4.

881 126 3
                                    

- Kat! Kat, kelj fel – suttogta Vanessa a lány fülébe keserves hangon.

Kat felkelt rögtön és csak bámult maga elé. Egy szobában volt Jess-el és Vanessával.

- Mi történik? – kérdezte Kat szinte remegve.

- Shh! Még meghallja! – szólt rá Jess elvékonyodott hanggal.

- Ki? – kérdezte Kat.

- Evan. Sorra öli meg az embereket. Sehogy sem tudunk kiszabadulni. Minden le van zárva kívülről a telefonok süketek.. – magyarázta zaklatottan Vanessa – meg kell állítanod!

Evan az emeletre indult, ahol a három lány bujdosott egy szobában. Tudta ő, ki mit csinál, azt pedig főképp, hogy Vanessa szabadította ki Jess-t és Kat-et. Lassú léptekkel, fütyörészve közeledett a szobájukhoz. Kezében egy üveg vegyszerrel, a másik kezében pedig baltával. Az ajtó elé érve megállt, és teljes erőből berúgta az ajtót, viszont senkit nem talált.

- Hát jó – vett egy mély levegőt s kutakodni kezdett a szobában.

Kinyitotta a szekrény ajtaját, de semmit nem látott. Elmosolyodott.

A gardróbrészt tétovázva nyitotta ki. Hallotta, ahogyan a mögötte lévő lány kapkodja a levegőt. Kinyitotta azt, mire Vanessa felkiáltott. Hosszú haját kezébe fogta kirángatta onnét, és hátra húzta vele fejét.

- Idd ezt meg – suttogta Evan a fülébe.

Vanessa ficánkolni kezdett, mire Evan erőszakosan kinyitotta száját és fagyállót öntött bele. A lány próbálta kiköpni, de így is eleget nyelt ahhoz, hogy halálos legyen. A földre hullott, kifehéredett arca, majd vért hányt fel. Végül a lányból elszállt az utolsó lélegzetvétel is. Evan arrébb dobta a dobozt.

Kat és Jess az ágy alól nézték végig. Nem messze tőlük feküdt Vanessa. Jess-nek elege lett az egészből és csak a kijutáson agyalt, míg Kat remegve nézte, ahogyan a legjobb barátnője meghal.

Evan kiment volna, de észrevett az ágynál egy kilógó szőke tincset. Hajánál fogva húzta ki Jess-t, aki sipítozott. Jess tökön rúgta Evan-t és kirohant a szobából.

Kat mindenközben nem tudta mitévő legyen. Próbálta végig gondolni, hogyan szökhetne ki, de ez a gondolat lehetetlennek tűnt. Szíve zakatolt, és hányingere lett a sokktól amit az imént átélt.

𝑫𝒓𝒆𝒂𝒅 ☆彡 𝑷𝒆𝒕𝒆𝒓𝒔Where stories live. Discover now