Tanıtım

142K 5K 2.1K
                                    

Yeniden ben geldim ve yeniden geri getirdim. Yıllar oldu bu kitabı yazmaya başlayalı. Çocuktum yazarken resmen. Büyüdükçe düşüncelerim şekillendi zamanla değişti. İlk yazmaya başladığım zamandan çok daha farklı bir insanım artık.

Kitabı ilk yazarken karakterleri oturtamamıştım bile. Hala da oturmadılar kafamda. Eski benliğime çok aykırıyım şu an. O zamanlar sert kaba tipler ilgi çekerdi çünkü akılsızdım.

Bu kendimi yermek için söylediğim bir şey değil. Gerçekten akılsızdım resmen. Kavga gürültüyle büyüyen insanlar beni bir nebze anlar sanırım sert olursak her şeyin daha kolay olacağını sanıyordum. Ya da karşımda sert kaba biri varsa onu daha üstün görmek yaptığım en büyük yanlıştı...

Kitabı değiştirmeyeceğim. Olay örgüsüdür arkadaşlıklar davranışlar... Her ne kadar tavırları bana ters gelse de bu benim ilk kitabımdı....

SÖZ VERMİM DEĞİŞTİREBİLİRİM AMA YAPMAMAYA ÇALIŞACAĞIM HER NE KADAR BANA TERS VE UTANÇ VERİCİ GELSE DE DENEYECEĞİM

Ama düzenlemem gerekiyor. YAZIM YANLIŞLARINDAN BOĞULDUM OKURKEN...

Bir de biraz daha uzatmaya çalışırım bölümleri sizin için. -Tabi hala okuyan bir kişi bile çıkarsa çok şaşırırım şu an kendi kendime konuşuyorum resmen-

Umarım iyisinizdir...

Burada bitiriyorum sohbet sonra devam eder aramızda yorumlarda buluşuruz..

Yine de çok bölüm beklemeyin benden şimdiden uyarayım sonra bana carlıyorsunuz bozuşmayalım öpücük ♡

*

Ben Eftelya Efe Karaduman (Yorumlarda yazmışsınız Efken kim hiçbir fikrim yok bu beni bir nebze üzdü üç saniye falan...)

Evet evet Efe ismi yüzünden yanlış anlamayın vallaha kızım. Efe ismi ne alaka derseniz bilmiyorum valla ne amaçla koymuşsa ailem artık. Belki büyük bir gizemi falan vardır...

Yatılı bir kızlar yurdunda kalıyorum. Neden derseniz diye açıklıyorum- Demesenizde açıklayacağım. Şöyle ki çok fazla disiplinsiz davranışım varmış ve sicilimi doldurmuşum babam artık benimle baş edemeyeceğini söyleyip yatılı okula gönderdi. Sicilim neden dolu derseniz. Çok fazla duvarlara resim yaptığım için polislerle aşırı haşır neşir olmuş durumdayım. Ne var yani renksiz boş duvarları beleşe renklendiriyorsam? İnsan bi teşekkür edip elimi öper ama nerde..

Güya yurtta kalırsam disiplinli bir hanımefendi, minnoş mu minnoş, ponçik mi ponçik, prenses mi prenses bir cimcime olurmuşum.

Benim tavrım ise aynen şu "Taam taam inandım."

Babam büyük bir iş adamı aile yadigarı bir holdingi yönetiyor paranın suyu bu holdinge dayanıyor. Aşırı sıkıcı, fazla sinirli, işkoliğin teki. Benim hakkımda çoğu şeyi umursamaz. Ha bakarsın suç işlerim göze batarım işte o zaman yandık. Annem ise seyahat etmeye bayılır. Hele de tek başına iki veya üç aylık seyahatlerin kölesidir. Ben de arada bi gezeyim bir avrupa havası alayım azıcık kültürlemeyim istiyorum ama beni pek takan yok.

Yurdumun ismi Kara Kızlar Yurdu. Esprilere aşırı uygun bir isim..

Açıkcası Öğretmenleri biraz tuhaf onun dışında fazlasıyla disiplinsiz bir okul bana göre. Yani ben bile elimi kolumu sallaya sallaya tuvaletleri yakabiliyorum gerisini siz düşünün. Ha öğretmenler tuhaf derken onlar biraz ımm.. Öğretmen gibi değiller bize öğrettikleri çoğu şey nasıl öğrenci olunmaz gibi.

Kaldığım odaya gelirsek, dört kişilik bir oda. İki katlı ranzalar var. Sıradan bir yurt odası. Bir pencere iki komidin bir büyük giysi dolabı.

İlayda ATEŞ odada kaldığım en yakın arkadaşımdır çok severim kendisini benim alt ranzamda yatıyor. Biraz değişik bir tiptir tanısanız çok seversiniz.

Selina KUTLAY kendisi yine yakın arkadaşım. Diğer ranzanın alt kısmında kalıyor. O da biraz modern takılmayı seviyor sever misiniz sevmez misiniz size kalmış.

Ada DOĞAN odada kaldığım arkadaşlarımdan çocukluk arkadaşım. diğer ranzanın üst kısmnında kalıyor. Sanırım yurt odasında ki ilk kural herkes birbirinin yakın arkadaşı olmak zorunda. Ada içlerinden bana göre en tuhaf olan tip. Tanısanız hiç sevmezsiniz...

Velhasıl kelam az buçuk beni tanıdınız ya da tanımadınız nasıl olsa tanırsınız. Önemli olan benim de sizi tanıyabilmem :) Uzun bir süre umarım beraber olucaz Kah gülücez kah gerilicez, botokslu gibi dolanıcaz kah hüngür güngür ağlıcaz belki ağlayamıcaz çünkü yazar düzgün duygu katamıcak o yüzden duyguya giremicez ama en önemlisi beraber olucaz.

Hepinizi şimdiden çok sevdim diğer bölümlerde görüşmek üzere hoş kalın.

Yeni kitap, yeni hayat.

x♡

CEZA (#Wattys2016)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin