A teď jsme definitivně v prdeli...

10.5K 188 12
                                    

Rano mě bolela hlava zase ... Musím pryč je mi zle běžím na záchod a zvracím a to dost ,,co to kurva ..." doufam ze jsem andrewa nevzbudila uf ne pořád ještě tvrdě spí musím pryč naštěstí jsem si vzala volno ... Zabouchnu za sebou dveře a nechala jsem mu vzkaz.
...
Už jsem doma konečně. Pořád je mi zle už jsem to měsíc nedostala . Už jsem to měsíc nedostala !!!!! Doprdele doprdele!!!! Ne ne ne !!! ... Okamžitě jsem si došla koupit těhotenský test ne ne ne nemuzu být v tom ... Přijdu domu a rozbalim balení takže 2 čárky jsem v tom 1 nebo žádná nejsem v to dobře to zvládnu vyčurám se a čekám ... Po 2 minutách se podívám na test .. Je pozitivní ... Do prdele kurva drát !!!!! Jsem těhotná kurva ... Rozbrečím se a padnu do postele nevím co mám dělat jak reagovat doprdele musím mu to říct musím .... Najednou mi přijde sms .
"Dobré ráno krásko jaktože si zase ode mě utekla ? "
"Ahoj. Promin ale nebylo mi dobře "
"Jakto ? "
"Jdou ti posílat mmsky ?"
"Jo. Krásko co se děje ?"
Vyfotím test a pošlu mu fotku .... Neodpovídá 20 minut půl hodiny hodinu začínám mít silný depky .. Najednou se rozrazí dveře a v nich stojí Andrew je naštvaný hodně já jen ležím a brečím nevím co dělat ... Přijde ke mě dívá se na mě pozoruje mě jak mám deprese ...
"Je to pravda ? "
Jen pokývu hlavou na souhlas
"Do prdele krásko jsme v prdeli" ...

Maniak [Dokončeno]Kde žijí příběhy. Začni objevovat