCİKK 

-Hiiiihh abim aramış yandım eve gidince bir ton fırça yiyeceğim kesin.

Anahtarla kiliti açtığımda kapının önünde dikilen bir adet abimle karşılaştım.

-Telefonun neden kapalı ?

-Niye bu kadar geciktin?

-Kiminleydin?

Hiçbirine cevap vermeden odama çıktım.Peşimden gelip 

-Cevap versene sana diyorum !!!

-Abi çok yorgunum ve çok uykum var zaten elim de çok ağrıyor .

-Peki ama yarın görüşeceğiz .Deyip çıktı.

Yatağıma uzandım ve gözlerimi kapadım derin bir uykuya daldım.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


sabah o alarmın iğrenç sesiyle uyandım.Lanet olsun ki bugün pazartesiydi.Yatağımdan kalkmak  istemiyordum.Ama maselef kalkmak zorundaydım.kalkıp rutin işlerimi hallettim kısa bir duşun ardından hazırdım ama üstümü hiç yakıştıramadım.Tekrar giysi dolabımın önüne geldim.

-Offf ne giyeceğim ya 

Hemen mavi bir tişort altına siyah yırtık bir kot giydim 

-Heh böyle daha iyi.

O sırada aynaya baktım kendime güldüm mal mıyım neyim !!!!!!!!!okula geç kalıyordum.hızlıca mavi vanslarımı giyip dışarı çıktım.Koşarak durağa gittim.Biraz servisi bekledikten sonra gelmişti.Servise sırayla bindik .Geldiğim süre fazla değil ama neredeyse hepsinin yüzleri tanıdık geliyordu.Ben bunları düşünürken gelmiştik bile yine sırayla indik. Bahçeye girdiğimde okulun arkasında bir takım kalabalık insan gördüm .Tüm dikkatler oradaydı.Ben de oraya doğru koşmaya başladım.oraya gittiğimde iki kişi kavga ediyordu.Çocuk yerde yatana öyle yumruklar sallıyordu ki reflex olarak gözlerimi kapatttım. Tekrar açıp kavgaya bakmayarak etrafa göz gezdirdim. Ela da oradaydı yavaşcana Ela'nın yanına yaklaştım.

-Bu çocuk kim ?. Dedim .

-Emin değilim ama galiba seni hastanenin önüne bırakan çocuk...

-Neeeyyy!!!. Diyee  bir çığlık atmamla tüm gözlerin bana döndüğüne yemin edebilirdim.Ben de o arada gözlerimi dikmiş  çocuğa bakıyordum.Benim baktığımı anlamış gibi o da bana bakıyordu.Hemen harekete geçip yanına daha fazla yaklaştım.

-Sen kimsin de beni hastanenin önüne bırakıp gidersin?.Dedikten sonra cevap vermesini beklemeden tokadı  suratına bastım.

evet .. ben çocuğa tokat attımm....

BİR BÖLÜMÜN DAHA SONUNA GELMİŞ BULUNUYORUZ İLK ÖNCELİKLE SİZDEN BİR RİCAM VAR BEĞENİP GÖRÜŞLERİNİZİ BİLDİRİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM BANA FİKİR VERMEK İSTEYEN VARSA ÖZELDEN MESAJ ATABİLİR .ARKADAŞLAR BİR DE ŞÖYLE BİR SORUNUMUZ VAR VOTE'LER OKUMA SAYISINA GÖRE ÇOK DÜŞÜK EĞER VOTELER BÖYLE GİDERSE SINIR KOYUCAĞIM. ÇOK UZATTIM AMA BU KİTABI PAYLAŞIRSANIZ YA DA yapıştırırsanız  OKUMA SAYISI DAHA ÇOK ARTAR VE OLAYLARA GİRMİŞ OLURUZ DEDİĞİM GİBİ OKUYANLAR VOTE VE YORUM YAPSA YETERLİ OLUR BİR DAHAKİ BÖLÜMDE GÖRÜŞMEK ÜZERE KENDİNİZE İYİ BAKIN SİZİ SEVİYORUM :*

TATLI İNTİKAM Donde viven las historias. Descúbrelo ahora