#2 Je to on ?

69 3 0
                                    

Dneska už jsou oficiálně prázdniny. A já mám asi 30 minut než půjdu s Anet nakupovat. Ale nejhorší je že stále nevím identitu záhadného chlapce. Jak do mě včera narazil ani se mi nepředstavil. Odešel hned jak si všiml že ho pozoruju.
"Ale už na to prostě nebudu myslet, dneska se mi to už nezdálo tak je třeba nějaký poselství toho snu už naplněný určitě" řekla jsem si. Už zase nestíhám super. Tak rychle obléct a jde se.

O 3 hodiny později

"Nezajdeme na bubble tea ?" zeptala se Aneta " No jo můžem " a v tu chvíli jsem ho zase uslyšela ten hlas byl někde blízko. Tak se otočím a stojí tam on ten kluk s kapucí. Rychle se vzhnu na místo kde stojí a najednou nic nikde není "Sakra !!" řeknu si "Kde sakra je vždyť tady byl " asi stihnul rychle odejít pomyslela jsem si. "Co jdi tady dělala ? Vypadala jsi teď jako blázen " řekla se smíchem na rtech Aneta. Já se na ní falešně uraženým pohledem podívala. "No jo furt promiň, ale teď musíme myslet na úplně nejlepší věc z prázdniny" "TÁBOR S YOUTUBERY" vykřikly jsme zároveň.

Ahooooj!
Omlouvám se že je to dneska takové krátké ale bude to lepší.

Vaše 4everLenka :D

Sen -  Boy from youtubeWhere stories live. Discover now