•Casanova (ή αλλιώς Ένα Βλέμμα)•

31.2K 1.8K 61
                                    

Αυτή ήταν η πρώτη ιστορία που δημοσιοποίησα και ολοκλήρωσα. Δες το σαν προειδοποίηση: αυτή η ιστορία είναι χιλιοειπωμένη και όταν ήμουν 14 μου άρεσε πολύ, τώρα όμως... Δε ξέρω. Πιστεύω ότι είναι έστω γραμμένη με διαφορετικό τρόπο (ή τουλάχιστον αυτό είχα σκοπό.)

Έχω αλλάξει το βιβλίο αρκετά, δηλαδή αν είσαι νέος, καλή αρχή. Ελπίζω να σου αρέσει ο κόσμος μου. Αν δε σου αρέσει, θα ήθελα αν έχεις χρόνο και όρεξη να μου πεις τι δε σου άρεσε για να το διορθώσω! 

Ειδάλλως, αν είσαι παλιός, καλωσόρισες γι' άλλη μια φορά! Ευχαριστώ που ήρθες ξανά, αν θέλεις διάβασε κι εσύ τη νέα εκδοχή και πες μου ποια  'έκδοση' προτιμάς.

Οποία κι αν είναι η περίπτωση, ευχαριστώ που είσαι εδώ!

Αυτά από μένα, πάμε στην περίληψη:

Η ιστορία αυτή είναι η συνταγή για το απόλυτο χάος.

Το πρώτο συστατικό: Ο Άρης, αλλιώς γνωστός και ως Καζανόβα, έχει πει πολλά ηλίθια πράγματα στη ζωή του. Ένα απ' αυτά ήταν ότι 'η αποπλάνηση είναι τέχνη', κάτι που προφανώς είχε ειπωθεί για πλάκα. 

Το δεύτερο συστατικό: Οι φίλοι του κάθε χρόνο αποφασίζουν να κάνουν αστείες ή δύσκολες προκλήσεις χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Φέτος... Πήγαν τα πράγματα στα άκρα.

Το τρίτο συστατικό: Η ανθρώπινη φύση, ο ανθρώπινος εγωισμός και... Η ανθρώπινη περηφάνια.

Το τέταρτο συστατικό: Η Εύα, ο σαρκασμός και η αντιπάθειά που τρέφει για τον Άρη χωρίς να τον ξέρει και πολύ.

Πέμπτο και τελευταίο συστατικό: Ο Άρης πρέπει να περάσει χρόνο με την Εύα. 

Στην αρχή ο Άρης απλώς θα προσποιούταν ότι προσπαθεί να κερδίσει την πρόκληση μέχρι που η Εύα το έκανε... Προσωπικό. Έτσι ο βασιλιάς της ηλιθιότητας προσπαθεί να γοητεύσει τη βασίλισσα της ειρωνείας.

KitKat🍫

KitKat🍫

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Casanova (Γνωστό Ως: Ένα Βλέμμα// WATTYS 2016 WINNER)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα