"Little do you know"

1.1K 74 18
                                    

EZ A RÉSZ UNFRIENDED SPOILER-T TARTALMAZ!!!!                                                                        

                                                      Cameron szemszöge

Na ezt jól elcsesztem. April utál, a fiúkkal haragba vagyunk. Lisa meg Aaron is összevesztek.

Csak azért, mert mi részegek voltunk. Csak mert épp rosszkor volt Lisa rossz helyen. Amennyire emlékszek az annyi volt, hogy:

Vizes lett a gatyám, és gondoltam kiterítem, de csak a vendégszobának van erkélye. Így kimentem az erkélyre, és mikor már kiterítettem mentem volna vissza, de Lis kizárt, és vigyorogva állt ott az üvegajtó előtt, a kulcsot lengetve. Elkezdtem neki dörömbölni, hogy engedjen be. Nevetve mondta, hogy nem, ő aztán nem. Mikor már kint ültem az erkélyen, az utat pásztázva (mivel az erkély az utcára néz, nem a kertre), hirtelen meghallottam a zár kattanását, úgy fél óra után, majd az ajtó nyitódását. Odakaptam a fejem, és Lisa sétált ki mellém.

-Gyere.-nyújtotta mosolyogva kezét felém, hogy felsegítsen. Mivel ő egy 16 éves lány, én meg egy 21 éves fiú, én nyilvánvalóan nehezebb vagyok. Tehát mikor felhúzott (nagy nehezen), kicsit rá estem, és összeért az orrunk. Ő meg megcsókolt. Innentől lehet tudni, hogy vajon mi következett: felkaptam, majd bementünk a vendég szobába, és bumm. A következő emlékem, mikor mellette ébredek.

Én még mindig baromira szeretem April-t. Csak ő nem. Soha többé. Eltűnt az örökké szó, érzem.


                                                                       April szemszöge

  Mások máshogy élik túl a szakítást: Valaki tipikus lányoknak szóló filmekkel (pl. Mamma Mia), valaki a Titanic c. filmmel, valaki pedig csak bugyuta műsorokkal vészeli át.  És hát itt vagyok én, aki a rengeteg nutellával, és oreoval élem túl, miközben valami horror szerűséget nézek. Hát igen, fura vagyok. Egy iciripicirit. Vajon Dallas gondol rám? És Lisa? Na és a többiek? Valaki gondol most rám? Vajon mi történt miután elmentem? Veszekedtek még? Aaron és Lisa? Annyi minden kavarog a fejemben. Csak egy sikításra eszmélek föl, amitől úgy megijedek. Persze csak a filmből jött, de azért nyugis gondolkozásom közbe még ez is ijesztő. Lisa hol lehet? Bár ez az ami most a legkevésbé érdekel.


Jó, oké nem bírtam koncentrálni a filmre. De amikor  Mitch megtudta, hogy Blarie megcsalta Adam-mel, akkor olyan feszítést éreztem a mellkasomban.   Vagyis inkább azóta. Azóta olyan feszítést érzek a mellkasomban. Mintha valami ki akarna törni belőlem, valami óriási dolog.

Ajtó nyitódást hallok, nem figyelek rá, fekszek tovább csukott szemmel. Huppanást érzek a kanapén.

-Apr...-szólongat. Nem válaszolok, így folytatja.-Apriiil!-nem válaszolok továbbra se.-APRIL SILVER! ITT VAGY??? CSESSZE MEG   VÁLASZOLJ MÁR!! 

-Mi van már?-nézek föl rá könnyes szemekkel.

-Istenem, hozod már rám itt a szívinfarktust!-szid le Matt.-Azt hittem...én....azt hittem....-hebegi.

-Hogy meghaltam? Igen, jó is lenne.-motyogom.

-Istenem, gyere ide!-húz magához ölelésbe.

-Miért....ilyen nehéz?-zokogom.

||-Stay with me|| ||-Promise, April||    [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now