ELAA :) (3.BÖLÜM)

104 29 8
                                    


Eve girdiğimde her zamanki gibi abim beni sorguya çekti.

-Kim yaptı ?

-Neden yaptı?

-Nasıl yaptı

-Niçin yaptı?

gibi birçok soru . Ama ben de abimi bu şekilde seviyordum.

Bu gördüğünüz yakışıklı erkek benim abim olur

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu gördüğünüz yakışıklı erkek benim abim olur . Kıskançtır .Beni bile kıskanır . Abimi severim iyi bir abi olur bana .Ama bir de bunun cadı sevgilisi Seda var. Şahsen benim gözümde tam bir yılandır.Hiç sevmem onu ama abim için katlanmak zorundayım.Bu düşüncelerle uyuyakalmışım.Sabah uyandığımda okula geç kalmak üzereydim.Hızlıca rutin işlerimi bitirdim. Okula gitmek için yola koyuldum.Okula vardığımda aptal Sude ve onun pis tayfası okula gelmemiş olsun diye dua ettim ve duam kabul olmuştu Sude  yoktu yaşasın çığlığı attım içimden !!! Sınıfa girdim yerime geçtim.

Hoca derse girmeden önce, ilk defa gördüğüm bir kız sınıfa girdi sıralara göz gezdirdikten sonra yanıma  oturdu.Kıza baktığımda çok masum duruyordu.Ama önemli olan içinin masum ve temiz olması.Hoca derse girdi ve derse başladık. 

-Ders bitmiştir. Çıkabilirsiniz iyi günler . Dedikten sonra dışarı çıktı. 

-Merhaba . 

Bu sesle irkildim.Arkamı döndüğümde kız bana sırıtıyordu.

- Merhaba .

- Adın ne ?

-Rüzgar. Senin 

- Bende ELA . 

 Ela'yı çok sevmiştim değişik bir kıza benziyordu.Dersler çabuk geçmişti ve öğle paydosu olmuştu.Elaya döndüğümde gözlerini bir yere dikmiş ve oradan ayıramıyordu. Arkama bakınca şoka uğradım.  !!!!!!!!

Evet sevgili okurlar bu bölümün de sonuna geldik . Vote ve yorum yaparsanız çok sevinirim .

Sizi  seviyorum diğer bölümde görüşmek üzere okurcuuklarım. :**



TATLI İNTİKAM Where stories live. Discover now