Doodeng

13.1K 507 19
                                    

'Dat was de laatste koffer,' zeg ik tegen de man die mijn koffer in het vliegtuig laad. 'Mag ik nog even afscheid nemen?' vraag ik aan Gerald. Hij knikt, 'Wij gaan vast inchecken,' zegt hij. Ik knik. Mijn ogen worden rood. 'Ik hoe echt van julie,' meer krijg ik er niet uit. 'Ach kind, wij houden ook van jou, ' snikt mijn moeder. Ik geef mijn ouders een knuffel. 'Hou je taai zusje!' zegt Lewis. Kyle en Lewis geven me een knuffel. 'Lindy!!!' roep ik. 'Ik ga je zo erg missen!'. 'Ach lieverd! Je hebt het ook al twee jaar met deze apen vol gehouden'. Lindy en ik lachen. Ik geef haar half lachend en half huilend een knuffel. 'Sam!! ik kan echt niet zonder jou,' huil ik. Hij krijgt ook tranen in zijn ogen. Ik geef hem een knuffel. 'Zet hem op hé, super ster!' snikt Sam. 'Megan! Kom je? We moeten door de douane!' roept Gerald. ' Ik kom eraan!!!' roep ik. Ik geef iedereen een kus en loop richting de vaste crew. Nu kan ik niet meer terug. Ik kijk nog een keer om en het voelt weer net als mijn eerste schooldag. Ik keek nog één keer om, voor ik aan een groot avontuur begin. Het grootste avontuur van m'n leven begint nu.

'The Business Class of the flight to LA Hollywood, please now boarding'. 'Ben je er klaar voor?' vraagt Gerald. Ik knik afwezig. Ik kan alleen maar denken wat me allemaal te wachten staat. Nieuwe school. Doodeng. Een film. Doodeng. Fotoshoot, rodelopers, awardshows. IT'S FREAKING ME OUT!!!! "Magan Jones". Ik ga op de plaats zitten waar mijn naam staat. Ik zit bij het raam. De vliegtuigstoel staat achter een "muurtje" voor privicy. Het was niet echt een vliegtuigstoel, meer een bed. Dat moest ook wel, want we vliegen

's nachts. Ik kijk uit het raam. Het is schemerig, bijna donker, maar ik kan nog net iets zien. Er word omgeroepen dat we de riemen vast moeten doen. Langzaam stijgt het vliegtuig op. Hoger en hoger. De wereld onder mij word kleiner. Nu gaat het beginnen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hee!!

Sorry voor het korte stukje en het dat het zo lang geduurd heeft, maar ik ben de laatste tijd druk met mijn nieuwe verhaal "Make your choise".

Het kan nu weer even duren, sorry :$.

xx

The popular songWhere stories live. Discover now