5. část- Taky mafián?

10.7K 361 2
                                    

Probrala jsem se, už svítilo slunce. Uslyšela jsem klíče v zámku. Přišel jeden z nich, toho jsem neznala. Donesl mi jídlo a pití, odpoutal mě od postele. "Díky." Řekla jsem a snažila jsem se mu podívat do tváře, měl velkou kapuci. Stáhl si kapuci ještě víc do tváře a rychle odešel.
Poté co jsem dojedla, šla jsem se vysprchovat, ta voda mi byla příjemná. Oblékla jsem si čisté věci. Nudila jsem se a tak jsem začala něčím ostrým rýt do stěny obrázky. Celkem mě to bavilo. Asi po hodině jsem slyšela dveře, podívala jsem se, jedna z goril držela za vlasy holku. Hodil ji na zem ke mě. Vzal ji a začal ji mlátit a křičel na ni "Tak co? Půjdeme na výlet nebo ne?!"
"Nikdy, já nejsem děvka!!!"
"Ty.."
Než něco řekl skočila jsem mu na záda a kousla do ramene.
"Aau, ty kur*o! Tohle si ještě vyřídíme."
Chytl mě za paži a zavolal další gorilu. Hodili mě na postel a svázali mi ruce.
"Tohle si ještě vypiješ ty pí*o!!"
Jen co se zavřely dveře. Vstala jsem z postele. Vzadu svázané ruce jsem přetáhla dopředu přes zadek a nohy.
"Jsi v pohodě? Jak se jmenuješ?"
"Já jsem Kristen, a ty jsi Karin, že?
"A-ano, ale jak to víš...... no to je jedno. Pojď a lehni si." I když jsem měla ruce svázané pomohla jsem jí, její škrábance jsem ošetřila aby se tam nedostal hnis nebo něco horšího.

Za půl hodiny, ani ne byl ve dveřích Jakub. Jeho oči byly vzteklé. Odtrhnul mě od ní a mě přitlačil je štěně. Nevěděla jsem co mám dělat, jen jsem si spoutanýma rukama chránila obličej. Po chvilce jsem řekla "Neubližujte jí. Prosím. Kristen nemá žádnou sílu. Nechte ji. Prosím."
Zavolal si jednu gorilu a řekl ať Kristen odvede k doktorovi. Ulevilo se mi, že bude v pořádku. Pak už se jen soustředil na mě, naháněl mi strach ale taky mě vzrušoval. Sakra, vždyť já jsem šťastně zadaná. V tom tam přišel ten kluk s kapucí. Odtrhnul Jakuba ode mě a mě vzal za paži a vedl do jiného pokoje, tam mě nechal a zamknul. Klíče měl jen on. Rozhlídla jsem se, okna nebyla zamřížovaná, koupelna byla velká a šatník, obří. V tom jsem slyšela dveře, posadila jsem se na postel. On si přisedl ke mě a sundal kapuci. "Filipe?!?!?!"

Mafiánská RůžeKde žijí příběhy. Začni objevovat