[iv

50 10 0
                                    

iv.

Les seves orquídies, clavells, margarites florien a la primavera                                                                                                                             i morien a l'hivern,                                                                                                           així com ella.

Els meus compassos, armadures i canvis de tons morien als temps de vida    per a després ressucitar durant el temps quan els arbres es despullen,                                                                                                                           així com jo.

Érem oposats i iguals a la vegada,                                                                                                                                érem dues persones totalment diferents                                                                                                                   altrament érem una mateixa.

A ella li agradava escoltar Schubert [i als seus lieds],                                                                                                                                     en canvi, jo preferia Shostakovich [tercer moviment de la simfonia número cinc].

A ella li agradaven les margarites [deia que si la seva ànima estava feta d'una cosa, era de margarites]                                                                                      mentre que jo adorava els lliris [m'agradava el so de la ella, i el seu color; blanc com la neu].

Érem i no érem, i encara dubto si mai vam ser.

Jo era violoncel; ella, jardí.

Jo era música; ella, petons.Where stories live. Discover now