Po těžkém nadrženém dnu...

12.4K 183 5
                                    

Už je večer konečně už mě nebude otravovat ten pocit v podbřišku . Auto zastavilo před mým domem a já už jsem tam čekala na sobě jsem měla upnuté černé  roztrhané džíny které zdobily cvoky a pyramidky a černé tričko marylin manson  které bylo už trošku vytahané ale co na tom měla jsem ho ráda aby mi nebyla zima vzala jsem si křivák.

 Auto zastavilo před mým domem a já už jsem tam čekala na sobě jsem měla upnuté černé  roztrhané džíny které zdobily cvoky a pyramidky a černé tričko marylin manson  které bylo už trošku vytahané ale co na tom měla jsem ho ráda aby mi nebyla zima ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pomalu jsem vykročila a on vystupoval z auta měl zase ty svoje vlasy stažené do ležérního drdolu a ofina mu padala do čela usmál se na mě a pořádně si mě prohlédl od shora a dolu. On měl na sobě černé upnuté džíny a triko jako když jsem ho poznala.. přijdu přímo k němu a on mě chytne a políbí. "chci tě seznámit s pár přáteli nebude ti to vadit?" zakroutila jsem hlavou že ne a tak jsme vyrazili. 

jezdí jako blázen miluje rychlou jízdu a do toho nahlas poslouchá písničky ... Zrovna tam hrála písnička "Addrenalize me od In This Moment" začala jsem zpívat najednou se andrew podíval na mě jak zpívám a vyžívám se v každým slově co zazpívám ... najednou prudce zabrzdí. Jsme u nějakýho lesa zajede na polní cestu a vydá se blíž k lesu ,, Hm super teď mě tu nechá a já tu budu na pospas uchylům a vlkům " uplně zastaví před lesem a rychle a hrubě mi řekne :"vystup z toho zkurvenýho auta!"  vyděšeně se na něj podívám a říkám si co jsem udělala odepnu pás a vylezu z auta a stoupnu si před něj on taky vyleze stoupne si přímo za mě rozepne mi  knoflík u kalhot a zip zajede mi rukou do kalhotek kde pomalu hladí můj klitoris :"hmmm měla by si zpívat častěji! když si začala zpívat ty slova a jak si se v tom vyžívala nemohl jsem to vydržet musel jsem tě hned mít!" prudce do mě zarazí dva prsty a já silně vzdychnu pomalu je vyndá a zase prudce zarazí a já zase prudce vzdychnu stojíme před autem a moje oči ozařují světla auta hudba pořád hraje a on v rytmu hudby zaráží prsty hlouběji a hlouběji .přestane rychle mi sundá kalhoty i se spodním prádlem a ohne mě přes kapotu auta a prudce do mě zarazí až vykřiknu trochu bolestí ...JO stále jsem si nezvykla na to jeho obří péro ... přiráží nekontrolovatelně a rychle  přiráží rychle se blížím k orgasmu a on taky pár přírazů a oba nahlas vyvrcholíme . vystoupí ze mě ,, už by jsme měli jet už teď jedeme pozdě krásko .... 

Konečně už jedeme strašně mě bolí v podbřišku ale přežiju to a zastavíme u nějakého sídla . Nejsem špatně oblečená ? podívám se na Andrewa a on se jen směje :"vypadáš nádherně krásko trošku ošukaně ale vehnalo ti to růž do tváří" ... dobře vyrazíme dveře se otevřou a v tom sídle je to vlastně klub všude je temno jdeme temnou uličkou kde si některé páry užívají propleteme se kolem nich do klubu . Byl tu obrovský bar a ještě větší parket kde se vlnilo snad 100 lidí Andrew mě za ruku táhnul mě směrem k boxu kde sedělo asi 3 kluci přijdeme tam a všichni kluci si stoupli a podali mi ruku první sladkej blonďák s modrýma očima byl opálený a urostlý Jmenoval se Jeremy .. Druhý byl Edvard sice neměl vlasy ale jeho sexy ďolíčky překonaly všechno taky ten piercing v nose byl menší než Jeremy ale okouzlující .. Třetí se jmenoval Billy byl bledý a takový moc se nazapojoval ale myslím že bude v pohodě ... ,,Co si dáš k pití krásko ? " hmmm nějakou whisky prosím ?" Jak je libo " po chvilce mi přistála whisky na stole mezitím jsem zjistila hodně o ostatních jsou užasní a strašně fajn zamilovala jsem si je .... Všichni jsou vysoce postavení ve svém oboru Jeremy dělá v marketingu , Edvard dělá profesionálního fotografa a Billy dělá něco s počítači... Po pár skleničkách whisky jsem malinko nalitá a tak se vydám zase na parket tentokrát ale jde i Andrew vlním se v bocích jako při našem prvním setkání citím jak je zase nadržený .. "chci aby to dneska bylo podle mě krásko souhlasíš ?" "Ano " odvede mě pryč ze sídla ... po asi tak půl hodině jsme u něj v bytě ... :"tak jo krásko tady si klekni a počkj na mě teď jsem tvůj pán jinak mě oslovovat nebudeš budeš mi naprosto oddaná a za to budeš odměněna rozumíš ?"

"ano "

"ano co ? "

"ano pane "

Maniak [Dokončeno]Where stories live. Discover now