Capitolul 2

86 15 6
                                    

        Dupa ce ne-am asezat pe scaunele noastre am decis sa ascult muzica la casti si sa citesc. Dupa o ora am vazut ca Claire a capitulat iar eu am hotarat sa citesc mai mult. Am citit cam cinci capitole doar ca imi zbura mintea in alta parte. Ma gandeam la faptul ca mama sa speriat la gandul ca ar putea sa ma piarda si pe mine. Si totusi tata a murit acolo , sper ca noi sa fim insiguranta dar stai un pic propietarul conacului a spus ca locuiesc cinci baieti si o fata si un sofer deci se pare ca Katherine a murit in ani astia, ce bine asta este o usurare. Sper ca tipi sa fie detreaba si sa ne intelegem cu ei. Am intors capul catre Claire si am vazut ca dormea dusa asa ca m-am culcat si eu.
Dupa cateva ore   
     Cand m-am trezit am vazut ca mai aveam o jumatate de ora si ajungem la destinatie, dar am observat ca Claire nu era la ea pe scaun asa ca am sarit repede in picioare si am zarito venind de la baie cu geanta mea in mana.
-Neata frumoasa adormita, a spus Claire
-Neata sti ca puteai sa ma trezesti mai devreme.
-Stiu
-Si de ce nu ai făcut-o?
-Pentru ca asa am putut sa ma machiez in liniste.
-A serios*si am facut o pauza si am studiato*Apropo noi vizitam o facultate nu o discoteca.. hahaha
-Pisi eu as incepe sa ma pregetesc in locul tau ca mai ai 15 min pana aterizam.
-ok dami poseta revin in cinci minute.
-ok
    Si am luato spre baie ,odata ajunsa acolo am inceput sa ma pieptan si sa ma machiez ...dupa cinci minute ies si ma indrept catre locurile mele.
-Gata ,si m-am asezat
-Ai venit la fix tocmai a anuntat ca o sa coboram in cinci minute,a zis ea razand
-Ce bine m-am saturat sa zbor.
      Dupa ce am coborat din avion am mers direc la un Mc si am luat doua meniuri mari de big mac deoarece muream de foame. Nici nu am vorbit am mancat asa de repede de am crezut ca mi-am inchipuit totul. Dupa aia am aruncat resturile si am iesit in parcare.
-Yeeeiiii in sfarsit in Japonia!!!!,urla Claire bucuroasa
-Eram sa fac infart,zic eu in tip ce am mana la inima
-Sorry
-Nui nimic ca si eu sunt fericit ca am ajuns.
-Visul nostru sa implinit in momentul asta!!! ,am urlat amandoua in cor si am batut cuba.
-Deci unde mergem prima data?,a intrebat Claire
-Eu zic sa mergem la conac si dupa aia vizitam.
-Bine spus,si incepe sa urle TAXI!...TAXI! ,si dupa cateva secunde se opreste unul in fata noastra si coboara soferul.
-Sa va ajut cu bagajele,a spus soferul
-Multumim,am spus in cor si am urcat in masina
-Prima data in Japonia?
-Asa de evident este?,am spus eu
-Normal pisi
-Deci unde va duc?
-In partea estica a orasului mai exact pe strada Morti numarul 69,am spus eu
-Acolo este un conac vechii nu stiam ca inchiriaza camere,a spus soferul
-Se pare ca da o fi ramas fara bani,a spus Claire
-Posibil
-Cam cat ne ia pana acolo?,a intrebat Claire
-O jumatate de ora daca traficulul e aglomerat,a spus soferul
-E bine
-Pisi vreau sa-ti spun ceva?,am spus eu
-Zi ce sa intamplat?
-Pai sti in avion am avut un vis tare ciudat.
-In ce sens ciudat?
-Pai totul a inceput cu noi doua mici, eram intr-o sufragerie uriasa cu doi baieti gemeni cred ca erau Ayato si Raito.Iar tu cu Raito ati plecat din camera si am ramas eu cu Ayato acolo. Dupa cinci minute a intrat o femeie cu un barbat, femeia era Katherine iar barbatul era unchiul lor. Dupa aia au venit tinta la noi si el ia spus lui Katherinei "ca eu as fi o tinta buna pentru sacrificiu "dar ea ia zis ca are alte planuri cu mine si au plecat, dupa aia ati venit voi si am continuat sa ne juca si m-am trezit.
-Hmm?
-E ceva ciudat in visul asta, am spus eu
-Sa sti
-Eu unul cred ca e o amintire de cand erati mici care tia fost stearsa si acum a revenit in forma de vis,a spus soferul
-Sa stiti ca aveti dreptate,am spus eu fericita.
-Pisi si eu cand m-am trezit am facut doua schite de baieti,se cotrobaie in geanta si scoate doua harti mototolite si mile da.
-Interesant imi dai voie sa pun niste culoare pe ele dupa instinct?
-Desigur
      Am luat marcarele si am inceput se colorez dupa 15 minute erau gata
-Ce ziceti?
-Uimitor mi se par cunoscuti,a spus Claire
-Eu unul ii cunosc din vedere si personal pe ala cu parul scurt ma mai roaga sa-l duc la facultata, a spus soferul
-La facultate? ,am intrebat eu
-Da la facultatea asta,si ne arata pe geam,amandoi invata aici.
-La asta ne-am inscris si noi
-In plus ei locuiesc in conacul vostru cu frati lor,nea lamurit soferul.
-Ooo deci o sa fie tare interesant anul asta,a spus Claire
-Sa sti ca da
-Vedeti ca eu stau la cateva case distanta la numarul 60 veniti si vaduc eu unde doriti.
-Desigur cum sa nu,am spus eu
-Uite ca am si ajuns
-A inceput ploaia,am spus
-O sa mi se strige parul, a spus Claire.
-Lasa ca supravietuiesti tu pisi.
    Am coborat din taxi, iam dat bani si nea dat bagajele.
-Mult succes,o sa aveti nevoie,a spus soferul
-Multumim la revedere,am spus
-Hai pisi odata,urla Claire
-ok vin acum
     Mergand catre trepte si admiram curtea ,era fabuloasa,alea era cu trandafiri pe margini dupa aia dadeai de o fantana iar de la fantana drumul se difurca in trei carari,eu am luat pe cea dreapta care ducea la casa dar am vazut ca una ducea la un foisor in gradina. Am întrecut-o pe Claire deoarece ea admira trandafiri iar eu m-am uitat la casa si am zarit o siluieta la un geam dar cum ma vazut a si disparut ...hmm...ciudat.
-Pisi suna tu la usa,a zis ea aparand in spatele meu
-ok
        Cand sa apas pe buton usa sa deschis usor cu un scartait urat,in acel moment eu am sarit in spate iar Claire a scos un mic tipat.
-Okeeey,incepe sa fie mult mai palpitant*am spus *Chiar prea palpitant,si am intrat.
    Cum am facut doi pasi distanta de usa ia sa trantit in spatele nostru cu un pocnet puternic.
-Bagamias picioarele ce m-am speriat,am spus eu rasufland greu.
-Stiu si eu m-am speriat*a oftat si a zis*este cineva acasa?,urla ea dar niciun raspuns.
-Hai dupa mine am studiat un pic schita conacului si stiu ca aici este o sufragerie mai mica nu are cum sa nu fie cineva aici*si inaintez spre usa*
-Stai ca vin,si a marit pasul ca sa ma ajunga din urma.
-Ok,si pun mana pe clanta
-Deci vrei sa intri acolo?
-Da,deoarece am un sentiment ca este cineva acolo ,si am deschis usa.
-Ai avut dreptate pisi.
-Scuza-ma mai este cineva in casa asta care ne-ar putea ajuta cu bagajele si sa ne arate unde este camera noastra?,am spus
-Doarme sau e surd?,a spus Claire.
    Dar eu inaintasem mult am ajuns la el si am vazut ca nu respira.
-Claire asta nu respira,am zis panicata.
-Stai ca ii iau eu pulsul acum *a venit rapid langa el si ia luat mana dupa aia ia luat pulsul la gat si a spus*ai dreptate nui gasesc pulsul e mort.
-O nu sun acum la salvare.
-Grabestete pisi.
      Si scot telefonul din buzunar si apas 911 dar cand sa apelez baiatul se ridica si imi zmulge telefonul din mana,am vrut sa ma dau mai în spate dar el ma prins de brat si ma trantit pe canapea.Claire a fost mai norocoasa decat mine si a putut sa fuga langa un dulap.Din data ce sa cocotat pe mine am observat ceva ciudat la zambetul lui,avea colti de vampir si se tot apropia de mine deci vrea sa ma muste,m-am zbatut cat am putut dar ma tinea strans iar Claire era prea socata ca sa ma ajute.Tipul avea niste ochii superbi de un verde plus ca mai si straluceau iar parul era roscat dar nu un rosu obijnuit pe care il vezi la orice fata nu,era un rosu precum sangele. Cand era cat pe ci sa ma muste dar a intrat un baiat strigand cam furios.
-Ce uimire, ce uimire nici bine nu au venit si tu ai sarit pe ea dar nu ti-ne doar pentru tine dami si mie frate drag si geaman,si a inaintat odata ce a intrat in lumina am vazut ca avea tot parul de culoare sangelui si aceiasi ochii verzi dar tipul de deasupra mea a intors usor capul si a spus.
-Raito dragul meu frate am crezut ca ma cunosti mai bine sti cand pun ochii pe o fata ca imi apartine dar nu e suparare ca iti ramane tie prietena ei,a facut o pauza si a continuat,vezi ca e langa dulap.
    Eu dupa aia am facut schimb de priviri cu Claire dar dupa m-am concentrat pe tipul de deasupra mea.Sincer cei doi seamana cu desenele facut in taxi deci daca cel cu palarie e Raito atunci asta trebuie sa fie Ayato ,oare ei ne mai tin minte pe noi sper ca da.
     Cand Raito a ajuns la Claire si a pus o mana pe ea ,ea a inceput sa tipe dar Raito a reactionat rapid si ia pus mana la gura. Dupa asta ei doi sau privit lung si au dat in spate,eu m-am ridicat si am fugit la Claire,am luato in brate si iam soptit la ureche "Am dat de dracu" iar ea a scuturat din cap. Am vazut ca ei vorbeau unul cu altul dar asa de incet incat nu puteam sai aud dar dupa cateva clipe sau intors catre noi si au dat sa spuna ceva dar a intervenit cineva si a spus "Datile drum acum,nici bine nu au venit si ati sarit pe ele!". Am asteptat sa vad daca vor mai spune ei ceva dar nu,stateam acolo si ne uitam unul la altul.Asa ca am inceput sai studiez. Raito era un baiat inalt,bine facut ,frumos,inbracat in costum ,cu cravata, cu o jachete cu blanita pe el si o palarie in cap,avea parul lung pana la umeri si ochii aia vezii superbi.Detaliul cel mai importan este ce se uita tinta la Claire ,am intors capul la ea si am vazut ca se priveau ochii in ochii si am mai observat ca domnisoara Claire avea ochii verzi deci ea sa cam indragostit de el ,ce dragut. Ayato era tot in costum imbracat doar ca mai rebel el avea camasa descheiata la 3-4 nasturi,cravata legata de gat ,parul era nici scurt dar nici lung ca fratisu,roscat si aceiasi ochii superbi si am vazut ca si el ma studia pe mine.Cand am facut schimb de priviri am simtit ca ma inrosesc si pulsul mia crescut dintr-o data,cred ca ajung sa ma indragostesc de el.Nu,nu o sa fac asta am venit aici pentru facultate nu sa-mi fac iubit. Am vazut ca nu vor sa zica nimic asa ca o sa ii intreb eu daca ne mai stiu si sa ma lamureasca si pe mine cu niste lucruri,cand sa deschid gura am zarit o umbra si am renuntat. Si imediat a intrat un baiat cu parul negru ,ochii negri si o pereche de ocheleri ,imbracat in costum.Sa dus direct la baieti nici nu nea bagat in seama si a zis.
-Ayato si Raito sa va fie rusine nici in prima lor zi de stat aici nu va potoliti vreti sa va aduc aminte trecutul,a spus el furios.
-Nu normal, dar acum iale de aici,a spus Raito.
-Fetelor ducetiva cu Renji in sufragerie,a spus Ayato.
-Haideti veniti cu mine ,vedeti ca bagajele le-am dus eu in camera voastra.
     In timp ce noi ne indreptam catre usa am vazut ca ei ne priveau cu atentie si cu am inchis usa au inceput sa vorbeasca.
      🤨Ayato pov:
-Ayato crezi ca ele sunt Eve si Claire din copilarie?,a zis Raito
-Cred ca da deoarece cand ai venit sti ca ti-am zis pe nume iar atunci cand am pronuntat Raito,Eve a tresarit si a intors capul spre tine si Claire era cam socata si in plus seamana cu poza dar acum sunt mai mari si mai frumoase.
-Da ai dreptate si cum o sai spui lui Eve?
-Nu stiu o sa vad eu dar tu ce ai patit fratioare?
-Nimic,nimic.
-Nu e nimic si cred ca stiu.
-Nu e nimic te asigur.
-Credeam ca sunt fratele tau geaman si eu iti zic totul iar tu nu ai incredere in mine sa-mi spui ca te-ai indragostit de Claire .
-De unde sti,cum te-ai prins?
-Era evident deoarece nu-ti luai privirea de la ea si te-ai cam inrosit cand ti-am spus adineauri si cred ca si Claire te place am auzit cum ii batea inima.
-Serios?
-Da,dar cand sau luat in brate ai auzit ce au zis?
-Nu ce au zis?
-Eve ia soptit "Am dat de dracu" iar Claire a afirmat cred ca le-am cam speriat.
-Nu stiu ce sa zic,a spus Raito in timp ce se juca cu palaria.
-Mm..vom vedea dar cred ca si mie imi place de Eve
-Cum asa?
-Pai cand am facut schimb de priviri ceva in mine a facut poc, dar nu stiu daca ei o sai placa comportamentul meu.
-O sa vedem cu timpul.
-Da ai dreptate si am batut cuba.
-Hai sa mergem,si am iesit pe usa.

In poza e Claire
Astep pareri :)

Dragostea CopilarieiWhere stories live. Discover now