berättelsen om NILS-ÅKE-GUSTAV-FABIAN-ULLEBULLE-SVENSSSSSON

368 9 2
                                    

Hej!

Jag heter Nils-Åke-Gustav-FabiAN-Ullebulle-Svenssssson. Men du kan kalla mig Nils-Åke Enhörning! OCH JAG ÄR DEN STÖRSTA BELIBERN I VÄRLDEN!! Och jag elskar att bloggaaaa! Välkommen till min blogg alla fans!

en dag nä r JAG VAR PÅ promenade så såg jAG en StooooOOOOOoooooOOr köttgrEJ soM min MOster ASDGgh haDe bakaT den. JAG skUlle SmakA DEn men den VAR INte bRa föÖÖÖör min STora LAgom tJOcka häSTmage fööör den var gjord på min systers kusinvitamin.

sen jick jeg på en skola skolan var stroooooor min min kusin herja hade fått polkagrise sjuke av jöttebuller som jag inte visste vad det var!

"#¤%"

ooops! tekniska problem!!

FAKTA OM JUSTIN BIEBER: HEN ÄR 165CM KORT BARE SÅ NI VET!

!"#¤%!

NÄMEN OJJJSAN minn datooor laggar liiiiiiiiite hihihih

jag BOR I EN LITEN HEMLIGHET SOM INGEN VET INGEN VET INTE ENS du!!

alltså en lägenhet i staden efgkjoookllöäa det är en jätte fin stad där det inte bor manga tomtar bara hästar, enhörningar, ketchup, ikea, olof palme och jag!

I LOOOOOOVE YOUUUU!<3

and I was like................................................................................................................................

BABY BABY BABY OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LIKE BABY baby BABY OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO VAR FÖR ÄR DU INTE alltid MIIIN?!!!!

Sorry bara lite galen i sin största idol...

jaha jag ELskar att bloGga det ät liksom min grejjjjjjjjjjjjj..jjjjjjjj.

jag.......NEVER SAY NEVER. ursäkta mig fick bara ett bieber fever asså daaaa!!

jjooo jag ska på en JUSTIN bieber konser om tRe dAR!!! iiiiiiii jipieeee

IF I WAS YOU BESTFRIEND IN NEVER LET YOU GOOO ÅÅÅÅÅÅÅ IF I LOVE YOU WOULD YOU LOVE ME!!

OOPS där hände det igen.bieber fever

åååååå det flög resic en flygande noshörning med bi vingar och bäver tänder utanför mitt fönster.

Men Nu Så måSte jag gå och lägga mig för att i efgkjoookllöäa är klockan 26:999.

Så god natt alla beliebers! <3

När jag borstat min rumpa och hoppat i min jamis så tog jag ett stort språng och hoppade i min flygande säng,och somnade sedan och drömde om min bieber conser!natti!

{drömmen} i drömmen så såg jag Justin bieber som satt på ett rosa moln och pratade med Olof Palme. De pratade om min moster ASDGgh som hade färgat frizzan rosa, och helt plötsligt satte gangan style på och Olof och justin började att dansa som galningar till låten. Och mitt i allt så hoppade Michael jackson fram och sa "om du lyssnar på Justin biebers album så bränner du 150 kalorier i timmen, sa jag satte på den och som sagt efter en timme så hade jag bränt 150 kalorier. Peace jaooo! Brooos! 👌

berättelsen om NILS-ÅKE-GUSTAV-FABIAN-ULLEBULLE-SVENSSSSSONWhere stories live. Discover now