Middagen kapitel 4

85 3 1
                                    

Clara's P.O.V
Jeg har lige sat den sidste pude på min seng, så nu er mit værelse helt færdigt. Det er faktisk meget pænt, lidt tumblr agtig, men jeg kan lide det.
"Clara!" Kunne jeg høre min mor råbe fra køkkenet af, det skal lige siges at værelserne er oven på. "Clara!" Råbte mor, "jaja jeg kommer!" Så jeg gik ned af trappen og ud til køkkenet. "Hva'så?" Spørger jeg. "Der kommer gæster i aften, så gå lige op og skift." "Hvem kommer da?" Spørger lidt nysgerrigt. "Nogen her fra gaden" siger hun så "okay" faktisk glæder jeg mig lidt, det er mit snit til af få nye venner.

"Færdig!" Råber jeg nok lidt for højt, men jeg er lige blevet færdig med at ligge min makeup. Mit tøj består af stramme lyse jeans sammen med en tie dye tank top, og min makeup er bare neutral sammen med mit hår, som hænger i en høj lidt messy hestehale.
"Bank bank.." Lød det på døren, så jeg skyndte mig ned af trappen og åbnede døren til et........ Virkelig lækkert syn, der står en dreng med mørkt hår og blå øjne, altså hvorfor har jeg ikke kendt ham noget før, han er jo gudesmuk.

Hayes's P.O.V
Woow... Hun er virkelig smuk, vi stod lidt tid og stirrede på hinanden indtil sky, som jeg bar begyndte at grine. Det blev lidt akavet, men heldigvis kom en dame, som jeg tror er hendes mor. "Hej. Kom inden for" sagde hun venligt. "Mange tak" svarede min mor venligt igen, ældre damer og deres maner.

Clara's P.O.V
Efter den lille nuttede pige begyndte at grine, blev det bare akavet. Heldigvis kom min redningskvinde, aka min mor, og reddede mig. "Hej. Kom inden for" sagde mor. "Mange tak" svarede den lækre drengs mor.

Da vi alle havde sat os, lød der en slågen på glas. "Mange tak fordi i gad komme til middag hos os, og fejre vores ankomst til denne dejlige by, vi håber i kan lide middagen, så velbekomme" sagde mor. En masse mumlen af tak lød, eftersom hun sagde velbekomme. BTW så sidder jeg ved bordenden, på den ene side, Alex som vist nok er faldet i god snak med Nash, tror jeg han hed. På den anden side sidder Sky, hun er bare så kær. Og i den helt anden side sidder Hayes, nogen gange fanger vi hinanden i at stirre på hinanden. Ret sødt i know. Vi har dog ikke talt sammen nu, jeg er den generte type, yayy... NOT. Det irritere mig faktisk rigtig tit, men det er bare svært være så åben for en som mig.

Ligepludselig kan jeg mærke et prik på min skulder, det er Sky. "Skal vi lege en leg?" spørger hun med sin mega nuttet stemme. "Jeg har faktisk en rigtig god leg vi kan lege" siger jeg imens jeg prikker hende på maven. "Hvad er det?" Halv griner halv spørger hun. "Det er fangeleg" siger jeg hyper, imens jeg bære hende op fra stolen. Og med et er hun borte. "Jeg kommer og fanger dig!" Råber jeg så hun begynder at grine.

Hayes's P.O.V
Mig og drengene sidder og spiller fifa, da Sky kommer farende ind på værelset og hopper op på Nash's skød. "Jeg kommer nu Sky!" Kan jeg høre en pige stemme råbe, og ind kommer Clara. Da hun opdager at vi sidder her inde, kan jeg fornemme at hun syntes det er lidt pinligt.
"Kom Sky, lad os gå ud i haven og lad drengene spille" siger hun sødt til Sky. "I kan da godt blive" siger Alex. "I spiller alligevel fifa, så det er ligemeget" "i kan da være med, så er du med mig og Sky med Nash" spørger jeg med begejstring i stemmen. "Men jeg kan ikke finde ud af det" benægter Clara igen. "Jeg lære dig det, kom" siger jeg og klapper på sengen ved siden af mig. "Okay" overgiver hun sig endelig.
"Okay, den her knap løber du på, den her skyder du på og den her skifter du spiller på" forklare jeg hende. (Jeg ved intet om fifa, opdigter bare😅😂 )

Der er nu gået noget tid med at spille fifa og vi vandt!! "Vi vandt!" Råber mig og Clara i kor imens de andre bare surmuler lidt, ligeindtil at Alex og Nash råber "på dem!" Og vi fare ud ad værelset med fuld fart. "Kom her, jeg har et godt gemmested" siger Clara da vi kommer ud i haven. "Her omme" og hun føre os ind i en tyk hæk, hvor man kan gemme sig inden i den. "Hvordan fandt du det her?" Spørger jeg stille. "Jeg så det fra mit værelse af" siger hun imens hun peger mod sit værelse.

Dårligt sted at ende jeg ved det, men jeg fik skrevet 808 ord hvilket er det længste jeg har skrevet jayy...😜😘😂😆

Fortidens nutid. (Hayes Grier)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon