Story of my Life

227 11 4
                                    

Salut ! Numele meu este Mac , si am 43 de ani , deci sa incepem cu "Povestea vietii mele".

Acum 7 ani , am fost cu familia mea in Mogadishu,Somalia.Cand am ajuns la aeropot in Mogadishu , o bomba a explodat langa noi.

Sotia mea era ranita , eu la fel , la 2 - 3 minute de la explodarea bombei , un grup de oameni au venit langa noi , lovindu-ne pana am lesinat.

Acei oameni ne-au dus intr-un loc foarte departe de oras , undeva prin munti unde acolo ne-au luat banii,ceasurile,telefonul,buletinul,absolut tot.

Dupa ce ne-au "curatat"pe mine m-a dus intro celula , unde nu aveam mancare , doar un pat facut din beton si langa el o sticla cu apa.Eu nu stiam unde au dus-o pe sotia mea.

Am stat in acea celula 2 zile , doar cu apa , nu puteam gandii limpede, eram speriat.A mai trecut o zi , si in ziua aceea era marea speranta.Gratiile de la usa erau foarte vechi si ruginite,ma gandeam daca le rup,o sa scap.Am inceput sa trag de ele , incercand sa le rup , pana la urma am reusit.

Dupa ce am evadat , m-am dus in cautare dupa sotia mea unde am gasit-o intr-o alta celula.Am luat o piatra , am inceput sa lovesc usa care era veche , intr-un sfarsit usa s-a deschis.

Am luat-o pe sotia mea de acolo , si am fugit , amandoi fiind slabiti , deshidratati.Am alergat cam 2 km dupa care vedem in spate o masina cu niste oameni , care ne urmareau.

Ne-am ascuns intr-o pestera 2 zile , dupa care am inceput dinou sa mergem.

Am ajuns in oras,dupa care am mers la politie explicandu-le prin ce am trecut.Acei oameni au fost arestati,noi mergand inapoi acasa in Londra.

Acum eu cu sotia mea Evelin traim in Londra , cu copilul nostru Zain.Suntem fericiti ca am scapat de acolo , a fost o adevarata aventura !

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 11, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Story of my LifeWhere stories live. Discover now