|44|

3K 168 35
                                    

oohs940412: Annem seni çok sevmiş. Seni eve çağırıyor.

HunLover: Gerçekten mi? Buna sevindim.

oohs940412: Gelecek misin?

HunLover: O konuda biraz zorlanabilirim.Bugün bir derginin kapak çekimleri varmış.Oraya gideceğim.

oohs940412: Kaç gibi tamamen boş olursun?

HunLover: Bilmiyorum.İşim uzamazsa 2 veya 3 saat sonra.

oohs940412: Seni çıkışta eve bırakabilirim.

HunLover: Gerek yok aşkım ben kendim eve giderim.

oohs940412: Bir kere de evet desen çok mutlu olacağım.

HunLover: Peki o zaman.Ben sana çıkışa mesaj çekerim.

oohs940412: Tamam o zaman ^^

Peki bize gelecek misin?

HunLover: Senin işlerin yok mu?

oohs940412: Üyelere 1 hafta dinlenme süresi verildi.Ben de direk eve geldim.

HunLover: O zaman ne yapalım biliyor musun?Ben çıkışta seni arayım.Sonra benim eve uğrayalım.Hemen hazırlanayım ve size gidelim.Nasıl fikir?Hem anneni de kırmamış olurum.

oohs940412: Çok iyi fikir.Buna bayıldım.

HunLover: Çıkışta seni ararım o zaman 

oohs940412: Tamam bebeğim.

Görüşürüz. Ve seni seviyorum.

HunLover: Ben de seni seviyorum aşkım. Görüşürüz.

|Hoo Sook|

Dergi çekimleri için ayarlanmış yere gittiğimde birbirinden güzel kız vardı.Hepsine selam verdikten sonra makyaj için ayarlanmış odaya girdim.Kızlara makyajı yaptıktan sonra çekimler başladı.

Kameraman bana bakıp duruyordu.Ve bu beni rahatsız ediyordu.Kafamı önüme eğip çekimlerin bitmesini bekledim.Bir süre sonra yanıma genç yaşlarda bir kız geldi.''Sen Sehun'un sevgilisisin değil mi?'' dedi.Kafamla onayladıktan sonra ''Kameramanımız bu dergide senin de fotoğrafının olmasını istiyor'' dedi.Kulaklarıma inanamamıştım.Ne yani bir dergide mi yer alacaktım?

Ben olayın şokunu yaşarken ''Kabul ediyor musun?'' diye sordu genç kız.''Ben bilmiyorum.Bu işi düzgün yapabileceğimi sanmıyorum.'' dedim.O sırada yanımıza kameraman geldi ve ''Lütfen beni kırmayın güzel bayan.'' dedi.

----------- 2 SAAT SONRA -----------

HunLover: Nasılım? *medya*

oohs940412: Çok güzel.Ama nerede çekildi bu?

HunLover: Bugün kameraman benim de dergide olmamı istedi.Ben de kıramadım. Bunu da çekimler sırasında kızlardan biri çekmiş.Bana göndermesini istedim.

oohs940412: Kıskanırım ama ben şimdi seni.Dergiyi alan herkes senin güzelliğini görecek.

HunLover: Kıskanma aşkım.

oohs940412: Almaya geleyim mi bebeğim?

HunLover: Olur aşkım.

oohs940412: Adres?

HunLover:Times Square Alliance yakınlarındayım.

oohs940412: Tamam aşkım.Geliyorum.

HunLover: Tamam bitanem.Bekliyorum.

Sehun arabayı önümde durdurdu ve bindiğimde bana sıkıca sarıldı.Aynı şekilde sarılmasına karşılık verdim. Arabayı eve doğru sürmeye başladı o sırada ikimiz de Sehun'un telefonunda açık olan şarkıyı mırıldanmaya başladık.''Bundan sonra sana binlerce teklif gelecek.Buna hazır mısın?'' dedi sevimli sesiyle.''Geleceğini sanmıyorum.Sonuçta kimse şu makyöz kızı model yapalım demiyor.'' dedim ve kıkırdadım.''Zaten öyle demeyecekler.Şu güzel kızı model yapalım diyecekler'' dedi ve bana bakıp göz kırptı.

Eve geldiğimizde hemen yukarı çıktım ve üzerime güzel olduğunu düşündüğüm kıyafetleri giydim.Hızlı bir şekilde hafif bir makyaj yaptım ve saçımı da düzelttikten sonra aşağıya indim.Arabaya bindiğimde ''Çok uzun sürmedi değil mi?'' diye sordum.Hayır anlamında kafasını salladı.Ve Sehun'un evine doğru yola koyulduk.

|Sehun'un Annesi|

Kapının zili çaldığında kapıya doğru koştum ve açtım.Hoo Sook bana gülümsedi ve saygıyla eğildi.İçeriye geçmelerini söyledim.Hoo Sook içeri girdiğinde ona sıkıca sarıldım.Canım oğlum gerçekten çok doğru bir seçim yapmıştı.

|Sehun|

Oturma odasına geçtiğimizde annem Hoo Sook ile konuşmaya başlamıştı ve ikisi gerçekten çok iyi anlaşıyordu.Bir süre sonra annem ''Hoo Sook bugün bizde kalmalısın'' dedi ve kocaman gülümsemesiyle Hoo Sook'a baktı.Sook ''Ben eve gitsem daha iyi olacak.Size rahatsızlık vermek istemem.'' dedi ve utangaç gülümsemesini gösterdi.''Ne rahatsızlığı kızım.Hem zaten 3 erkekle birlikte kalmak çok sıkıcı.Sehun da aynısı babası ve abisi gibi.Geldiği dakikadan beri suratsız suratsız oturuyor'' dedi.''Hey öyle bir şey yapmadım'' dedim ve anneme kızgın bir bakış attım.

-----------------

Sonuç olarak annem Sook'u ikna etmişti ve bizde kalacaktı.Annem Sook ile neredeyse aynı boydaydı ve kendi pijama takımlarında birini vermişti.

Yatma zamanı gelmişti ve Sook esneyip duruyordu.Çok şirindi.Gözlerini zorla açık tutuyordu ve kafası arada sırada düşüyordu.Sook uykuya yenik düştüğünde onu kucağıma alıp odama götürdüm.Onu yatağa yatırdıktan sonra otuma odasına geçtim ve koltuğa uzandım.Sanrım bugün burada uyuyacağım.

------------

 20.4K olmuşuz.Gerçekten çok mutluyum.Hepinize teşekkür ederim ve sizi seviyorum.Bölümler hızlı gelmediği için üzgünüm.Hepinizi kocamaaaan öpüyorum.Ve yorumlarını bekliyorum.Yorumların gerçekten benim için çok önemli.

Bir sorun nedeniyle bölümü kaldırıp tekrar yayınladım. Umarım anlayışla karşılarsınız. Teşekkür ederim. ❤ ❤ ❤

backstage\\sehun ✔Onde as histórias ganham vida. Descobre agora