Sıcak Eller

14 5 0
                                    

Melis;
"Annelerin en güzeli, ben her şeyi unuturum ama seni asla unutmam. Annem benim. " Dedi. Sonra da annesini öptü babası kapının arasından kafasını çıkartıp tebessüm etti ve " Kıskanıyorum ama..." Dedi. Melis babasına doğru kafasını çevirdi ve "Babacım senide asla unutmam. Canlarım benim." Dedi. Sonrada kapıyı açıp Mex'le dışarı çıktı. Mex bankın yerini hatırlıyordu. Melis'i bankın yanına götürdü. Melis banka oturmadan önce yere doğru çömeldi ve Mex'i sevmeye başladı. "Aferin sana akıllı köpek" Dedi. Melis bankta oturmak istemedi onun yerine Mex gibi çimenlerde oturmaya karar verdi ve çimenlere oturdu. Melis , Mex'i seviyordu etrafı seyretmek için kafasını kaldırdı. O sırada hoş bir çocuğun ona doğru geldiğini gördü. Hoş çocuk derken gelen kişi çocuktan daha büyüktü ancak Melis çocuktan büyük olan ama yaşlı olmayan kişilere denen kelimeyi hatırlayamamıştı. Bu duruma alışmıştı Melis. Her zaman oluyordu. Dışarı çıktıklarında birçok kişi Mex'i sevmeye gelirdi. O kişileri de günlüğüne yazardı. "Mex'i sevmeye gelenler" başlığının hemen altına yazardı çünkü aynı kişi bir daha gelirse onu unutmamış gibi yapacaktı. O hoş çocukta aynen öyle yaptı. Eğildi ve Mex'i sevmeye başladı. Melis'e bakıp "Merhaba" Dedi. Melis duraksadı. Sonra çok geçmeden o da "Merhaba" Dedi. Çocuk " Köpeğin çok tatlıymış. Adı nedir?" Dedi.
Melis;
"Mex, adı Mex" Dedi. Melis çocuğun adını merak etti ama sormakta istemedi doğrusu çocuğun sormasını bekledi. Çocuk ağzını açtı. Melis o soruyu bekliyordu ki çocuğun arkadaşları ona seslendi. "Aras , hadi gel biz gidiyoruz!"
Melis çocuğun biraz daha yanında kalmasını istiyordu ama Aras gidiyordu. Melis yinede mutluydu "En azından ismini öğrendim"diye geçirdi içinden ardından da küçükce bir tebessüm etti. Günlüğünü açıp "Mex'i sevmeye gelenler " başlığının altına Aras ismini de ekledi. Yirmi dakika kadar sonra Aras, kızı ve Mex'i gördü. Aras kızı tanımak istiyordu ama zamanı yoktu. Kızın yanına koştu ve "Afedersiniz. Ben Aras. Sizin isminiz nedir ? Biraz önce sormaya zaman bulamadım da." Dedi. Ama artık çok geçti Melis her şeyi unutmuştu. Melis , şaşkınca etrafa bakındı ve Mex'in günlüğü kafasıyla ona doğru itmeye çalıştığını gördü. Günlüğüne açık olan sayfasında Aras'ın ismini gördü. Pot kırmamaya çalıştı ve elini uzatıp " Bende Melis. Tanıştığımıza memnun oldum. " Dedi. Aras, Melis'in havada duran elini yakaladı. Melis , Aras'ın ellerini kendi teninde hissetti ama ne yazık ki birazdan bunları da unutacakdı. Aras , zamanı olmadığından dolayı Melis'e "Hoşçakal" Dedi.
Melis , Aras'ın uzaklaşmasını bekledi ve yeterince uzaklaştığını düşündüğü zaman bunları hemen günlüğüne yazdı. Çünkü ilk defa anne ve babası dışında biri Melis'in elini tutmuştu. Melis için bu çok değerliydi. Daha önce hiç olmamıştı. Aras'ın sıcak elleri Melis'in soğuk elleriyle buluşmuştu. Aras'ın sıcak eli Melis'in elini ısıtmıştı ama sadece elini değil içini de ısıtmıştı adeta.Melis eline baktı ve yine tebessüm etti.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 11, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

UNUTULANLARWhere stories live. Discover now