|45|

2.1K 146 1
                                    

Sabah uyandığımda başımda küçük çocuklar gibi bekleyen bir adet Hoo Sook vardı. Oturur pozisyona geçtim ve yanımdaki boş yere oturması için koltuğa birkaç kez vurdum.Yanıma oturdu ve başını omzuma koydu.

''Ben koltukta yatabilirdim. Üzgünüm.'' dedi ve bana baktı. Çok masum duruyordu. Uykudan uyandığını belli eden hafifçe şişmiş gözleri bana o kadar masum bakıyordu ki... ''Sorun değil. Bu arada çok şekersin'' dedim ve yanağına küçük bir öpücük kondurdum. Hızlı bir şekilde önüne döndü ve parmaklarıyla oynamaya başladı. Sonrasında hızlıca kalktı ve ''Hadi kahvaltı hazırlayalım'' diyerek beni mutfağa sürükledi.

-*-*-*-*-*-

''Sehun şu unu uzatır mısın?'' dedi elleri hamura bulanmış bir şekilde. ''Bekle ben dökerim'' dedim ve yavaş yavaş unu eklemeye başladım. Ama bu hiçbir işe yaramamıştı. Aksine hamur berbat bir şekil almıştı. 

''Yemek yapmayı bildiğine emin misin?'' dedim ve gülmeye başladım. ''Hey dalga geçme.'' dedi küstüğünü belli etmeye çalışırcasına. ''Gelecekteki mide sağlığım için diyorum aşkım.'' dediğimde büyüyen gözleriyle bana baktı. ''Yani..?'' dedi ve cümlesini tamamladım ''Yani seninle evlenmek istiyorum.Ama bu bir evlenme teklifi değil. Sadece hayalimi seninle paylaştım o kadar'' dedim ve gülmeye başladık.

-*-*-*-*-*-*-

|HOO SOOK|

Eve geldiğimde telefonumda yüzlerce bildirim vardı.Hızlıca telefonu açtım ve bildirimleri okumaya başladım.

ha_sehunyehet sizi takip ediyor.

sehunvideos sizi takip ediyor.

sehunism0412 sizi takip ediyor.

mrs_dorayaki sizi takip ediyor. (ImFromSeoul ♥)

sehuniexok sizi takip ediyor.

.

.

Yüzlerce hatta binlerce kişi beni takip etmeye başlamıştı. Haberlere baktığımda nedenini anlamıştım.

''SEHUN'UN SEVGİLİSİ MODEL Mİ OLDU?'' 

2 veya 3 gün sonra bu haber de bitecekti.Bundan adım gibi emindim.Kendimi yatağıma attım ve titreyen telefonuma baktım.Mesaj gelmişti.

''Ceci kapak çekimlerini sizinle yapmak istiyoruz.Lütfen teklifimizi düşünün''

Sanırım haberler durmayacaktı.En sevdiğim derginin kapağında olmak...Bu zordu ama yapabilirdim.Hiç olmazsa deneyebilirim.

Mesaja cevap verdim

''Seve seve...''


Kısa bir bölümle COMEBACK yapan yazarınıza merhaba diyin ponçik okuyucularım.Sizi çok özledim.Düzenli olarak bölüm atmaya çalışacağım.Bu yüzden bu bölümü de kısa yayınladım.

♥♥♥♥ 



backstage\\sehun ✔Where stories live. Discover now