3.

110 11 1
                                    

Madison.

Vakarieniai įpūsėjus, nusivedžiau Jack į savo kambarį, kadangi tėvai turėjo aptarti asmeninius reikalus.
-Gražus kambarys.-pagyrė jis. Nors girdėjau dažnai tai iš svečių vaikų, šįkart džiaugiaus tai girdint.
-Ačiū.-atsisukau į jį vos nesusidurdama su jo krūtine, nes jis stovėjo ganėtinai arti.
-Atsiprašau.-nusijuokė jis ir patraukė link pianino.-Groji?
-Taip.-paprastai atsakiau.
-Pagrok man.-jis pasuko veida į mane ir paklausius prisėdau ant specialios kedės visai šalia jo. Pradėjau groti pažįstama melodija kuri buvo įsimintiniausia man.
-I'm falling for your eyes, but they don't know me yet
And with a feeling I'll forget, I'm in love now.-grojant išgirdau jo balsa dainuojant dainos žodžius kuriuos puikiai žinojau. Jo balsas buvo lyg angelo, toks sodrus, švelnus.. Lyg jis bijotu padaryti kažką ne taip.
Aš jaučiaus prie jo šįkart laisvai, grojau atsipalaidavusi, o baigusi pasukau veida į jį. Jis taip pat žiūrėjo į mane ir šįkart aš troškau, kad jis liktu čia, ne kaip vaikinas, o kaip žmogus prie kurio galiu jaustis kitaip.
-Ar norėtum susitikti, rytoj?-paklausė jis. Atsakyma galvoje aš jau žinojau, bet dvejojau pasirodyti kaip tikra kvailė.
-Taip, norėčiau.-atsakiau ir nuleidau galva į klavišus ant kurių visdar buvo mano rankos.-Tu dainuoji nuostabiai.-pagyriau jį ir galėjau kaip jis žiūrėdamas į mane, šypsosi.
-Ačiū, Madison..-
-Jus jau susidraugavot.-išgirdau mamos balsa pertraukiant vaikina ir abu pasukom galvas į ją stovint tarpdury, kartu su Jack mama.
-Mums jau laikas.-su šypsena pasakė vaikino mama.
Pajutau Jack ranka suimant mano ir paliekant ten rašteli ir atsistojant, bei atsisveikinant su mano mama.

-Susitiksim, Mads.-atsisukęs į mane jis šyptelėjo ir pakilęs nuo kedės, kartu su savo mama paliko mano kambarį. Vis dar sėdėdama ant kedės, pažvelgiau į pianiną ir šyptelėjau sau prisiminusi vaikino balsą. Krenkštelėjus pakilau nuo kedės ir atsitraukusi suknelės užtrauktuką, leidau jai laisvai kristi ant žemės.

Šis vakaras buvo kitoks nei visi kiti. Jis nebuvo vienas iš tų vaikinų kurie ateidavo čia ankščiau. Kai kurie buvo per daug iškrypę arba iš drovumo nesikalbėdavo su manimi ir laiką praleisdavome tik sėdėdami tyloje. 

Nusiprausus grįžau į savo kambarį ir kritau į savo minkšta lova bei į rankas pagriebiau pagalve ir pasikišau ją po smakru.

-Kaip tau šis vakaras?-išgirdusi mamos balsą, patapšnojau šalia savęs ir netrukus ji ten atsisėdo.

-Ši šeima kitokia nei visos kitos kurios čia buvo.-pasukau galva į mamą ir nusišypsojau, kai delnu ji palietė mano veidą.

-Nes jie mūsų draugai, Madison. Žinoma jie elgiasi laisviau.-jai sukikenus, mano veide atsirado šypsena.-Nemačiau savo draugės tiek metų, o pagaliau ji mane aplankė.-mačiau kokia ji buvo užsisvajojus ir man tai kėlė džiaugsmą, kad ji laiminga.- Na, o dabar miegok. Rytoj laukia sunki diena.

-Labos.-linktelėjau ir palindau po pledu su mintimi, kad galbūt rytoj pasikeis visas mano pasaulis.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 03, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ALL FOR LOVE (J.G)Where stories live. Discover now