Capitolul 4

82 10 3
                                    

         Nici nu am adormit si vad cum se deschide usa si intra doi tipi.Unul dintre ei era Raito, l-am recunoscut dupa palarie atunci celalalt trebuie sa fie Ayato ce dragut nu ne lasa nici sa dormin. Acum ce trebuie sa fac sa ma ridic si sa tip sau sa ma prefac ca dorm ,o sa ma prefac ca dorm.Am auzit podeau cum scartaia pe partea mea si pe partea lui Claire,am vrut sa vad daca Claire e treza si iam tras un picior dar ia nu a reactionat deci doarme.Dintr-o data ei sau oprit si sau pus pe vine si booom o bubuitura in podea,binenteles ca Calire sa speriat asa ca m-a impins direc in bratele lui Ayato dar am vazut ca si ia sa deschilibrat si a cazut in bratele lui Raito. Am ramas tacuti cateva clipe in timpul asta ma uitan la el sau la Claire,dar cand am revenit cu privirea la el am observat ca ma privea cu o atenti ne mai vazuta si se apropia usor,usor de mine.In prima faza am crezut ca vrea sa ma sarute dar m-am inselat el se indrepta catre gatul meu ,ca bine inteles ce proasta sunt e vampir ce alceva ar pute sa faca el inafara sa bea sange.Dar dintr-o data usa se tranteste de perete intra doi baieti cineva ne arunca pe noi in pat si ii da pe cei doi afara si inchide usa in urma lor. Ce ciudat nu am putut sa imi dau seama cine erau salvatori nostri.
       Dupa cateva minute am adormit si am avut cel mai ciudat vis se facea ca eram toti in sufragerie si vorbeam cu Claire si Raito ca ei mi-au spus ca acum Claire este vampir si ca Ayato ar vrea sa ma faca si pe mine vampir ca sa traim fericiti pentru todeauna si fix cand Ayato vrea sa ma muste eu ma trezesc urland.
    Cand am reusit sa ma calmez am realizat ca sunt in patul meu cu Claire langa mine dar inca era noapte ,am hotarat sa ma ridic usor si sa ies pe balcon era o seara minunata de vara nici prea caldurasa nici prea racorasa era perfecta sa stai si sa privesti stelele de pe cer in clipa urmatoare am observat ca nu sunt singura si am intors capul sa vad cine era..'O nu' ... era Katherine. Cand ne-am privit ochii in ochii am realizat ca eu cadeam la pamant ,cum m-am lovit de podea ea a inceput sa rada in hohote si atunci ma luat durerea de inima si ea a spus 'A inceput' ,oare la ce se refera.Tot ce mai stiu dupa aia este ca m-am trezit in tipete deoarece Claire tipa la mine si imi tragea palme si dupa aia au aparut Ayato si Raito in camera. Raito a luat-o de pe mine pe Claire si a calmato iar Ayato sa pus in genunchi langa mine ,ma privit cateva secunde si ma saltat in brate la el si ma dus in pat ,ma asezat cu grija dupa aia ma invelit si ma pupat pe frunte si mia zis la ureche "Acum dormi o sa te simti mai bine maine" si am adormit instant.
Dimineata cand m-am trezit si nici bine nu m-am ridicat in sezut a sarit Claire pe mine doboranduma la loc.
-Te simti bine?
-Da...ma simt mai bine, am spus usurata.
-Ok vezi ca intru eu prima la baie.
-Ok

❤Claite pov:
       Mie urat sa o las singura in camera dar nu va pati nimic cat fac eu un dus si am inchis usa. M-am indreptat direct la oglinda si mi-am desfacut parul din coada si am intors capul si am zarito pe Alice in cada.
-Alice ce cauti aici?
-Este casa mea stau unde vreau.
-Dar de ce stai tocmai in baia noastra?
-Pentru ca vreau sa fac baie.
-Imbracata?
-Daca nu-ti convine dezbracama.
-Dar acum vreau sa fac eu baie si dupa aia Eve.
-Bine,si ma tras in cada ,acum facem baie amandoua.
-Alice..
-Taci si stai nemiscata.
-De ce ?...Te rog nu.
-Ba da ,si ma muscat de gat.
Cand a bagat colti in gatul meu am simtit doua ace dar cand a inceput sa-mi suga sangele ,am simtit cum energia si vitalitate mea dispar odata cu sângele. Dupa cateva secunte se opreste si imi da drumul iar eu ies din cada si cand ma intorc am vazut ca Alice a disparut asa ca m-am apucat sa fac baie.

💀Eve pov:

Dupa ce a intrat Claire in baie ,m-am ridicat si eu din pat si m-am dus la dulap unde aveam jurnalul ascuns,il iau si ma uit cateva clipe la poza si zic "Mie asa de dor de tine tata" si incep sa rasfoiesc caietul dar faza ciudata ,era gol de parca totul a disparut peste noapte si l-am pus inapoi.Si aud un scartait de la scaun și ridic privirea si il vad pe Ayato stand pe scaunul de la birou.
-Te simti mai bine acum?,a spus Ayato.
-Da.
-Atunci vino aici la mine.
-Nu vin,si bat in retragere.
-Atunci vin eu la tine,se ridica ma ia de mana si ma trege la pieptul lui si imi desface un nasture de la bluza.
-Perversule, si il imping.
-Ooo..vad ca ti-ai dat seama repede si ma prinde de brat si ma salta in brate ,am incercat sa ma zbat dar degeaba ma tinea prea strans si ma aruncat in pat si el se cocoatat peste mine.
-Ce ai de gand sa faci?,am spus panicata.
-Vreau sa ne jucam si noi putin.
-S-o crezi tu..eu nu ma joc cu tine.
-Bine atunci,a spus el cam trist,atunci vreau sa mananc si ma mobilizat cu o mana si cu cealalta mia desfacut inca un nasture si ma muscat de gat si dupa cateva secunde sa oprit si sa intors pe scaunul lui.
-De ce ai facut asta?
-Pentru ca am asteptat destul si acum am actionat.
-Am venit sa va aduc costumele..Ayato nu stiam ca esti aici?Unde e Claire?,a intrebat Raito.
-Claire este la dus si asta este uniforma noastra?,am spus eu.
-Da
-Da-mi mie una, si mi-o da si ma indrept catre baie dar usa se deschide.
-Baieti ce cautati aici?,a intrebat Claire.
-Eu intru la baie..mai vorbim..pa,am spus eu fugind repede sa pun uniforma pe ghiuveta si intorcanduma la usa si o deschid usor intricat sa pot sa vad si sa aud mai bine.
-Deci?,a spus Claire.
-Eu am aduc uniformele voastre ca ma trimis Renji ..iar Ayato era aici cand am ajuns,a explicat Raito.
-Eu am plecat coborati in zece minute..hai Raito ,a spus Ayato.
-Bine pa,a spus Claire.
-Pa Claire ,a spus Raito si au iesit.
-Eve!!!
-Da si deschid usa larg.
-De ce spionezi?
-Eram curioasa sa vad daca zic adevarul
-Aha ok...ai vazut uniforma ce frumoasa este.
-Da am vazut..plus ca si ei au la fel.
-Da am observat asta,a spus ea razand.
-Hai tu schimbate si eu ma duc sa fac un dus rapid.
-ok dute.
Si am intrat in baie si m-am apucat am facut un dus m-am imbracat cu uniforma ,mi-am intins parul cu placa si m-am machiat.Cand am iesit am vazut ca si Claire se schimbase si sa si machiat.
-Imi faci si mie niste bucle?,a intrebat Claire.
-Nu ca suntem intarziere.
-Bine imi faci maine.
-Hai ca o sa inebuneasca astia.
-Da hai si am iesit pe usa.
In timp ce coboram scarile am vazut ca Ayato si Raito ne asteptau la intrare iar restu erau in limuzina. O limuzina superba ,neagra cu geamuri fumuri.
-In sfarsit urcati odata in masina,a spus Ayato.
-Acum,am spus eu.

Dragostea CopilarieiWhere stories live. Discover now